M&M's


  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey M&M's,

Ik weet dat dit bericht niet echt past onder seksualiteit maar ik moest iets kiezen om een bericht te kunnen plaatsen😊.

Ik begrijp het als je dit misschien vreemd gaat vinden, en ik weet dat er meer zijn zoals jullie. Maar ik moest laten weten dat ik jullie onzettend dankbaar voor alles wat jullie plaatsen hoe open jullie zijn; geniet van jullie mooie ervaringen. (Hoe vaak jullie in een zin🤦🏼‍♂️)Huil mee om Luca (eerste topic geloof ik).

Ik begon met het lezen van jullie topics voordat ik er zelf achterkwam dat ik op jongens val. Zelf heb ik me (dankzij jullie) nooit anders gevoelt ik heb het er nooit moeilijk mee gehad. Uit jullie reacties op topics haalde ik mijn steun toen mijn oom (die ook gay was/is) zelfmoord pleegde. Ik kwam erachter dat mijn familie er streng tegen is (ik zal het ze dan ook niet vertelen). Maar door jullie voelde ik dat het niet raar was om "anders" te zijn. Toen ik aangerand werd door iemand van school en mijn zelf vertrouwen verloor. Won ik het terug door de kracht van jullie lieve berichten onder topics. Jullie voelen aan als echte vrienden (tsja hoe zeg je dat) gwn vrienden waar je wat aan hebt die steunen wanneer je het nodig hebt en je accepteren zoals je bent.

Het is misschien allemaal een beetje vaag wat ik zo schrijf 😏. Maar ik wilde gwn heel graag laten weten dat ik jullie ontzettend dankbaar ben voor wat jullie op dit forum geplaatst hebben. Jullie zijn de beste vrienden die iemand zich maar kan wensen. Heel veel dank en liefde ♥️. Ik hoop dat jullie nog veel meer mensen mogen helpen, maar met jullie openheid (is dat een woord?) en liefde gaat dat zeker wel gebeuren.

Knuffels van mij ♥️

31 reacties

@Kenshin ,

graag gedaan.

Ik hoop dat de oliebollen en appelbeignets door het bezoek geapprecieerd werden :slight_smile:

ja, dat wel, we zijn er bijna doorheen, maar er zijn ondertussen ook wel iets van 50 mensen langs geweest. De halve straat en nog wat Nederlanders die hier ook wonen en natuurlijk onze vrienden sws. Nu is er koud buffet.

 

Ok, group hug staat gepland tussen 20.00 en 0.00 uur. Iedereen mag aansluiten.

 

Ook nog bedankt aan iedereen die hier met klavertjes strooit. Vind ik wel tof, ook bij anderen hun reacties.

Ik moet er nog even aan wennen, maar ga het ook wat vaker doen, denk ik. Zeker bij al die toffe reacties van jullie allemaal.

 

Tot later.

 

Groetjes,

M&M's

Reputatie 7
Badge +18

Fijn dat iedereen je oliebollen en appelbeignets lekker vinden! 

-Dr8gon99

Hai,

Ja ik zag opeens een klavertje vier van een bekende naam😉

Het gaat met mij beterder dan in het begin, en met jou?

@ronald2001 ,

nice dat het beter gaat met jou.

Met mij gaat het op zich wel goed hoor. Alleen is er best wel weer veel gebeurd in het afgelopen jaar.

Some good, some bad, maar ja, je moet het leven nemen zoals het komt en twin en ik zijn nogal positief ingesteld. Elke dag is weer een kans op iets moois, dus we maken er sws wel wat van.

Niet dat we blij zijn met alles wat er gebeurd is, maar aan sommige dingen kun je toch niks veranderen en we moeten ook door, dus dat doen we dan ook wel.

Ik ben van plan binnenkort een update te geven in één van mijn oude topics. Ik moet nog ff kijken hoe en wat en wanneer ik er tijd voor heb. We zijn nu nog op vakantie in Frankrijk en morgen vliegen we weer terug. Maandag weer school natuurlijk, maar ik vind vast wel een gaatje om wat te posten.

Bedankt iig alvast voor je belangstelling en ik ga je vast nog wel tegenkomen hier.

 

@Dr8gon99 ,

Fijn dat iedereen je oliebollen en appelbeignets lekker vinden! 

Ja, die gingen er in als koek, een soort van koek :joy:

 

Groetjes,

M&M’s

Goede reis :four_leaf_clover:

 

Gr. Kenshin

@Kenshin ,

 

Wat lief. En attent. Dankjewel.

 

‘Checking up on your friends is cool

Take 30 seconds to message someone you care about’

 

Quote uit: The Chainsmokers with Kygo – Family

https://www.youtube.com/watch?v=mPbFxEGzCaM

 

Die kwam net voorbij toen ik jouw berichtje opende. Toeval of niet?

 

Groetjes,

M&M’s

Reageer