Recente gelukkige momenten


Reputatie 7
Badge +12

Heyy allemaal!

Ik had even behoefte aan een blij topic dus maak ik er een.

Hebben jullie recente gelukkige momenten? Kan je dat delen hier? Ik vertel er zelf ook een paar.

 

  1. Ik ging gister samen met een meisje waarmee ik op de groep leef en met een sociotherapeut naar de auto van de sociotherapeut om iets op te halen, dat meisje mocht even achter het stuur zitten, en ik ging er voor de grap voor liggen om te doen alsof ik was aangereden, iedereen moest lachen, en er zijn veel grappige foto's gemaakt, we wisselde soms in rollen,en er volgde een hele fotoshoot, we moesten allemaal heel hard lachen. Toen we terug waren bleek er heel veel van de grond aan het shirt op de rug van de sociotherapeut was blijven hangen, en ik en het meisje moesten heel hard lachen, op dat moment voelde ik me puur en alleen blij en gelukkig.
  2. Ik heb een mentor op de groep waar ik leef, en bij hem kan je heel veel flikken, we hebben al een keer een slagroom gevacht gehad, een water gevecht, en we hadden hem een keer de hoek in gestuurd omdat hij “stout” was geweest, de radio stond aan en hij pakte de bezem als microfoon, draaide zich om en deed alsof hij een popster was, hij zong keihard en vals mee, iedereen moest heel hard lachen, maar hij moest daardoor wel 5 minuten langer blijven staan😂😂😂

-OnlyMe


247 reacties

Reputatie 7
Badge +8

Haha leuk momenten hoor! :) Hier is de mijne: Vandaag zat ik met mijn moeder en mijn 2jarige broertje in de tuin. Ik zei: "Wat een mooie weer! Misschien draag ik morgen wel die zwarte jurk die jij voor me heeft gekocht:)" Mijn broertje keek meteen geïnteresseerd. Hij zei: "Ik ook zwarte jurkje morgen!" Het klonkt echt heel lief <33

Liefs x Banaantje <3

Reputatie 7
Badge +12

Ahh, wat schattig, dat is wel echt heel leuk.

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +4

@Banaantjeeee ik zie t al voor me😂😂😂

Reputatie 7
Badge +12

Vandaag had ik mijn evaluatie (soort vergadering) en dat ging over het eind van mijn behandeling, en ik ga 27 juli naar huis!

Ook hebben we met zijn allen het zwembad opgezet en gezwommen, het was ijskoud water, en ik was de enige die het lef had om kopje onder te gaan, maar dat maakte niet uit, we hadden een box meegenomen en een feestje gebouwd, nu heb ik lekker gedoucht, en ben ik klaar voor de avond.

-OnlyMe

Reputatie 4
Badge +1

Afgelopen dindsag: Ik heb te horen gekregen dat we naa een half jaar zoeken eindelijk een psycholoog gevonden hebben die me kan helpen met wat ik heb. Na bijna een half jaar zoeken hebben we er een gevonden!

Hey, wat een leuke topic! Haha klinkt cool die mentor, dat is wel lol. Ging die ook echt in de hoek staan haha ?  Zoals @Tartan13  ook moest met de gym, met de handjes op de rug enzo? Wat een grappige mentor dan 😂 en lief ook van wat @Banaantjeeee  vertelde, zo cute !! En fijn ook    @Valerie   

  @Jippiieeee ik ook xd 

Mijn gelukkige momenten waren een cadeautje van mijn vriendje, een kaartje met love,en hij had een bon gemaakt, waarde 1 ijsje haha ook zo lief! En een niet verwachte 8 voor duits. Dus ook positieve dingen. 

Sjammetje xxxxx

Reputatie 7

toen ik merkte dat ik echt goed begon te worden in duits, toen mijn duits docent me niet raar vond omdat ik een brief had geschreven (ze vind me zoizo nooit raar vgm haha) en als ik mijn lievelingsmuziek luister natuurlijk!

Reputatie 7
Badge +12

@SjammetjeJa, echt in de hoek, met zijn handjes op de rug, en af en toe stiekem om kijken, en dan opeens omdraaien en doen alsof hij een popster is. @Tartan13 Moest jij in de hoek staan? Wanneer? Waarom?

@een.meisje.dat.van.duits.houdtFijn!

-OnlyMe

 

Reputatie 7
Badge +19

@SjammetjeJa, echt in de hoek, met zijn handjes op de rug, en af en toe stiekem om kijken, en dan opeens omdraaien en doen alsof hij een popster is. @Tartan13 Moest jij in de hoek staan? Wanneer? Waarom?

@een.meisje.dat.van.duits.houdtFijn!

-OnlyMe

 

😊 Hoi @OnlyMe  Klopt. In de brugklas. Kijk mijn antwoord op je vragenlijst, vraag 71 ☺️😊.  Haha grappig trouwens met je mentor.  Ik mag 'm meteen al 😉 mijn geluksmomenten waren dat ik hoorde dat ons zomerkamp doorgaat naar Tsjechië en dat ik iets meer zakgeld ga krijgen! 

Groetjes liefs Tartan X 

  

Reputatie 7
Badge +12

@Tartan13 Fijn. Ja, mijn mentor is geweldig, hij krijgt echt al mijn credits.

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @OnlyMe,

 

ik had van de week een gelukkig moment (ik heb ze wel vaker hoor, maar deze vind ik wel leuk om te posten hier) 😃

 

Ik was in het winkelcentrum(pje haha)  en ik zag een meisje van een jaar of 4 ofzo op haar roze fietsje stappen, ze kon het fietsje net de baas  (zo klein was ze) en toen ging haar kleine zusje (ik denk dat het haar zusje was, maar ik heb het niet gevraagd) bij haar achterop…..dat op zich was al best schattig om te zien…

Voordat ze ging trappen hoor ik haar nog tegen dat zusje zeggen ‘goed vast houden hè’ en ik dacht bij mezelf ‘ja, beter doe je dat, want hier komen sws brokken van’, maar alles ging goed en ze waren met z'n 2-en van de Action naar de Lidl gefietst, wat toch zeker 15-25 meter is ofzo haha en ze stapten weer af, parkeerden het fietsje netje en liepen hand in hand (ja, ze paste goed op haar zusje) huppelend de Lidl binnen.

Kijk dat vind ik nou grappig om te zien en dan denk ik wel eens,i k zou dat ook nog wel willen doen, zo huppelend een winkel binnen gaan…

 

Even later kwamen ze alweer buiten, weer huppelend en ik dacht wtf , wat kan mij het schelen en ik zei 'hoi’ tegen ze en huppelde een stukje achter ze aan op weg naar hun fietsje….ze moesten allebei lachen….

Ik voelde me heel lekker voor even, want het duurde niet lang voordat er één of ander ‘zeikwijf met een snor’ tegen mij riep 'doe normaal, laat die meisjes toch doen’ en 'stel je niet aan, je bent toch geen 5 meer’ en toen zakte mijn gevoel van geluk wel een beetje.... Ik zei nog iets terug en daar had ik ook wel snel weer spijt van, maar ja, ik had gezegd 'gelukkig bent u mijn oma niet’, dus ja, niet echt slim van mij, maar ja, het floepte er gwn uit en ik had normaal gesproken wel 'sorry’ gezegd, maar toen begon ze me nog meer verwijten te maken, zoals 'ga eens naar de kapper, je lijkt wel een meisje, met dat haar en zo huppelen. je lijkt wel een homo...’

Nou ja, ik val op jongens, maar volgens mij is daar niks mis mee…..ik ben maar doorgelopen en hoopte op een nieuw gelukkig moment…..

Gelukkig was dat er snel…….. die meisjes fietsen weer terug naar hun moeder die vlakbij op ze stond te wachten en ik hoorde ze tegen hun moeder zeggen ‘hij ging met ons huppelen en hij kan het goed’…...ik voelde een traantje opkomen, maar lachte die weg en zei tegen die moeder 'ja, ik vond het zo grappig dat ze samen op dat fietsje zaten en gingen huppelen dat ik ff mee deed’… zegt die moeder 'je hebt gelijk en ik huppel ook wel eens door de tuin met de kinderen, dus ik snap je wel’

 

Ik weet niet of ze gehoord had wat die vrouw met die snor had gezegd, want ze zei er niet echt iets over, maar ze zei tegen haar kinderen 'gaan we even zwaaien naar die jongen die zo goed kan huppelen’ en toen dacht ik ík ga gwn alleen maar leuke dingen onthouden en ja, soms zijn er mensen die niet leuk zijn, maar gelukkig zijn er ook mensen die wel leuk zijn en kinderen, want die zijn onbevangen en doen gewon wat ze voelen dat ze moeten doen en dan kun je ook huppelen, overal waar je wilt.

 

Nou ja, het is toch een ander stukje geworden dan dat ik van plan was te schrijven. Ik wilde eerst alleen maar over die meisjes schrijven, maar toen realiseerde ik me echt hoeveel pijn die besnorde vrouw mij eigenlijk had gedaan met haar opmerkingen...en toen werd het dit verhaaltje…

 

Alvast een fjn weekend allemaal en geniet van het mooie weer en alle, ook al zijn het soms maar kleine, geluksmomenten en koester die 🙂

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

Reputatie 7
Badge +17

Heb niet echt een bijzonder verhaal. Gewoon met m’n vriendje op bed Netflix kijken. Cringe I know, maar het is wat het is. 😄

Reputatie 7
Badge +9

Thuis chillen, met vrienden hangen. Ik was laatst naar iemands verjaardag gegaan. Ja deze week ging eigenlijk wel goed.

 

Cringe I know, maar het is wat het is. 😄

naja, cringe, wat moet er cringe aan zijn😂

 

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @tim16,

 

👬

huh, wtf, wat een klein plaatje, zucht 

misschien helpt dit: 🕵🏻

nee, ook super klein

 

Nou dan maar dit:

💕   grrrr

 

Laatste poging:

 

 

 

ik heb mijn best gedaan 😘

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

Reputatie 7
Badge +12

@MickeyMouse Dat is wel echt schattig die meisjes, echt lief, leuke reactie ook van jou en die moeder, alleen een beetje jammer van die mevrouw, maar ja, die mensen zijn er ook.

@tim16 Helemaal niet cringe hoor, ik zou dat ook doen als ik een vriend/vriendin had.

-OnlyMe

@SjammetjeJa, echt in de hoek, met zijn handjes op de rug, en af en toe stiekem om kijken, en dan opeens omdraaien en doen alsof hij een popster is. @Tartan13 Moest jij in de hoek staan? Wanneer? Waarom?

@een.meisje.dat.van.duits.houdtFijn!

-OnlyMe

 

😊 Hoi @OnlyMe  Klopt. In de brugklas. Kijk mijn antwoord op je vragenlijst, vraag 71 ☺️😊.  Haha grappig trouwens met je mentor.  Ik mag 'm meteen al 😉 mijn geluksmomenten waren dat ik hoorde dat ons zomerkamp doorgaat naar Tsjechië en dat ik iets meer zakgeld ga krijgen! 

Groetjes liefs Tartan X 

  

😂😂ik had je echt wel willen zien in die hoek in je sportbroekje met je handjes op je rug Tartan , no offence 😘 😘

Reputatie 7
Badge +12

Ik was gister ook weer in het zwembad, en we gingen samen worstelen in het zwembad, het was heel gezellig, en er was ook een leuke jongen bij van de groep naast ons, dus dat is altijd goed😉 er stond ook weer een box bij met muziek, en ik heb lekker in het zwembad gedanst. En toen ik om keek keek die jongen mij aan dussss…..

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +12

Heyy,

Op het moment zit ik heerlijk buiten het is niet koud, en niet warm, en ik zit heerlijk een muziekje te luisteren.

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +9

 

‘zeikwijf met een snor’ tegen mij riep 'doe normaal, laat die meisjes toch doen’ en 'stel je niet aan, je bent toch geen 5 meer’

 

toen begon ze me nog meer verwijten te maken, zoals 'ga eens naar de kapper, je lijkt wel een meisje, met dat haar en zo huppelen. je lijkt wel een homo...’

 

Belachelijk, dat mensen zo denken

Laat mensen gewoon met rust weet je wel?

🤦‍♂️Niet te filmen, ik had laatst ook zoiets.

Een van mn vrienden die wou snackies halen omdat ie de volgende ochtend vroeg, ergens heen moest.

Wij dus dat vreten halen. En opweg naar de kassa.

Normaal moet je helemaal door die winkel zigzaggen naar de enige uitgang die er is. Maar dat is een goede 30 - 40 meter. En ik wil zo snel mogelijk die winkel uit.

Dus wij zetten gewoon een van die kratten aan de kant (die normaal dus al die andere uitgangen blokkeert) omdat we gewoon snel bij die kassa willen zijn, een vrouw die volgt ons ook. Want die wou het zelfde. En natuurlijk gewoon netjes terug gezet.

Eenmaal aangekomen, zegt die caissière tegen ons

"Hey! Dat mag niet heh, loop gewoon effe om!"

Oké, begrijpelijk. Ik zeg dus

"Ja sorry zal ik de volgende keer doen, maar waarom hebben jullie daar dan geen uitgang als klanten dat zouden waarderen?"

En dit bedoelde ik totaal niet gemeen. Ik dacht, gewoon een tip om deze toko soepeler te laten lopen toch? Ik weet hoe hard werk dat is en dat ze daar eigenlijk niks van wilt horen. Maar dat is nu te laat.

Zij zegt dus tegen die vrouw achter ons  (die ook door die zelfgemaakte uitgang was gelopen)

"Ik wist niet dat de jeugd zo brutaal was."

Apart, want ik zei het op een aardige toon. 

En die vrouw achter ons begint te zuchten, omdat ik die opmerking dus maakte.

Ja, lastig…

Wij hadden dus afgerekend net buiten en we moesten weer naar binnen want hij was wat vergeten. Meneer had dus niet genoeg aan ice tea en snoepgoed🤣

Wij dus weer naar binnen, en omdat er maar één kassa was moesten we bij diezelfde caissière.

Wij zijn dus op de goede zigzaggende weg door die winkel heen gegaan. En eenmaal aangekomen keek die vrouw zo 

(¬_¬)

Mn vriend vroeg waarom ze zo keek…

Rookie mistake, lijkt me vrij duidelijk🤦‍♂️

Zij antwoorde niet maar zei dus hardop, voor zichzelf

"Het lijkt wel een marrokaanse middag"

Oké, holdup... waarom zijn wij oppeens marrokaans?

Beetje apart, want wij zijn allebij nederlands😂

Een blik naar elkaar en we wisten allebij dat we niks meer moeste zeggen.

Tuurlijk begrijp ik dat we dat krat niet hadden moeten verplaatsen. En ja, die opmerking maken was niet het slimste. Maar mensen marrokaans noemen omdat wij jou niet aanstaan? Beetje raar. Noem ons dan tenminste iets ander, ik kan echt 30 andere dingen verzinnen die je had kunnen zeggen.

Waarschijnlijk ben ik hier in de fout. Maar we hadden wel nog eff genoten van een blikje fanta van die winkel. Dus dat past dus wel bij recente gelukkige momenten😄

 

 

Hey,

Na een tijdje in het buitenland geweest te zijn waren wij weer in Nederland. In het buitenland praten wij natuurlijk geen Nederlands tegen anderen, dus wij hadden bedacht dat we mensen in het Spaans zouden groeten, was eigenlijk al een dom idee. Dus mijn broertje zegt tegen een oude zeik: hola! Die werd echt boos. Het is hier gewoon Nederland en doe niet zo achterlijk, naja dat soort dingen kregen wij te horen. We waren niet goed wijs, vond zij dan. Dus wij lopen in die supermarkt nog steeds te lachen en ja hoor, kwamen we diegene weer tegen, die begint te zeggen dat we haar aan het uitlachen waren. Ik kon het natuurlijk niet meer laten om te zeggen dat we dat inderdaad aan het doen waren.(Ik kan soms beter me mond dicht houden) Dus die vrouw liep boos weg en wij hadden weer wat om te lachen.

 

Toen we nog in het buitenland waren liepen we langs een camping op waar heel veel mensen stonden, uit allerlei landen (Spanje, Portugal, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, etc.), dus wij hadden bedacht dat we die mensen in allerlei talen gingen begroeten. Dus wij zeggen tegen 1 persoon, Hola, Hoi, Hi, Bonjour, Goededak (We spreken geen Duits, dus hadden dit ervan gemaakt), пака en nog een boel talen en woorden die niet bestaan, want daar kan je ook mee groeten. Sommige mensen lagen echt dubbel van het lachen.  Dus echt meer dan 15 mensen en heel vaak gegroet later, komen wij eindelijk aan bij het strand, want ja, heel veel vertraging door mensen te groeten, dus pa en ma vragen waarom het zo lang duurde, wij zeiden: Ja we waren mensen aan het groeten. Pa en ma dachten al dat dat nooit zo lang kon duren, dus  die vragen door, uiteindelijk hebben we het ze verteld. We hebben daar dagen gestaan en steeds weer gegroet. Wij hadden daar i.i.g schik.

Wat is eigenlijk de definitie van recent, naja ik vind dit recent.

Ajuu!

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @OnlyMe ,

 

een paar dagen geleden had ik ook weer iets…het was lekker weer en dan ben ik sws (nog) vrolijk(er dan met minder goed weer) en ik fiets bij de appie, onderweg naar de fietsenstalling. Ze hebben daar van die fietsenrekken met een afdakje erboven. Daar kan ik mijn fiets droog (het heeft al 3 weken niet geregend 😁) en uit de zon, dus altijd een goede reden, neer zetten..

 

Om daar te komen rijd ik altijd een stukje met de fiets over de stoep die vlak voor de ingang van de winkel ligt.

Je kan ook afstappen en een stukje lopen met de fiets of over de parkeerplaats er naartoe fietsen, maar als je wilt blijven fietsen, dan moet je helemaal met een bocht om allerlei geparkeerde auto’s heen rijden en dat vind ik teveel moeite en niet nodig  hahaha.

 

Er lopen bijna altijd wel mensen over die brede stoep bij de in- en uitgang, maar ik geef altijd iedereen voorrang en als ik voor ze langs rijd, dan zit er sws een paar meter tussen en ik lach altijd vriendelijk en groet voorbijgangers met een knikje..., dus de meeste die van plan waren om er iets van te zeggen, doen dat dan maar niet meer (mijn tactiek werkt dus meestal wel) 😉

 

Geen enkel probleem, lijkt mij…

 

Dus, ik rijd daar een paar dagen geleden weer met mijn fiets over de stoep.

Er loopt een oudere meneer meters van mij vandaan richting zijn auto en die zegt ’het is hier een trottoir’….ik kijk hem aan en fiets zachtjes door….

 

toen zei hij best hard ‘H E T  I S  H I E R  E E N  T R O T T O I R’ echt niet normaal hard en hij sprak ook nog eens elke letter heel overdreven duidelijk uit…..

 

Ik dacht, wajoo man, kan het ff wat minder, maar dat zei ik natuurlijk niet……wat ik wel tegen hem zei was ‘ík hoor u wel, maar ik zeg toch helemaal niet dat u hier niet mag lopen’, dus ik bleef gewoon beleefd 😅 en stopte vlak naast zijn geparkeerde auto.

 

Hij (nu bozig) zei ‘maar jij mag hier helemaal niet fietsen’…ik dacht bij mezelf moet je daar nu zo over zeuren, geniet van het zonnetje en er is niemand gewond geraakt en zo….ik was van plan om er geen scène van te maken en wilde gewoon weer doorfietsen, maar toen viel mijn oog ergens op en kon ik het niet laten om te zeggen ‘weet u wat ook niet mag’, dus hij nog bozer (sommige mensen stonden al verbaasd te kijken wat er aan de hand was….) ‘nou ik ben benieuwd wat je nu weer hebt te vertellen, snotaap’…..ik was geen eens verkouden, dus waar dat nou ineens vandaan kwam, idk

 

dus ik zeg ‘nou, parkeren op een invalideparkeerplaats zonder ontheffing in het zicht achter het voorraam mag ook niet’…

 

Ik heb nog nooit zo snel iemand in zien stappen op een invalideparkeerplaats….😎

 

Het was mij niet te doen om onaardig te doen tegen die meneer, maar ik vond het wel een beetje een overdreven reactie van hem, vooral omdat hij zelf zich ook niet aan de regels hield en kennelijk waren sommige mensen die in mijn buurt stonden dat met mij eens….Ik kon een glimlach niet tegen houden toen iemand tegen mij zei ‘goed gezegd, er staan vaak auto’s van mensen die hier niet mogen staan en dus niks te zoeken hebben’ en ‘iemand anders zei ‘als ik met de fiets kom, fiets ik ook altijd over de stoep’.

 

Het was dus een soort van gelukkig moment. Dat ik me niet altijd alles laat zeggen….. maar ergens was het ook niet mijn bedoeling om die oude meneer voor schut te zetten en brutaal te zijn, maar ja, ‘if you can’t stand the heat, get out of the kitchen’ (in het Nederlands: wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten). Ik weet niet of ik die uitdrukkingen goed hebt gebruikt, maar ‘who cares’…😂

 

Toch hoop ik dat die meneer zich er niet echt slecht door voelt, ik bedoel door hoe ik reageerde, dus mixed feelings, maar als ik het aan iemand vertel kan ik mijn glimlach niet onderdrukken….of is dat slecht en over iemand anders rug lol maken of wat?

 

 

Gr. MickeyMouse 🙃

@MickeyMouse 

 

Reputatie 7
Badge +12

@OnbekendeAnnoniem De definitie van ”Recent” is zoals jij die interpreteert, als jij denkt dat ik bedoel van een dag geleden, dan is dat van een dag geleden, maar als jij denkt dat ik bedoel van een week geleden, dan is dat van een week geleden.

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +12

@MickeyMouse@benebird Tja, ik snap wel wat jullie deden, maar sommige mensen houden niet van verandering, en houden zich strict aan de regels, en die geven dan een aparte reactie, die je niet zomaar zou verwachten, wel raar van die man dat hij dan zelf de regels wel overtreed.

-OnlyMe

Hey,

Pas zat ik me mijn 2 broers in de auto, eerst mocht ik rijden, daarna heeft me broer gereden en later op de dag me broertje. Dat van me broertje vond ik echt wel mooi, want hij is pas 11 en hij deed het echt goed, vond ik dan. 

Ajuus!

Reputatie 5
Badge +1

@MickeyMouse ,

Nog een leuk momentje voor jouw en voor mij:

Ik zat dus jou verhaal te lezen en hardop te lachen. Dus mijn moeder vroeg waarom ik lachte. Dus ik heb dat verhaal voor gelezen. (Ze weet dat ik op dit forum zit en ik vertel wel vaker dingen) En toen zei ze: diegene kan wel goed schrijven. En daar ben ik het helemaal mee eens! Je hebt altijd als je ergens op reageert een uitgebreide reactie. Echt respect! Dat wilde ik even zeggen!

-LittleMe

Reageer