Vraag

Berichten worden niet of onvolledig geplaatst?

  • 1 January 2021
  • 36 reacties
  • 491 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo Kindertelefoon,

Het is nu al een aantal keer gebeurd dat een reactie van mij niet of onvolledig wordt geplaatst.

Vorige keer had ik een topic aangemaakt, waarbij de tekst niet geplaatst was. Maar het topic was wel aangemaakt en de titel en tags klopte ook gewoon. Nu heb ik net een reactie geplaatst op een topic van iemand anders en weer wordt niet de gehele reactie geplaatst.

Ik heb ook recent gehad dat ik mijn reactie niet meer kon aanpassen, terwijl ik die nog maar net geplaatst had, en het dus nog binnen de tijd was waarin je je reactie kan bewerken.

En zelfs dat mijn reactie helemaal niet geplaatst was. Ik kon het toen niet meer bewerken en vervolgens had ik dat gemeld, kreeg ik een mailtje van een moderator dat er helemaal geen reactie door mij was geplaatst op dat topic?

De tekst van mijn eigen topic was wel zichtbaar door moderatoren van de Kindertelefoon, want moderator Marieke had toen gezegd in een reactie op dat topic dat zij wel kon zien wat ik had geplaatst dus de inhoud van het topic. Maar dat was dus niet zichtbaar voor ons leden van het forum.

Later heb ik van een moderator via de mail een terugkoppeling gehad over het niet zichtbare bericht (topic). De technische mensen hadden ernaar gekeken en het probleem was verholpen. Ook zei de moderator: “Mocht je toch nog merken dat het nog niet goed werkt dan horen we het graag.”

Ik merk nu dat het niet goed werkt en daarom heb ik dit topic aangemaakt. Ik vroeg mij af waar het fout gaat met de onvolledige plaatsing van mijn reacties?

Groetjes,
Simply Me


36 reacties

Als aanvulling:

Ik probeerde net om de reactie die niet volledig is geplaatst, nog een keer te plaatsen om te kijken of het dan wel goed zou worden geplaatst.

Toen kreeg ik deze melding, misschien heeft het daarmee te maken?

Dit zag ik de andere keren dat mijn reactie niet volledig werd geplaatst trouwens niet.

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 7
Badge +6

Hoi @Simply Me ,

Wat vervelend dat jouw reacties niet altijd worden geplaatst, of onvolledig worden geplaatst. Goed dat je dit meldt!

Ik geef dit door aan onze communitymanager,  hij zal hier op zijn eerstvolgende werkdag  op reageren.

Dank je wel voor al jouw waardevolle bijdragen op ons forum! Groetjes,

Mariska (De Kindertelefoon)

Hey Kindertelefoon,

Helaas merk ik dat heel veel reacties van mij maar half/deels geplaatst worden.

Ik weet niet precies waar dat aan ligt, maar ik vind het wel vervelend. Misschien dat jullie er niks aan kunnen doen, maar ik wil het toch wel even melden. Het gebeurt vrij vaak dat ik een hele reactie heb getypt en dan klik ik op ‘verstuur’ en dan wordt maar een deel van de reactie geplaatst. Het gebeurde net weer een paar keer en ik baal ervan, omdat het best veel tijd kost om een reactie te typen en dan kan ik het weer over doen. Dan weet ik niet meer precies wat ik had gezegd en dat is behoorlijk irritant.

Ik hoop heel erg dat er snel een reactie komt en jullie weten waar het aan ligt en wat ik er misschien aan kan doen. Het is trouwens op mijn telefoon en laptop, dus het ligt niet direct aan het apparaat dat ik gebruik.

Ik stop voor nu met het plaatsen van reacties, want ik kan het elke keer overdoen. Ik heb er veel voor over, maar dit is wel echt heel vervelend.

 Sorry voor mijn enigszins geïrriteerde bericht, dat is niet persoonlijk naar jullie bedoeld.:see_no_evil:

Groetjes,

Simply Me

Reputatie 6
Badge +5

Hoi @Simply Me ,

 

Wat vervelend zeg, ik snap dat dit erg irritant is. Goed dat je het blijft doorgeven! 

Ik zal het aangeven bij de community manager. Hopelijk is het snel opgelost. 

 

Groetjes Renske (De Kindertelefoon) 

Reputatie 7
Badge +3

@Simply Me

 

Wat vervelend dat dit probleem blijft. Ik ga weer contact opnemen met de techneuten. Werkt het wel als je jouw berichten eerst in Word schrijft en dan plaatst? Uiteraard is dat een onhandige manier van werken, het zou voor mij (en de mede forumleden) zonde zijn als je al die tijd niet kan of wil reageren. 

Als het misgaat, typ je die reacties in een keer, of gaat er tijd overheen?  Gebruik je bij die berichten een speciale lay-out? (Dik gedrukt, cursief, opsommingstekens o.i.d.)  

 

Groet, 

Luuk (De Kindertelefoon

 

Hallo Luuk,

Over het algemeen typ ik mijn reactie gewoon in één keer. En anders sla ik het ergens op, bijvoorbeeld in Word of notities en plak ik het daarna hier. Er gaat dus in principe geen tijd overheen.

Ik gebruik bijna nooit een speciale lay-out. Af en toe maak ik een stuk tekst cursief, maar verder geen opsommingstekens of andere aanpassingen. Gisteravond had ik bij de reacties geen enkele opmaak of aanpassing gedaan en ook geen link/url ingevoegd en werden de reacties niet volledig geplaatst. Ik weet dus niet of het daarmee te maken heeft.

De vorige keer toen ik die melding kreeg (die in een bericht hierboven staat) van ‘Duplicated content is not allowed’, toen had ik verwijzing naar een site erin zitten. Ik dacht dat het misschien daarmee te maken had, maar in latere reacties heb ik ook weleens naar die site verwezen en toen is het wel geplaatst. 

Ik heb nog niet vaak geprobeerd om eerst mijn reactie in Word te typen en wel hier te plaatsen. Ik deed dat wel af en toe vanuit notities op mijn telefoon, maar ik weet niet of dat wel of geen verschil maakte. Ik kan dat proberen en daar op letten. Ik vroeg me wel af wat dan het verschil is of ik hier mijn reactie typ en plaats of eerst in Word typ en dan hier plaats?

Het is niet dat ik niet wil reageren, maar dit is best vervelend en kost veel tijd, en die tijd heb ik niet altijd helaas. Bedankt in ieder geval voor het doorgeven!

Groetjes,

Simply Me

 

Reputatie 7
Badge +3

Hallo @Simply Me ,

 

Dank voor je reactie.  Jouw genoemde uitleg nemen we mee in het uitzoeken.  

 

Ik heb nog niet vaak geprobeerd om eerst mijn reactie in Word te typen en wel hier te plaatsen. Ik deed dat wel af en toe vanuit notities op mijn telefoon, maar ik weet niet of dat wel of geen verschil maakte. Ik kan dat proberen en daar op letten. Ik vroeg me wel af wat dan het verschil is of ik hier mijn reactie typ en plaats of eerst in Word typ en dan hier plaats?

 

Verschil is voornamelijk dat je dan je tekst niet kwijt bent en dat je het dan niet opnieuw hoeft te typen of te bedenken. Het is dus een manier om hopelijk frustratie te voorkomen. Uiteraard gaan we ervoor dat we dit goed oplossen

Groet,

Luuk

Hallo @Luuk   /(Kindertelefoon),

Is er al iets meer bekend?
Ben benieuwd ☺️

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 7
Badge +3

Hoi @Simply Me ,

Goed je de vraag weer onder de aandacht hebt gebracht. Echt heel vervelend dat je hier nog last van hebt. We hebben de vraag uitgezet bij onze leverancier, maar hebben nog geen antwoord ontvangen. Daar gaan we direct achter aan. Wel hebben we iig het bericht dat je gerapporteerd had via een omweg  online kunnen zetten, dus je hebt het niet voor niets getypt. Ook hebben we meer zicht gekregen op wat er gebeurt, dus we hopen dat het hierdoor sneller opgelost kan worden. 

We houden je op de hoogte! En laat het ons vooral weten wanneer berichten weer niet helemaal geplaatst worden. Dan proberen we dit weer via de omweg goed te zetten.

Groetjes,

Carolien

Hallo @Carolien_ 

Allereerst bedankt voor de update!

U geeft aan meer zicht te hebben op wat er gebeurt. Weten jullie dan al iets meer van wat het probleem is? En kan ik daar dan mogelijk dan ook meer informatie over ontvangen, want ik ben eigenlijk wel benieuwd wat het probleem is.

En als een bericht weer niet goed wordt geplaatst, is het dan de bedoeling dat ik dat rapporteer (zoals ik de vorige keer gedaan had) of dat ik dat bijvoorbeeld in dit topic laat weten?

Fijn dat jullie het in ieder geval via een omweg er wel goed op zetten, bedankt daarvoor.

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 7
Badge +3

@Simply Me 

Zeg maar je hoor ;-)…

We hebben er meer zicht op, maar het is heel technisch en we weten nog niet wat de oorzaak is, dus ik kan je helaas daar geen goed antwoord op geven. 

Als het gebeurt, mag je het rapporteren en moderators zorgen dan dat het bij mij terecht komt. Dat betekent wel dat het mogelijk even duurt voordat het goed staat, maar ik zal het zeker in de gaten houden.

Groetjes,

Carolien

Hallo Carolien,

Oke, duidelijk. Bedankt!

Ik ben al blij dat jullie meedenken en het proberen op te lossen. Ik begrijp dat het dan wat langer kan duren voordat de reactie goed is geplaatst, maar dan weet ik in ieder geval wel dat het gebeurt. Dat geeft mij ook meer het vertrouwen om wel te blijven reageren op het forum.

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 7
Badge +3

@Simply Me 

Fijn om te horen dat het je vertrouwen geeft! :-)

Hee Kindertelefoon,

Er is iets wat mij daarnet opviel. Ik heb net twee reacties geplaatst, die allebei niet goed zichtbaar waren. In dit geval was er helemaal geen tekst zichtbaar, alleen mijn gebruikersnaam en handtekening.

Toen ik ging kijken bij het kopje 'reacties' stond er dat ik 667 reacties geplaatst heb.

Als ik kijk bij het kopje 'mijn profiel' staat er dat ik 664 reacties geplaatst heb.

Daarnaast valt het me ook op, dat het vaak gebeurd bij reacties waarin ik een linkje heb geplaatst. Soms kopieer ik een stukje van een reactie die ik eerder heb gegeven en plaats die in een andere reactie die ik wil plaatsen. Vaak dan wordt het bericht niet volledig weergeven. Dit is echter niet altijd zo, want ook reacties waarin geen link zit en niks gekopieerd is worden niet altijd volledig weergegeven.

Ik weet niet of bijvoorbeeld die weergave van het aantal reacties ermee te maken heeft, maar het viel mij op, dus ik dacht ik meld het even.

Groetjes,
Simply Me

Hallo Simply Me,

 

Bedankt voor je melding. Ik weet hier zelf ook geen antwoord op. Ik heb het doorgestuurd naar de community manager!
 

Groetjes LauraG,

De Kindertelefoon

Reputatie 7
Badge +3

@Simply Me 

Goed dat je het meldt! We nemen het mee. Verder ben ik even benieuwd of er nu reacties zijn die je niet ziet en wij deze nog zichtbaar moeten maken, of ging dat om oudere berichten?

Groetjes,

Carolien

Hoi Carolien,

Als het goed is heb ik twee reacties gerapporteerd die niet zichtbaar waren.

Dat is 4 dagen geleden, toen heb ik het in dit topic ook in een reactie gezet:

“Er is iets wat mij daarnet opviel. Ik heb net twee reacties geplaatst, die allebei niet goed zichtbaar waren. In dit geval was er helemaal geen tekst zichtbaar, alleen mijn gebruikersnaam en handtekening”

Dit is zichtbaar van de reacties als ik kijk bij "mijn reacties”

Dit zie ik dan als ik naar de reactie ga. Als ik dus in dat kopje “reacties” kijk, zie je het begin stukje van de reactie die heb geplaatst, maar op het moment dat ik het topic open dan staat er helemaal niks van mijn reactie zichtbaar.  Dat is wat ik daarmee bedoelde. 

Dat stukje over de telling van de reacties waar een verschil in zat; als het goed is, is dat nu wel weer gelijk. Alleen op dat moment toen niet, misschien had dat dus met die reacties te maken die niet goed zichtbaar waren. Maar dat staat nu ook gelijk als ik kijk bij "mijn profiel” en “reacties”

Groetjes,

Simply Me

Reputatie 7
Badge +3

@Simply Me 

Je had ze idd gerapporteerd en ik had er naar gekeken, maar blijkbaar niet goed genoeg. ;-) Nu heb ik beide reacties wel helemaal zichtbaar kunnen maken.

Fijn dat de telling weer gelijk is, mogelijk dat hier een vertraging in zat. 

Blijf de reacties vooral rapporteren als ze niet zichtbaar zijn en we houden je op de hoogte zodra we meer weten over het probleem.

Groetjes,

Carolien

Hoi Kindertelefoon,

Zo te zien ben ik niet de enige waarbij de reactie niet goed geplaatst word. Hierboven op de afbeelding zie ik hetzelfde bij de reactie van @Femke N  Als je kijkt bij haar profiel en dan reacties, dan zie je wel een deel van haar reactie. Dat is hetzelfde als wat ik heb als de reactie niet goed geplaatst word.

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 2
Badge +1

Hallo Simply Me,

 

Goed dat je het doorgeeft. Zelf zie ik mijn bericht wel in zijn geheel staan.

Het zou misschien ook kunnen dat hij nog moest laden. Zou je nog een keer kunnen kijken? Anders geef ik het even door, als het nog steeds niet te zien is!
 

Groetjes Femke N,

De Kindertelefoon

Hoi Femke,

De gegeven reactie is niet zichtbaar🙃 Waarschijnlijk kunt u het wel zien, alleen zien wij het niet. Marieke zei dit: Als moderatoren ( aan de ' achterkant' van het forum ) is de reactie wel volledig zichtbaar.
Maar voor ons als leden, aan de 'voorkant' van het forum dus niet.

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 2
Badge +1

Hoi SimplyMe,

Dankjewel voor de snelle reactie.

Ik zie inderdaad dat de reactie aan de voorkant van het forum niet zichtbaar is.

Ik weet zelf even niet waar dat aan ligt, maar we gaan er naar kijken.

 

Groetjes,

Femke N

De Kindertelefoon

Reputatie 7
Badge +3

@Simply Me  Bedankt voor het doorgeven. Hier gaat idd hetzelfde mis als bij jou. Ik heb het nu ook bij Femke aangepast en nu is haar reactie wel zichtbaar. Ik neem dit mee in het onderzoek en hoop snel duidelijkheid en antwoord te hebben.

Groetjes,

Carolien

Hoi Carolien,

In dit topic staat ook nog een reactie van Femke die niet is weergegeven.
Ik hoop dat u snel wat meer duidelijk heeft.

Groetjes,
Simply Me

Reputatie 7
Badge +3

@Simply Me 

Oh ja, klopt helemaal! Ook deze heb ik nu aangepast. :-)

Groetjes,

Carolien

Reageer