Sticky

Veelgestelde vragen - Hoe werkt het forum?


Badge +4

 

Kom je vaker op een forum? Dan weet je vast al hoe het werkt. Voor iedereen die nog vragen heeft of voor het eerst een forum bezoekt, hier lees je het antwoord op veelgestelde vragen.

Mis je nog 'veelgestelde vragen' in dit rijtje? Schrijf het in de reacties hieronder.

  

 

1. Veel gebruikte woorden op het Kindertelefoon Forum

Hierbij de meest gebruikte termen die voorkomen op het forum, voorzien van een korte uitleg.

 

Badges | Een onderscheiding die je verdient door aan een bepaalde voorwaarden te voldoen (bijvoorbeeld aantal posts of topics). Hoe badges precies te verdienen zijn, verklappen we niet.

 

Check | Vanwege de veiligheid op het forum controleren wij berichten voordat deze online komen. 

 

Forumregels | In de forumregels staan alle afspraken die gelden op het Kindertelefoon Forum. Met deze regels zorgen we ervoor dat het Forum een veilige en prettige plek blijft voor iedereen.

 

Klavertje vier | Een klavertje vier kun je aan iemand geven die een bericht heeft gepost dat je heeft geraakt. Met een klavertje vier kun je een gebruiker laten zien dat je hem of haar steunt. De vier blaadjes staan symbool voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk.

 

KT | De afkorting van De Kindertelefoon

 

Moderator | Een medewerker van De Kindertelefoon die de inhoud, overzichtelijkheid en communicatie op het forum in de gaten houdt.

 

Post | Een reactie op een topic. Bijvoorbeeld: het topic ‘Forumregels’ heeft al 15 posts (reacties).

 

Rapporteren | Zie je dat iemand de forumregels overtreed? Dan kun je dit melden bij de moderatoren door het bericht te rapporteren. Je doet dit door op de drie puntjes rechtsonder in een reactie te klikken. Leg altijd uit waarom je een bericht rapporteert.

 

Sticky | een bericht dat altijd bovenaan in de lijst met forumonderwerpen blijft staan. Vaak staat er uitleg in of is het een opsomming van belangrijke forumonderwerpen op het forum.

 

Topic | Dit betekent letterlijk ‘onderwerp’, maar op het forum bedoelen we 'discussie' of 'vraag'. Het woord ‘topic’ wordt gebruikt voor een discussie of vraag waar antwoorden onder hangen. Voorbeeld: Een lid van het forum plaatst een topic om hier reacties op te krijgen.

 

TS | met TS word bedoeld Topic Starter: iemand die het topic is begonnen..

 

2. Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik me registreren en inloggen?

Iedereen kan op het forum topics bekijken. Om te kunnen reageren op een topic of om zelf een topic aan te maken, moet je je eerst registreren. Dit doe je door rechts bovenin op 'log in' te klikken. En vervolgens op: account aanmaken.

 

Zorg dat je een ‘nickname’ kiest en je niet je eigen naam gebuikt, zodat je niet herkend kan worden. Let er ook op dat je e-mailadres klopt, want hier wordt een bevestigingsmail naar verstuurd. Nadat je die ontvangen hebt kan je inloggen op het forum.

 

Hoe maak ik een topic?

Rechts bovenin, boven de grote oranje balk klik je op 'Start een topic'. Er opent dan een pop up waarin je een bericht kunt schrijven. Je kunt kiezen tussen 'vraag' en 'gesprek'. Vervolgens kies je de categorie waarin jouw onderwerp het beste past, zodat je topic op de juiste plek komt te staan.

 

Hoe reageer ik op een topic?

Wanneer je op een topic klikt en vervolgens helemaal naar beneden scrolt, dan zie je daar een tekstvak staan. Typ daar je reactie en klik dan op de oranje knop met ‘Reageer’. Controleer je reactie voor je deze plaats, je kunt je reactie namelijk niet meer zelf wijzigen.

 

Hoe vind ik informatie op het forum?

Bovenin vind je een zoekbalk met de tekst ‘Zoek in het forum’. Hier kan je onderwerpen invullen waar je naar op zoek bent. Onder deze balk staat de tekst ‘Geavanceerd zoeken’. Via deze optie kan je meer criteria opgeven voor je zoekopdracht.

 

Hoe kan ik de instellingen van mijn profiel aanpassen?

Op het forum zie je rechts boven in beeld je profielfoto staan. Als je daar op klikt kun je naar 'mijn profiel' of 'opties' gaan. Op die plek kan je verschillende instellingen van je profiel aanpassen.

 

Ik vind dat ik teveel mails krijg van De Kindertelefoon, wat kan ik doen?

Je kan zelf instellen of je notificatiemails wilt ontvangen als er nieuwe berichten zijn geplaatst in topics waarin je actief bent. Klik rechts boven op je profielfoto, ga naar 'opties' en dan 'instellingen'. Je kunt daar uitzetten dat je notificaties krijgt van je favorieten. Ook kun je kiezen of topics waarin je actief bent automatisch worden toegevoegd aan je favorieten.

 

Hoe stuur ik een privébericht?

De Kindertelefoon heeft ervoor gekozen om het versturen van privéberichten onmogelijk te maken. Dit heeft twee hoofdredenen:

1. De reacties die je op het forum zet zijn op deze manier voor alle forumgebruikers zichtbaar, waardoor anderen met een gelijksoortig probleem ook geholpen kunnen worden door je reacties.

2. Op deze manier kan De Kindertelefoon vertrouwelijkheid garanderen, waardoor je op het forum op een veilige manier alles kunt bespreken wat je maar wil. Om die reden is het ook niet toegestaan om via het forum op zoek te gaan naar andere manieren om contactgegevens uit te wisselen.

 

Hoe kom ik in contact met De Kindertelefoon?

Je kan een medewerker van De Kindertelefoon een vraag stellen over het forum door je vraag te stellen in het forum Over De Kindertelefoon. Een moderator van De Kindertelefoon zal hier dan op reageren.

 

Wil je contact met een medewerker van De Kindertelefoon om over een andere vraag of een probleem te praten? Bel dan naar 0800-0432 of chat met een van onze medewerkers via de website.

 

Waarom checken jullie berichten?

We checken alle berichten dit is onderdeel van ons systeem om het forum veilig te houden. 

Wij checken de berichten de op verschillende momenten en doen ons best de berichten zo snel mogelijk te plaatsen.  Weet dat als je bericht aan de forumregels voldoet deze zeker geplaatst wordt en dat wanneer dit niet het geval is, je hier altijd over bericht wordt.  

 

Ik ben het niet eens met een waarschuwing of ban, hoe kan ik bezwaar maken?

Je kunt  bezwaar maken door een mail te sturen naar forum@kindertelefoon.nl en daarbij uit te leggen waarom je het er niet mee eens bent. De community manager bekijkt dan de waarschuwing en/of ban en jouw argumentatie en laat dan weten of de waarschuwing wel of niet wordt teruggedraaid. Bezwaren worden niet afgehandeld op het forum zelf.

 

Hoe verwijder ik mijn account?

Plaats een bericht in het topic account verwijderen. Wij verwijderen dan jouw account. Je reacties op het forum blijven wel gewoon staan, omdat deze alsnog behulpzaam kunnen zijn voor anderen.

 

Wat gebeurt er als ik mijn account laat verwijderen of als mijn account verwijderd is?

  • Je kunt niet meer inloggen op het forum.
  • Alle accountgegevens die De Kindertelefoon van jou heeft worden verwijderd.(emailadres, geboortedatum, geslacht, IP-adres).
  • Je gebruikersnaam wordt verwijderd. Je gebruikersnaam is niet meer zichtbaar boven je berichten. In plaats daarvan staat ‘Anonymous’
  • Je berichten blijven online staan, maar anoniem.

 

Verwijderen jullie topics of reacties?

Topics of reacties die je plaatst worden in principe niet verwijderd. Andere forumgebruikers kunnen topics lezen om informatie uit te halen en nieuwe reacties kunnen een topic weer nieuw leven inblazen.

 

Er zijn drie uitzonderingen. Een topic of reacties wordt wel verwijderd als:

· Het in strijd is met de forumregels.

· Het je anonimiteit in gevaar brengt.

· De Kindertelefoon verwijdert alle topics waar langer dan 6 jaar geen reactie op is gekomen.

 

Je hebt het recht als forumgebruiker om een verzoek in te dienen om een of meer topics of reacties door De Kindertelefoon te laten verwijderen als dat voor jou heel belangrijk is. Dit kun je doen door je verzoek te mailen naar forum@kindertelefoon.nl. In dit bericht kun je uitleggen waarom het voor jou belangrijk is dat jouw topic(s) of reactie(s) verwijderd worden. De Kindertelefoon bekijkt per verzoek of we ermee akkoord gaan.

 

Kan mijn accountnaam behouden blijven als ik te oud ben?

Sommige gebruikers willen graag hun accountnaam houden om te voorkomen dat anderen een account maken met ‘hun’ naam.  We kunnen in sommige gevallen jouw naam blokkeren. Je kan dan geen gebruik meer maken van het forum, maar niemand kan jouw naam kiezen. Je krijgt voordat we je account verwijderen, via een (standaard) mail, een instructie hoe je hier gebruik van kunt maken.  

 

Om hiervoor in aanmerking te komen zijn er een aantal punten waar we naar kijken:

  • Je hebt minimaal 1000 reacties 
  • Je geeft goede reacties/bijdragen 
  • Je bent regelmatig actief 
  • Het is jouw eigen keuze

 

We kunnen hier vanaf wijken als daar goede redenen voor zijn. Uiteindelijk bepaalt de community manager of we een verzoek goedkeuren.

 

Welke andere forums zijn er als ik te oud ben voor het Kindertelefoon forum?

Er zijn diverse forums te vinden, vanuit De Kindertelefoon is het lastig om een volledige lijst te bieden. Let bij het zoeken naar een ander forum altijd op jouw (online) veiligheid. 

Een algemeen forum waar je zou kunnen kijken:

JongIn forum: www.dreamersforum.nl  

 

Hoe pas ik mijn gebruikersnaam aan?

Plaats een bericht in het topic gebruikersnaam aanpassen. Geef daarbij aan wat je graag als nieuwe naam wil hebben en wat de reden is dat je je naam wil veranderen. Een moderator van De Kindertelefoon bekijkt dan of dit mogelijk is.

 

Kunnen andere gebruikers mijn geboortedatum zien?

Nee, je geboortedatum is onzichtbaar voor andere gebruikers.

Alleen jijzelf en de moderatoren kunnen je geboortedatum zien. De moderatoren gebruiken de datum om te kijken of je binnen de leeftijdsgrenzen van het forum valt.


1042 reacties

Reputatie 7
Badge +10

Hoi Kindertelefoon,

Ik zag deze reactie net:

https://forum.kindertelefoon.nl/emotionele-problemen-en-gevoelens-29/wil-mijn-beste-vriendin-nog-wel-vrienden-zijn-86432?postid=573035#post573035

Naar mijn mening voldoet die niet aan de forumregels en ik snap ook niet waarom dit door de check gekomen is. 

 

En dan deze regel;

2. Ga respectvol met elkaar om.

 

Neem elkaar serieus, val iemand niet persoonlijk aan en pest elkaar niet. Bedreig of beledig geen forumleden of moderatoren van De Kindertelefoon, discrimineer niet en maak geen seksueel getinte opmerkingen.

 

Reputatie 7
Badge +10

Ook nog iets anders daarover, sorry als ik belerend overkom, dat is niet mijn bedoeling 🙂

Soms word door een moderator gezegd "letten jullie op forumregel 2?; ga respectvol met elkaar om". Maar dan is de reactie alsnog gewoon door de check gekomen terwijl de bedoeling volgens mij was dat reacties, als ze niet aan de regels voldoen, verwijderd of aangepast worden. Kunnen jullie niet beter gewoon als werkwijze hebben: als er niet aan forumregel 2 gehouden wordt passen jullie de reactie aan of plaatsen wij die niet, de schrijver van de reactie krijgt vervolgens een mail dat de reactie niet aan de regels voldoet en daarom (deels) niet is geplaatst met het verzoek hier voortaan op te letten . ?

Reputatie 7
Badge +4

Hallo @Jesse08 ,

 

Dank voor je reactie. Heel fijn dat je meedenkt!  Ja het is soms lastig om de grens te bepalen van wat wel respectvol is en wat niet. Ik ben het eens met je dat sommige reacties niet geplaatst hadden moeten worden of aangepast. De laatste reactie die je omschrijft is op het randje, maar ik vond het nog net toelaatbaar. Overigens waren de reacties op de betreffende persoon ook niet altijd even respectvol.
Dus ja, hier moet je het mee doen! Enne, je mag berichten altijd rapporteren!

 

Groeten, Britta van de Kindertelefoon

Reputatie 7
Badge +10

Hoi @Britta ,

Bedankt voor de reactie! Ik snap dat modereren soms lastig is.

Sorry dat ik toch weer even tegen u in ga, maar als in de forum regels staat dat je iedereen serieus moet nemen vind ik als je zegt "wat een gezeur weer!" niet echt serieus nemen.

Reputatie 7
Badge +4

Hai @Jesse08 ,

 

Je mag gewoon je mening geven hoor, dat is niet meteen tegen iemand in gaan. Ik ga er echter niet al te lang over diskussiëren!
Ik heb het bericht nu toch een klein beetje aangepast.

 

Groeten, Britta van de Kindertelefoon

Reputatie 7
Badge +10

Top, dankuwel @Britta ! 🙂

Reputatie 7
Badge +17

Ik zag de reacties van die persoon ook langskomen @Jesse08 en die waren niet heel erg respectvol/zinvol idd. Maar ja, af en toe komen er hier mensen langs die het leuk vinden om een beetje te provoceren. Negeren en rapporteren is dan het beste (en ja, ik weet dat negeren niet altijd makkelijk is, ik kan het soms ook niet laten toch een reactie te geven en ik heb ook wel eens wat gepost waarvan ik achteraf dacht, dat had ik beter niet kunnen doen. Respectvol reageren op iemand die dat duidelijk niet is, is lastig. Daarom is negeren beter). Na een tijdje gaat de lol er voor die persoon dan vanzelf wel af. Het enige wat ze willen is juist dat wij gaan reageren.

Ik snap ook dat het voor de mods soms lastig is te bepalen wanneer iets getroll is of niet. En de ene mod heeft daar weer een andere kijk op dan de andere mod.

Reputatie 7
Badge +10

Hoi @tim16 ,

Ja, dat snap ik wel. Ik wil zelf zo'n discussie eigenlijk niet aan gaan en reageer meestal ook niet, maar ja als niemand diegene daarop aanspreekt is dat ook weer niet goed natuurlijk... Daarom vind ik het eigenlijk beter als de moderators er gewoon wat strenger op zijn en als die persoon er dan toch doorgaat daar misschien een waarschuwing voor geven. Dat helpt meer denk ik.

 

 

 

 

 

 

Reputatie 7
Badge +10

En mijn punt is verder gewoon: het doel van de KT is om mensen te helpen . Ik twijfel er niet aan dat het topic die ik heb gelinkt nep is. Het lijkt mij verre van helpend om zo'n reactie te krijgen. Ik vind het gewoon echt raar dat de KT dat gewoon toelaat en op andere dingen zoals off topic gaan terwijl dat gewoon super goed bedoeld is wel actie onderneemt. 

Sorry maar daar kan ik gewoon echt niet tegen:/ Ik kan soms irritant zijn...

Ik weet dat Mw Britta al heeft gereageerd maar ik begrijp die reactie eerlijk gezegd niet zo goed. Want eigenlijk worden imo zo de regels van de KT zelf een beetje tegengesproken. 

 

Reputatie 7
Badge +9

Hoi @Britta , @Jesse08  en @tim16 ,

 

ik zag vanmiddag in dit topic  

ook een reactie staan waarvan ik dacht ‘waar is het nou voor nodig’.

Het was er eentje die er speciaal stond om een reactie uit te lokken. Ik twijfelde nog even, maar besloot diegene geen 'munitie’ te geven, waar die verder op mij en anderen kon gaan schieten.

Vanwege de laatste reacties in dit topic heb ik even gekeken en ik zie de post niet meer staan, Deze is dus eerst ook wel geplaatst en later door (iemand anders van?) de Kindertelefoon weer verwijderd.

 

Modereren lijkt mij ook best moeilijk. Wat je nog wel toestaat en wat niet.

 

Nou ja, dat wilde ik even zeggen 🙂

Fijne avond nog iedereen!

 

Doei,

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer 

 

Reputatie 7
Badge +9

Hoi @Kindertelefoon,

 

het is nu rond 2.00 uur en ik zie bij de recent actieve topics alleen maar reacties van een uur of langer geleden en ik vroeg me af of er een storing is bij het checken of dat het modereren vandaag al voor 22.00 uur is gestopt?

 

Het viel mij sws vanavond al op dat het heel erg rustig was op het forum.

Dat kan natuurlijk, maar ik vroeg/vraag me af of er technisch ook iets aan de hand is.

 

Nou ja,

ik lees het wel.

 

Doei,

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer 

 

Reputatie 7
Badge +9

Hoi KT,

 

in mijn laatste reactie hierboven is een 3 weggevallen en er moest staan :

 

het is nu rond 23.00 uur en ik zie ……..

 

Doei,

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer 

 

Reputatie 7
Badge +15

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer , mijn mail zegt dat jouw reactie om 00:02 online is gekomen 

Groetjes mij @Anoniemxv 

Reputatie 7
Badge +2

Hallo @Jesse08 ,

 

Dank voor je reactie. Heel fijn dat je meedenkt!  Ja het is soms lastig om de grens te bepalen van wat wel respectvol is en wat niet. Ik ben het eens met je dat sommige reacties niet geplaatst hadden moeten worden of aangepast. De laatste reactie die je omschrijft is op het randje, maar ik vond het nog net toelaatbaar. Overigens waren de reacties op de betreffende persoon ook niet altijd even respectvol.
Dus ja, hier moet je het mee doen! Enne, je mag berichten altijd rapporteren!

 

Groeten, Britta van de Kindertelefoon

Goedemorgen mevrouw, natuurlijk bent u gelijk. Maar die andere reactie was echt disrespect en uitdagende. En ook in de cum topic waar @Tover01  alle schuld pakt en excuses geeft. Terwijl de boy die zelf nare opmerkingen maakt zich stil houd daarna. That's not fare. En hij belediging daarna geeft in de topic 

Die is dan daarna wel verbeterd door u. Maar dit is not respect of elkaar vriendelijk bejegening. En ook niet positief. Waarom Tover netjes excuses geeft voor maar 1 kleine opmerking en deze Boy voor nare dingen geen excuses.Sorry dat ik bemoei maar het doet niet goed voelen. En sorry mijn Nederlandse taal 🥲 ik ben in elk geval eens met @Jesse08 and others.

Met respect, Doby 

Reputatie 7
Badge +10

Het is soms gewoon rottig dat er van die trolls komen die de sfeer toch een beetje verpesten. Die hou je helaas nooit helemaal tegen en het negeren is dan idd het beste, maar ja dat is soms ook wel lastig hoor want soms wil je het ook opnemen voor iemand als die een nare reactie heeft gekregen. Gelukkig kunnen we altijd wel reacties rapporteren!

Modereren lijkt mij ook erg lastig en het blijft echt mensenwerk. De ene persoon modereert nou eenmaal anders dan de ander en de een zal een reactie die op het randje is net wel goedkeuren en de ander niet. Misschien is het voor de kindertelefoon medewerkers een goed idee om dit onderwerp eens een keer tijdens een vergadering met andere medewerkers bij elkaar te bespreken? Misschien kunnen er dan achter de schermen wat betere afspraken met elkaar gemaakt worden om met modereren beter op een lijn te krijgen met elkaar?

Dat wou ik even kwijt! :)

Groetjess van ItsJustMe <3

Reputatie 7
Badge +10

Hoi,

Toevoeging nog :

De reactie is nu misschien aangepast, maar nog steeds niet respectvol, en iemand serieus nemen. 

Maar ik denk dat het voor andere moderators misschien heel lastig is om hier nu op te reageren, als ze zeggen "we zijn het met jullie eens" word eigenlijk ook een beetje gezegd dat hun collega niet op de juiste manier gehandeld heeft. Misschien kunnen de community managers hier wel nog naar kijken?

Reputatie 7
Badge +17

Aan de mods: ik had gisteravond nog een reactie gepost. Zou die nog geplaatst kunnen worden?

Foutje van mij. Had die reactie nog niet verstuurd. 😂

Reputatie 7
Badge +14

Hey ! @Jesse08  en @ItsJustMe   ik ben het met jullie eens. En ik zeg er ook bij dat ik vind dat niemand van ons die ik hier zie,  ook maar iets negatiefs bedoeld over de medewerkers 😘. Jullie niet en ik niet. Integendeel ! Daarom heb ik toen ook het idee begonnen over de vragenlijst voor moderatoren en telkens complimenten gegeven. Omdat we dat menen :)

Het enige dat inderdaad soms een beetje lastig is, is het verschil in streng zijn. Maar het is mensenwerk. Wij willen duidelijke regels (net als op school zeg maar) en voor de medewerkers is het natuurlijk mensenwerk en dat is ook helemaal goed ! Op school en bij scouting is de ene ook strenger dan de ander. En bij sport ook.  Ik ben het ook met @Jesse08   en @ItsJustMe eens dat zulke lui die niet respectvol zijn en de boel uitdagen best wat strenger mogen worden aangesproken. Vooral als ze mensen belachelijk maken of anderen kwetsen. Maar als ik mij verplaats in een moderator, zou ik het ook best moeilijk vinden hoor ! Dus ik wou alleen even duidelijk maken, we waarderen het echt en we bedoelen het goed !!

Liefs Tover xx

Reputatie 7
Badge +17

Aan de mods: ik had gisteravond nog een reactie gepost. Zou die nog geplaatst kunnen worden?

Oops. Doe net m’n laptop open en zie dat ik die reactie nog helemaal niet verstuurd had 😂 My mistake

Reputatie 7
Badge +17

maar ja als niemand diegene daarop aanspreekt is dat ook weer niet goed natuurlijk... Daarom vind ik het eigenlijk beter als de moderators er gewoon wat strenger op zijn en als die persoon er dan toch doorgaat daar misschien een waarschuwing voor geven. Dat helpt meer denk ik.

@Jesse08 Mee eens. Ik zou het ook fijn vinden als er wat strakker vooraf op troll gedrag gemodereerd wordt maar ik snap ook dat het lastig is voor mods om daar een beslissing over te nemen. Want tja, wanneer is het getroll en wanneer niet?

Sorry maar daar kan ik gewoon echt niet tegen:/ Ik kan soms irritant zijn…

Je bent zeker niet irritant hoor. Ik vind het juist goed dat je zo je mening verwoordt.

Vanwege de laatste reacties in dit topic heb ik even gekeken en ik zie de post niet meer staan, Deze is dus eerst ook wel geplaatst en later door (iemand anders van?) de Kindertelefoon weer verwijderd.

@SpiegeleierenOpMijnZeemanBoxer Die reactie is vast door iemand gerapporteerd. 😉

En ja, en forum als dit modereren zal best moeilijk zijn soms.

Reputatie 7
Badge +10

Ik snap dat modereren soms moeilijk is, vooral bij trolls,  maar als iemand disrespectvol is en de TS niet serieus neemt lijkt me dat wel makkelijker te beoordelen. Bij de reactie die ik heb gelinkt is dat toch gewoon heel duidelijk? En wat is dat randje dan? Hoever moet je gaan dat het niet volgens de regels is? Want eerlijk gezegd vond ik die reactie al veel te ver gaan.

Dit is zeker niet rot bedoeld naar de moderators en ik waardeer zeker dat ze dit werk doen! Maar ik vind dit gewoon onbegrijpelijk.

Reputatie 7
Badge +17

@Jesse08 Je hebt helemaal gelijk hoor. En Britta gaf ook al toe gisteren dat bepaalde berichten van die persoon eigenlijk niet geplaatst hadden moeten worden. Een topic ‘gezeur’ noemen is idd een duidelijke overtreding van regel 2, daar lijkt me geen discussie over mogelijk en gelukkig is dat bericht ook aangepast.

Natuurlijk kunnen wij niet zien hoeveel ongepaste berichten er wel worden tegengehouden. Ik ga er dus maar vanuit dat het modereren meestal wel goed gaat. Ik moet wel zeggen dat we sinds de ‘nieuwe’ check een stuk minder last hebben van trolls hier.

Misschien kunnen jullie dit onderwerp nog eens meenemen in het mod overleg? gwn om te checken of alle neuzen dezelfde kant opstaan 😉 Een paar berichten van 1 random persoon kunnen best wat los maken zoals je ziet.

Ook van mij alle respect naar de mods overigens. We waarderen jullie werk voor het forum echt.

 

Reputatie 7
Badge +10

Idd ook van mij alle respect naar alle mods! We waarderen al het werk en al jullie inzet voor het forum enorm en wat @Tover01 ook zegt wat wij hier zeggen is echt niet negatief bedoeld naar jullie!

En we weten idd ook niet wat er achter de schermen gebeurd en we weten niet hoeveel ongepaste berichten er wel worden tegen gehouden. Dit is gewoon feedback van wat wij hier zien en meemaken em hopelijk kunnen jullie dat meenemen in een oveleg met de andere moderators binnenkort! :)

Groetjess en liefs van ItsJustMe <3

Reputatie 7
Badge +10

Hoi @tim16 ,

Ik snap dat modereren soms niet goed gaat, het is ook wel eens voorgekomen dat een verwijzing naar contactgegevens in iemands profiel gewoon online stond en dat zal vast per ongeluk zijn.

Maar, nu is de KT het gewoon niet helemaal met ons eens, wat me heel erg verbaasd. Het blijft sinds het bericht van Britta ook heel stil en dat ergert me wel.

 

 

Reputatie 7
Badge +15

@Jesse08 , had ook ook een keer, heb het toen gerapporteerd 

Reageer