Vraag

luiers dragen lekker vinden

  • 17 July 2021
  • 6 reacties
  • 391 Bekeken

Badge

Hé allemaal,

Ik heb een luier fetish en vind het dus leuk om luiers te dragen en ze te gebruiken waar ze voor gebruikt zouden moeten worden😅.

Zijn er anderen die ook een luier fetish hebben en hier over willen praten en hun ervaringen en/of meningen willen delen?


6 reacties

Reputatie 3
Badge +3

Er zijn veel fetishes maar ik vind dit wel echt raar, luiers zijn voor baby's, niet om als puber in rond te lopen en ze te gebruiken puur omdat je het lekker vind ofzo.

Badge

Dat is jou eigen mening. Ik wil graag zijn wie ik wil zijn en dat doe ik door middel van het dragen van luiers. Zoek de afkorting "tbdl" (todler baby diaper lover) maar eens op op internet. Ik ben zeker niet de enige in Nederland met een luier fetish. Mensen zoals wij zouden het chill vinden als anderen ons zouden respecteren en ons laten zijn wie we willen zijn. 

Jij vind dat luiers niet voor pubers zijn, maar mijn luier ervaring begon met dat ik vanaf mijn 10e de diagnose heb gehad met dat ik incontinent ben. Wat betekend dat ik mijn behoeftes niet in kan houden en dus zomaar laat gaan. Hierna begon ik, doordat ik luiers 24/7 draag, het enorm chill te vinden om luiers te dragen.    

Reputatie 3
Badge +3

-onnodige quote verwijderd-

Je vroeg om mijn mening dus geef ik die

Ik snap je helemaal Niek. Ik heb zelf ook een luierfetish.  Zo draag ik sinds m'n 11de weer luiers voor de lol. M'n ouders weten het ook en ze hebben er geen problemen mee.  Zolang je er niemand kwaad mee doet is het gewoon prima! ( ik weet niet of jouw ouders ook zo denken) Nou draag ik ze slechts voor de lol en ben niet incontinent en snap ik wel dat het chill is!  Zelf heb ik wel een beetje moeite om andere mensen te ontmoeten die ook luiers dragen.  En ik ben niet echt van plan om het aan m'n vrienden te vragen omdat ik bang ben dat ze er dan mee zullen gaan pesten. 

Badge

@Peter0228 
Leuk dat je hetzelfde hebt.  Ik heb het tot nu toe 1 persoon, een vriend, verteld en dat voelde enorm goed.

Badge

Ik ben zelf een seksslaafje! Moet van mijn meester vaak een luier dragen. (Mijn ouders weten het dat ik bdsm doe).  Vaak moet ik daarbij een buttplug indoen en heb ik een kuisheidsgordel om mijn penis.

Ik vind dit ook enorm lekker.

Reageer