Vraag

Hulp bij huiswerk

  • 20 June 2020
  • 2 reacties
  • 47 Bekeken

Reputatie 2
Badge +1

Beste kindertelefoon,

Ik ben hier een tijdje geweest en toen ben ik gestopt, de laatste tijd vind ik het toch weer leuk om hier te zijn en andere mensen te helpen. Ik heb het idee dat ik heel veel mensen wel wil helpen maar dat je hier mensen met huiswerk oid ook zou kunnen helpen. Kunnen jullie niet zo’n lijst aanmaken bij sport en vrije tijd, seksualiteit enz. Gewoon met de naam huiswerk. Als je dan een vraag hebt over je huiswerk of je begrijpt het niet typ je het daar en iemand kan reageren hoe het moet. (natuurlijk niet het antwoord) Mij lijkt dat een leuke toevoeging aan alles wat jullie hier doen.

Ik wacht graag op jullie reactie!

Groetjes @Anoniemhulpje 


2 reacties

Reputatie 6
Badge +3

@Anoniemhulpje 

Wat leuk om te horen dat je weer terug bent op het forum! En fijn dat je andere jongeren wilt helpen en hierdoor meedenkt over het onderwerp huiswerk. We hebben bewust een aantal categorieën gekozen om het forum overzichtelijk te houden. Anders kunnen we voor heel veel onderwerpen een categorie aanmaken en dan is de kans groot dat het forum minder overzichtelijk wordt. Huiswerk past volgens ons goed onder de categorie school en studie.  Je kunt daar al topics over huiswerk vinden,  zoals bijvoorbeeld: https://forum.kindertelefoon.nl/school-en-studie-39/thuis-leren-49707 en https://forum.kindertelefoon.nl/school-en-studie-39/geen-motivatie-meer-om-schoolwerk-te-doen-49171. En nog veel meer. 

Ik hoop je vraag hiermee beantwoord te hebben en dat je veel andere jongeren kunt helpen!

Groetjes,

Carolien

Ik vind het op zich geen slecht idee, weet alleen niet of dit het juiste forum daarvoor is. Je hebt ook meer studiegerichte fora zoals Scholieren.com.

Ik denk dat zoiets meer geschikt is voor huiswerkvragen.

Reageer