Recente gelukkige momentenToon eerste bericht

247 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Gisteren keek ik op NPO naar de Taarten van Abel met mijn mam ( terugkijken). En ik kan het aanraden. Wat een leuke lieve zachte jongens waren daar in. Die waren echt lief met elkaar als hartsvrienden. Echt stoer en lief. Een zusje van de ene jongen was overleden en zijn bff wou hem opvrolijken met een taart. Kijken ! Zo lief ! ( een beetje zo stel ik me @MickeyMouse  en @Tartan13  ook voor, van die lieve zorgzame, en daarom superstoere, jongens). Ik werd er in elk geval helemaal gelukkig van !

Groetjes Maiskolfje

Reputatie 7

ik had gister een vraag gesteld aan mijn Duits docent (via teams) en vandaag had ze geantwoord, als zij antwoord op een bericht, tegen me praat oid dat maakt altijd echt mijn dag zelfs als ik heel boos ben ofz maakt dat me superblij

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @Maiskolfje,

Gisteren keek ik op NPO naar de Taarten van Abel met mijn mam ( terugkijken).

 

ik kijk ook vaak Abel, zelfs nu nog, nu ik bijna 15 ben…...echt één van de beste tv programma's ...jammer dat Siemon er meegaat stoppen/is gestopt...maar ik hoorde dat er misschien een nieuwe presentator komt, dus…..en we kunnen alle oude afleveringen nog terugkijken….

https://www.zapp.nl/programmas/taarten-van-abel/gemist

 

En ik kan het aanraden. Wat een leuke lieve zachte jongens waren daar in. Die waren echt lief met elkaar als hartsvrienden. Echt stoer en lief. Een zusje van de ene jongen was overleden en zijn bff wou hem opvrolijken met een taart. Kijken !

 

ik heb hier een linkje naar Baudewijn en Manus bij Abel:

https://www.zapp.nl/programmas/taarten-van-abel/gemist/VPWON_1303772

btw, als je ineens tijdens het kijken een foutmelding krijgt dat die aflevering niet meer beschikbaar is, gwn even verversen met F5 en dan doet ie het vast wel weer

 

Zo lief ! ( een beetje zo stel ik me @MickeyMouse  en @Tartan13  ook voor, van die lieve zorgzame, en daarom superstoere, jongens).

 

wow, die zag ik niet aankomen...echt superlief van jou

Ik vind Baudewijn ook echt een hele leuke, gevoelige en grappige, beetje ondeugende, soms iets verlegen, maar daardoor nog schattigere jongen en herken ook wel sommige dingen bij mijzelf of is dat raar om te zeggen….een paar voorbeelden:

hoe hij zijn haar nog ff checkt voordat Abel komt en sws zijn haar, hij heeft cool haar en een beetje een ondeugend gezicht en een leuke lach (je weet dus niet precies wat ie allemaal in zijn hoofd uitspookt) en hij is ook wel een beetje eigenwijs, zoals hij tegen Abel praat….als Abel iets vertelt onderbreekt hij hem en je merkt dat ie dan denkt zo van 'ja, ok, leuk wat je zegt, maar heb je ff een mesje voor me'...daar moet ik dan om lachen, want ik doe ook wel van die dingen… ik 'schud’ ook vaak met mijn hoofd of ga met mijn hand door mijn haar om het goed te doen hahaha en toen die zo tegen Abel zei van 'hier, dan kun je die aan jou kant op de taart doen (ging over die goal geloof ik, maar idk meer precies). Baudewijn is ook positief en ziet mogelijkheden enzo, echt ‘my kind of guy’. Dus Baudewijn, als je dit toevallig leest, ik ben fan van jou en natuurlijk ook van Manus.

Dan Manus, das ook wel een goeie dude en echt mooi om te zien hoe zij met elkaar omgaan en ook wat ze tegen elkaar zeggen. Dat knuffelen doe ik zeker ook graag en veel en ik schaam me er niet voor…. ik kus vrienden vaak ook...dat doe ik ook vaak als ik thuiskom (of bij het opstaan) en mijn broers dan even een kus geef of er eentje krijg….

Grappig ook wat Manus over die taart zegt ‘die is beter dan die van mijn moeder'….echt goud..

Ik ga je nog iets verklappen en dat heb ik sws wel vaker als ik Abel kijk, dan ga ik zo in dat verhaal op dat ik dan tranen krijg en das niet alleen omdat ik 'verdrietig’ ben om het verhaal, maar ook om hoe mooi het is om een vriend te hebben als Baudewijn of Manus, dus ook wel 'happy tears’.

Soms kijk ik Abel met mijn broers en dan kunnen we elkaar niet aankijken omdat we alle drie natte ogen hebben...en zij zijn al 20…...wel mooi toch...ik ben zo blij met hen en natuurlijk ook met mijn vriendje...als ik dat niet zeg, heb ik weer van alles uit te leggen 😂

Ik zou niet weten wie van ons @Tartan13 en @MickeyMouse,  Baudewijn of Manus is, maar ik denk dat we allebei, allebei zouden kunnen zijn….

 

Ik werd er in elk geval helemaal gelukkig van !

Groetjes Maiskolfje

wow, anders ik wel. Ik heb die aflevering gelijk opgezocht en net gekeken, dus ook voor mij een recent gelukkig moment….dankjewel daarvoor…….jij bent echt speciaal….superlief en je mag dit best tegen je moeder zeggen hoor….

 

Weet je wat ik ook leuk vind om te kijken?

Ga raden….uhm nee die niet oh ja toch wel 😁, maar ik bedoel:

Hoofdzaken

https://www.npostart.nl/hoofdzaken/VPWON_1295437

of

https://www.zapp.nl/programmas/hoofdzaken/gemist

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

 

 

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @Tartan13,

 

Hoi @MickeyMouse  er zijn wel filmpjes waar je het er bij kan zien haha

 

ja, klopt….ik zie dat het filmpje van Lev en mij is uitgelekt…..😂, je kunt wel zien dat het stiekem gefilmd is, want we zijn maar af en toe samen in beeld en we moeten nog een klein beetje werken aan dat alles gelijk gaat, maar we hebben wel plezier gehad, kijk zelf maar….

https://www.youtube.com/watch?v=yyJ0legVRBA

beginner sword dance

 

uhm, hoe kan dat filmpje al 11 jaar online staan als wij gisteravond hebben gedanst….nou ja, dat ga ik nog wel even uitzoeken 😋

 

Ik snap heel goed dat je er niet lang naar luistert xd.

 

ik vind het niet echt vervelend voor even, maar voor een hele avond…...het zou anders zijn als ik het zou zien als er echt een optreden is en er dus ook van alles bij te zien is. Wel leuk dat jij dat doet, zeker in kilt en alles wat er bi hoort 

 

Na een tijdje dans ik op andere muziek hoor ;)

 

snap ik, beetje headbangen bij Nirvana ofzo?  Lekker dat je haar alle kanten op gaat 😀

Wel leuk voor de afwisseling, toch?

 

maar als je er maar happy van wordt toch

 

zo is dat, zeker weten, lekker doen waar je zin in hebt

 

😊 dikke X 

Groetjes liefs Tartan X 

wow, lief, ik geef je er eentje terug en Lev (die jongen die heel anders heet in het echt en die mijn vriendje is) ook 😘

 

Fijne dag verder

Tot een volgend gelukkig moment

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse

 

Reputatie 7
Badge +14

hoi @Tartan13 ,

 

Btw, ik zag vanmorgen in de mail dat jouw reactie (helemaal bovenaan deze pagina) na een check vannacht om 02.42 uur geplaatst was en wij maar denken dat ze bij de KT alleen maar overdag werken….

Wie dat heeft gedaan bij de KT wens ik iig sterkte met zijn/haar/hen  ‘slaapprobleem’, want dat doe je toch niet voor je plezier rond die tijd of kwam je net van en feestje en kon je het niet laten om het forum toch ff te checken voordat je ging slapen hahaha.

Annyhow, ik vind jullie allemaal top…

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse

 

Reputatie 7
Badge +12

Ik heb vandaag op school een goede vriendin (leeft ook bij mij op de groep) gesteunt, ze werd een beetje gepest en er werd geroddeld over haar, ik heb haar getroost een knuffel gegeven en tips gegeven zoals ik hier ook altijd doe. Ze was er heel blij mee en het heeft erg geholpen, want in haar eentje durfde ze het niet zo goed. Ik werd er erg gelukkig van dat ik R kon helpen en haar dag goed heb gemaakt.

-OnlyMe

P.S. @MickeyMouse Ik ging echt stuk om jouw verhaal! Echt leuk al die reacties van iedereen, zet dat door, want als ik dan verdrietig ben dan vrolijkt dit mij nou echt op.

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @OnlyMe,

 

dat heb je goed gedaan, die vriendin treft het maar met jou en ook fijn dat het jou ook een goed gevoel geeft, das ook belangrijk

 

knuffels voor iedereen hier

 

 

jullie verdienen het

 

P.S. @MickeyMouse Ik ging echt stuk om jouw verhaal!

 

welke? die van dat meisje bij de slager op de vorige pagina?

Dat vond ik zelf ook leuk om mee te maken...er gebeurde van alles en het leek alsof de enige was die het in de gaten had en het verbaasde me dat niemand het raar vond of er iets van zei dat ik midden in die slagerij ‘kiekeboe’ met haar aan het spelen was….ik had het idee dat die anderen allemaal in een andere dimensie waren ofzo….

ik schaam me niet snel en dat had je vast wel al in de gaten hahaha

 

Echt leuk al die reacties van iedereen, zet dat door, want als ik dan verdrietig ben dan vrolijkt dit mij nou echt op.

als we daar jou mee kunnen helpen is dat een extra reden om hier te blijven posten 🙂

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

Reputatie 7
Badge +19

@Maiskolfje en @MickeyMouse  ik heb het gekeken. Idd echt cute! Een open en eerlijke jongen. Ik heb ook wel zo'n band met 3 jongens en 2 meisjes en dat is goud waard.  Mijn echte bff's . Kan me inleven in Baudewijn idd. Moest zeker lachen om die eerlijke opmerking van Manus ' beter dan die van mijn moeder 'haha 😂 leuk voor haar ook 🤭 maar wel lieve jongens idd.  Groot compliment dat ik zo wordt gezien Maiskolfje, dankjewel! 

Groetjes liefs Tartan X 

Hey,

Mijn moeder maakte gisteren een opmerking tegen mij die niet helemaal terecht was (naja, 3 opmerkingen).  Vanochtend (nadat ik haar min of meer negeerde) zei ze sorry, dat was wel een fijn moment. Want eigenlijk zeggen mijn ouders nooit sorry. Ze maken het goed, maar zeggen geen sorry.

Ajuus!

Ps: ze zei dat ik alles saai, stom en oninteressant vind, dat ik altijd alleen ikke, ikke, ikke en de rest mag stikke dacht en dat ik me best niet deed. Ze zei sorry vanwege dat ze zei dat ik egoïstisch was/ben.

Reputatie 3
Badge +1

Hoi,

Letten jullie op dat jullie forumregel 5 - Chatten en bloggen is niet toegestaan - niet overtreden? Onder chatten verstaan we onder andere reacties om elkaar beter te leren kennen en/of een gezellig gesprek met elkaar te voeren.

Groetjes,

Puck, De Kindertelefoon

Reputatie 7
Badge +19

Excuses, het gaat soms zo ongemerkt. 

Groetjes liefs Tartan X 

Reputatie 7
Badge +19

Hoi hoi. Gelukkig momenten.  Compliment krijgen van je karate lerares. De brieven van @Maiskolfje  en @Banaantjeeee  die deels aan mij gericht waren lezen, me in mijn polo, kniebroek en kniesokken hijsen voor de scouts en me verheugen op een zeiltocht met de hele scoutsbende haha. Vanwege de anonimiteit kan ik alleen zeggen dat we naar een plek gaan waar je alleen met een bootje kunt komen en ik zie die plek vaak liggen dus ben super benieuwd!  

Groetjes liefs Tartan X 

Reputatie 5
Badge +1

Hey @OnlyMe 

 

Mijn moeder kwam vandaag naar me toe. Ze zei: LiMe, hoe vind je dit?

Hij dacht dat geluk biefstuk was

Toch schoof hij zijn bord aan de kant

Hij kon zijn geluk niet op…

 

Blijft fijn dat mijn moeder en ik z'n goede relatie hebben!

 

-LittleMe

Reputatie 6
Badge +3

Hey,

Pas zat ik me mijn 2 broers in de auto, eerst mocht ik rijden, daarna heeft me broer gereden en later op de dag me broertje. Dat van me broertje vond ik echt wel mooi, want hij is pas 11 en hij deed het echt goed, vond ik dan. 

Ajuus!

hey @OnbekendeAnnoniem ik ging vandaag de auto wassen en toen mocht ik hem terug op de parkeerplaats rijden! het ging best wel goed en hij stond heel recht in dat vak (hij sloeg wel 3x af maar ja)

Reputatie 7
Badge +14

Hoi.

 

@Tartan13 ,

hmmm, je bent naar een eiland geweest dat er al langer ligt…..en nu lig voor Pampus, na zo'n hele dag in je bootje...oeps, ik wilde niks verklappen, maar het ging nog net goed volgens mij 🤣

 

@LittleMe,

ik dacht eerst 'huh’, maar dat kwam omdat ik 'm niet gelijk door had….

ik vind 'm echt goed...echt diep 😉

 

@froggo.123 ,

ach ja, altijd wat met die auto's, het lag vast niet aan jou….misschien alleen de volgende keer de bougies niet meer schoonmaken met de hogedrukspuit 😂

 

Fijne dag nog verder en blijf posten, want ik krijg er elke keer een glimlach (of meer) van

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

 

Reputatie 7
Badge +19

Hoi, een mooi geslaagd weekend, maakt mij gelukkig. Mensen die mij wat geleerd hebben. Een hele  grote snoek die pal onder de vlonder waar ik liep aan het spartelen was, ik denk iets gevangen had. Totale stilte op het water.  Lieve postst hier op het forum. Dat maakt me even gelukkig !

Groetjes liefs Tartan X

PS @MickeyMouse haha nee hoor daar niet ;) i can't tell 🤐😉

Reputatie 6
Badge +3

Hoi. 

@froggo.123 ,

ach ja, altijd wat met die auto's, het lag vast niet aan jou….misschien alleen de volgende keer de bougies niet meer schoonmaken met de hogedrukspuit 😂

 

 

dat had ik ook niet gedaan hij sloeg af omdat ik de koppeling veel te snel losliet 😂

Reputatie 7
Badge +12

Jongens kan ik jullie even aanspreken. Ga niet te veel reageren op elkaar, want ik wil niet dat dit topic gesloten wordt, je mag best reageren, maar plaats in de reactie dan ook een recent gelukkig moment, want we mogen dus niet chatten of bloggen. Of off-topic gaan. Dus kunnen we daar even op letten? Ik vind het zelf niet heel erg hoor maar ik wil niet dat jullie een waarschuwing of iets krijgen.

Dit weekend had ik voor mijn opa en oma's 50-jarige trouwdag gingen we een glas kunstwerk maken, en dat ging heel goed en het was erg gezellig.

En vandaag was ik in de klas bij BV en ik was daar dus aan het werk met een vriendin. En ik heb dus de gewoonte dat ik heel vaak giechel, en omdat ik iets grappig vindt en omdat het me blij maakt, en toen ging X tegen me zeggen: ‘Nou, hou nou eens op me dat giechelen LS!’ en dat zei ze lachen, en ik moest nog meer giechelen en zei: ‘Kan ik er wat aan doen dat jij chagrijnig door het leven gaat.’ en zij zei quasi beledigd: ‘ik ben helemaal niet chagrijnig!’ maar zij heeft dus soms een beetje een accent en ze sprak het zo uit: “Saggerijnig” en ik moest heel hard lachen en zij zei weer met het accent: ‘Hou nou een op man!’ en ik ging echt stuk. En 5 minuten voordat de les afgelopen was werd de docent “saggerijnig” en sprak ons aan van: ‘Nou meiden, zo is het wel genoeg.’ heel boos was ze, en toen moesten ik en X echt onze lach inhouden.😂😂😂

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +8

Vandaag had ik mijn musicalXD Ik heb vaker voor mensen opgetreden, maar nooit voor mijn klasgenoten en leraren (Op mijn toneelleraren na natuurlijk;)) Dus het was best spannend, maar vooral leuk en we kregen ook een taart, want mijn klas had een weddenschap met mijn leraar. Als iemand 550 voor z'n eindcito heeft gehaald dan moest mijn leraar trakteren. Ik heb met iemand anders 550 gehaald, dus we kregen taart!! Was super lekker! :D

Ik heb straks een voorstelling voor de ouders. Wish me good luck! ;) Ik heb er zin. Ik ga nog effe mijn teksten leren, want ik heb best een grote rolXD 

Onlyme, You're right!(Oops, ik reageer weer... Het gaat zo automatisch:( )

Liefs x Banaantje <3

Hey,

Ik was met me broertje animal crossing aan het spelen; en toen ik in de nook bank aan het kijken was, was er een liedje genaamd only me. Moest gelijk aan jou denken @OnlyMe!  

Verder was ik nog met de hond aan het spelen en dat was wel erg leuk. Ze begon te springen en te knuffelen 😍. Super lief! 

@Banaantjeeee  Good luck! Laat je ook effe weten hoe het is gegaan?

Ajuus!

Ps: toen ik dit tikte zat er een vlinder op me been, super leuk!

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @OnlyMe ,

 

vandaag had ik een gelukkig moment omdat het een uurtje geleden payday was voor een klusje wat ik met 2 van mijn broers heb gedaan in de afgelopen week.

Vorige week hadden we oude terrastegels verwijderd en de afmetingen voor het nieuwe terras aangepast, uitgegraven en met zand aangevuld en alles aan getrild, dus met een trilplaat het zand vast getrild, dat het nieuwe terras niet gaat verzakken. Daarna het nieuwe terras helemaal bestraat met een soort klinkertjes. Verder een nieuwe schutting neergezet en een nieuwe poort. Nog een pergola gemaakt en een afdak om onder te kunnen zitten en vandaag hebben we alle planten geplant en graszoden gelegd. We wilden het vandaag af hebben, omdat we op vakantie willen …en we van de week nog een paar andere klusjes af moeten maken.

Anyway, ik ben dus net door mijn broers betaald. Zij hadden die klus aangenomen en worden door de opdrachtgever betaald en ik werk voor mijn broers...snappie….. dus zij betalen mij dan weer.

Vorige week had ik elke dag 4,5 uurtjes gewerkt, (na school)  dus dat was 5 x 4,5 =22,5 uur en afgelopen weekend in totaal 20 uur en gisteren 6 uurtjes en vandaag waren we al om 06.30 uur begonnen, omdat we dachten dat we het anders niet af zouden krijgen en dat was ook wel slim, want we waren vanavond pas om 20.00 uur klaar, dus het was wel een lange dag van 13 uur en een half uurtje pauze.

Alles bij elkaar dus 61,5 uur x 12,50 = 768,75 en mijn broers hadden me nog een extraatje gegeven en ik kreeg 800,00 dus mijn vakantie geld is al binnen 😎 en ik heb ze zopas meegenomen naar de Mac en daarna nog op een ijsje bij een echte ijssalon getrakteerd, dus ja, dat extraatje is al weer op, maar dat geeft niet. Ik vind het echt heel leuk dat ik met ze mag werken, ik leer heel veel van ze en het verdient ook nog eens supergoed.

Meestal doe ik niet van die grote klussen en zoveel uur achter elkaar, maar ik vond het echt superleuk.

"Normaal’ doe ik maar 10 uurtjes in de week, das maar iets van 1,5-2 uurtjes per dag.

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

Reputatie 7
Badge +4

Zo te zien heb je het naar je zin gehad  @MickeyMouse

En zo te horen verdient het zeker niet slecht, je kan beter dat doen dan ergens anders gaan werken op 15 jarige leeftijd(was je al 15 of word je bijna 15). Ik vind het soms wel jammer dat je geen contact gegevens uitkan wisselen want ik zou best een keer gezellig met je willen werken en praten en een keertje chilen.  Maar ja dat kan helaas niet en dat moeten we maar accepteren.

 

Sorry kindertelefoon, ik weet dat ik nu oftopic. 

 

En @MickeyMouse wanneer komt je nieuwe topic uit waar je het over had.

 

Ik deel mijn recent gelukkige momenten lieve niet in verband met privecy. 

 

LTYA(love to you all)

 

Groetjes, 

@Ann0 

Reputatie 7
Badge +12

Ik had net Pmt (therapie en makkelijk uitgelegd: gym met een verhaaltje.) en toen gingen ik en T (de Pmt'er) steenkool Engels praten (slecht Engels) en dat was heel grappig, dus dat was voor mij een gelukkig moment.

Ook ben ik blij met de regen, goed voor de plantjes, en ik slaap daar goed van als de regen tikt tegen het raam en de wind zit te loeien, en overdag kan ik dan lekker hangen op de bank voor de TV met een kussen en thee of chocomelk lekker snoezelen, heerlijk!

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @OnlyMe,

ik heb vandaag weer eens wat meegemaakt…

eind van de middag ging ik even naar België om wat boodschappen te halen voor mémé (mijn ‘pleegmoeder'). Het is niet echt ver waar ik moest zijn, ik denk 15 kilometer en het was lekker weer, dus kon ik lekker bij kleuren .....dus ik lekker alleen in m'n korte broek

 

Kom ik langs een soort parkeervak langs de doorgaande weg en zie ik een haspel meet een snoer liggen…..ik denk….hmmm wel nice, maar niet van mij en hoe zou ik die sws mee kunnen nemen, dus ik fiets door.

Een paar honderd meter verderop kom ik bij een rotonde en ik kijk en denk wtf wat ligt daar nu weer allemaal…...dus ik fiets door het gras om dichterbij die rotonde te komen...het is daar gwn binnen de bebouwde kom, dus je mag en kan daar niet echt hard rijden..

Ik zie dat die rotonde vol ligt met gereedschap, dozen schroeven, werkkleding, kitspuiten en kit en weet ik veel wat nog meer, oh ja, allerlei vulplaatjes om kozijnen te stellen ...van alles dus

De auto's kunnen er nauwelijks langs en rijden helemaal via de binnenkant van de rotonde, ook om een lekke band te voorkomen met al die scherpe schroeven

Ik dacht er ligt hier een goudmijn aan spullen gwn op straat….vast honderden euro's

Het schoot ff door mijn hoofd om wat mee te nemen, maar ja, het is niet van mij en ik wil niet een dief zijn van andermans spullen...spullen waar iemand anders hard voor moet werken..

Toen zag ik een handvegertje liggen tussen alle gereedschap en ik dacht ‘ik ga het maar een beetje naar de zijkant vegen, zodat de auto's er iig makkelijker langs kunnen…..

Niemand die mij ging helpen ...alleen maar zo kijken van sukkel dat je bent dat je daar alles verloren bent...ja, lekker oordelen, terwijl jullie niet eens weten wat er gebeurd is…

Ik denk dat er zo'n werkmannenbusje die spullen verloren heeft, misschien stond de schuifdeur nog open of zijn die spullen uit een kar gevallen….idk...misschien zouden ze zo terugkomen als ze erachter waren gekomen dat ze van alles verloren hadden...geen idee

 

Dus, ik vegen en vegen en gelukkig waren er ook 2 grote emmers, 1 bouwemmer van 20 liter ofzo en nog een soort ton, dus die had ik maar als pionnen of pylonnen neergezet om niet aangereden te worden, want iedereen had kennelijk haast om weekend te gaan vieren.

Toen alles aan de kant lag heb ik alles in die emmers/ton gedaan en ik dacht ík zet ze dan maar gewoon in de berm en als degene terug komt die het verloren heeft, dan kan ie zijn spullen weer meenemen, maar ik dacht gelijk daarna dat niet iedereen misschien zo eerlijk is en dat er misschien wel iemand zou denken 'weet je wat, ik neem gewoon lekker alles mee’.

Ik ging dus twijfelen wat ik moest doen….

Als eerste dacht ik, dan ga ik die haspel eerst ook maar even halen en hier bij leggen. Dus ik stap op mijn fiets en rijd naar die haspel...en daar zie ik een sticker op zitten van een bedrijf dat een paar honderd meter verderop zit. Ik wist niet of iemand die haspel daar gekocht had en dat die sticker er daarom op zat of dat die haspel van dat bedrijf zelf was….

 

Dus, in plaats van met die haspel naar die emmers die ik in de berm had neergezet, te fietsen, ben ik naar dat bedrijf gefietst met die haspel.

 

Daar was niemand meer te zien, want het was iets na 17.00 uur. Er staat wel een huis naast dat bedrijf, dus ik dacht 'misschien woont de baas daar wel of iemand anders van dat bedrijf, dus ik bel gewoon aan en er komt een man naar buiten die zegt niks met dat bedrijf te maken te hebben.

Ik leg uit wat er aan de hand is en dat ik nog veel meer spullen heb gevonden, maar dat die nog bij die rotonde staan. Hij zegt, ik zal die baas zo wel even bellen, want die ken ik wel en dan kan die de spullen meenemen, ook al wisten we natuurlijk niet zeker of die spullen van hem/zijn bedrijf waren, maar ok. Mij klonk het wel als een oplossing.

 

Terwijl ik met die man sta te praten zie ik een politieauto een rondje rijden op die rotonde, dus ik zeg ‘ik ga ff naar die politie (terwijl ik normaal gesproken altijd weg loop van de politie, omdat ik bang ben dat iemand de politie heeft gebeld omdat weer eens ergens op ben geklommen ofzo en anderen dan vinden dat ik dat niet mag). Ik pak mijn fiets en voordat ik erop zit is de politie al weer foetsie…..ik denk dat iemand gemeld heeft dat die rotonde vol met spullen lag en dat ze daarom zijn gaan kijken….maar omdat ik al alles netjes aan geveegd en opgeruimd had, was er niet echt meer iets te doen en peerden ze 'm weer.

Ik spreek met die man af dat ik die emmers even op ga halen en dan kan alles bij hem gezet worden en zal hij er verder voor zorgen.

 

Ik fiets dus weer naar die rotonde en kan die 2 emmers/ton niet in één keer meenemen, dus ik pak er alvast eentje en bedenk dat ik mijn fiets beter ff op slot zet, voordat één of andere gelegenheidsdief er met mijn fiets vandoor gaat.

Halverwege kom ik die man tegen en geef hem die eerste emmer, terwijl ik terug ga om die andere emmer/ton te gaan halen.

Uiteindelijk staat alles bij die man in de achtertuin, dus toen ben ik maar weer weg gegaan. Ik moest die boodschappen voor mémé nog halen.

 

Toen ik daar wegfietste dacht ik ‘wat nou als er nu werkmannen met een busje terugkomen om hun spullen te zoeken en dus naar die rotonde gaan en niks kunnen vinden’…… eigenlijk moet iemand die daar in de buurt woont weten waar ik die spullen naartoe heb gebracht, want de kans is aanwezig dat die mannen die bus vlak bij de rotonde parkeren en daar staan een paar huizen, dus wie weet bellen ze daar wel aan…..dus ik zelf aanbellen bij die huizen en na een tijdje komt een mevrouw vanaf achter aanlopen en leg ik haar uit wat er aan de hand was en waar ik die spullen naar toe gebracht heb.

 

Dat voelde voor mij beter om het zo te doen en die mevrouw vond het netjes wat ik gedaan had en gaf me een complimentje.

Nou ja, dat gaf mij allemaal een gelukkig moment en ik hoop dat de spullen nu weer bij de eigenaar zijn.

 

Ik had  gelijk naar huis gebeld en alles verteld en zij vonden dat ik het goed had gedaan, dus das wel een leuke opsteker.

 

Toen ik thuis kwam hadden ze mijn stoel versierd…..ja, overdrijven is ook een vak….. en hadden ze mijn lievelingseten (chinees)  gehaald. Ze hadden gwn een excuus om niet te hoeven koken, denk ik, maar ik was er wel blij mee 🙂

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

Hey,

Aangezien je altijd positief moet blijven denken (wat zo vaak onmogelijk is), hier nog een ‘gelukkig’ moment.

Ik was gisteravond naar bed gegaan, maar kon weer es niet slapen. Ik voelde me niet echt lekker, dan gaat slapen bij mij sowieso al lastiger. Dus ik lag al de hele nacht wakker, hoor ik om 01:34 (mens van de tijd) bzzzz____bzzzzz________bzz___ PRIK. Rot mug. Dus ik ging op mugjacht. Op zo’n mug jagen, door me kamer heen banjeren in de hoop dat niemand wakker wordt, in de nacht, is niet zo fijn. Ik heb echt iets van 2 uur achter die mug aangezeten, want steeds als ik probeerde te slapen: Bzzzzz__Bzzzz_Bzz______BZzZzzZ PRIK. Was de mug er weer. Na echt 2 uur achter een ***mug aangezeten te hebben en echt heel vaak mis geslagen te hebben, zat ie daar, hij zat stil!!! Dus ik erop af met me sok, want dat maakt geen lawaai als je slaat. En RAAK!! Toen was ik ‘gelukkig’. Dus ik me bed weer in…. Kon nog steeds niet slapen (was heel misselijk en had braakneigingen). Om 04:38 ongeveer: BzzzzZZzZZBzzz____BzzzzZZzzZz PRIK. WHAAAAAA, daar was weer een mug ): Dus ik ga weer op mugjacht, blijken het er 2 te zijn. 2 voor de prijs van 1. Ik was volledig gefrustreerd, Die muggen kregen behoorlijk wat scheldwoorden tegen zich. (hopen dat niemand dat gehoord heeft (; ) Dus ik me bed weer uit (had nog niks geslapen); en weer op muggenjacht. Eerste raakte ik na een halfuurtje ongeveer. 2e is pleite. Dus me bed maar weer in: BZZZ____Bzzzz_bzzzz____BzzZZzzZ. Ik ben toen tot 7 uur door gegaan met muggenjacht. En toen was ie raak.  Toen was ik ‘gelukkig’. Of ik echt gelukkig was, Mwahhh…. Ik had de muggen gevangen, maar verder niet. Ik heb nu het meeste van de nacht niet in me bed gelegen. Ben ook super moe en voel me redelijk ziek. Respect voor vegetariërs die niet op muggenjacht gaan⬇ Persoonlijk zou ik dat niet overleven!!!

Ik heb 0 medelijden met die muggen, ze maken me het leven zuur. Waarschijnlijk zitten ze gewoon stiekem te lachen als ik mis sla of om me heen zit te koekeloeren waar ze zijn gebleven. IK HAAT MUGGEN!!! Lekker dooien die beesten…. Of een paar overhouden, maar niet bij mij in de buurt….

 

Lekker “gelukkig” hè?

Ajuus!

Reageer