Vraag

Verslag van je dag


  • Anonymous
  • 0 reacties

Een topic voor iedereen die iets kwijt wil over de dag en wat er zoal ( niet ) is beleefd en gezien etc. Maak er ajb géén chat van, gebruik geen Quotes en houd het anoniem :)   Vertel hier wat je hebt meegemaakt en wat je wilt !


Dit topic is gesloten

383 reacties

Badge

laat maar...

Reputatie 7
Badge +9

Vandaag normale schooldag, zat de laatste tijd in de latijn boeken. Ik had vandaag toets en ik heb een 10 :) 
Ben wel trots op mezelf. Een stom ding was dat ik best stom deed tegen mn crush maar ja. Zo nog een beetje huiswerk en lezen en dan ben ik klaar :)

Groetjes

Hey vanavond weer getraind ik ben blijkbaar goed in smashen haha. Kon best wat punten scoren.  En met een heel groepje terug gefietst keihard hele foute liedjes zingen, ik zal ze niet herhalen hihi. Dadelijk maar eens op tijd slapen. Leuk om Julian zijn handschrift te zien zal @wilhelmavemela  ook vinden ;) nogmaals het was geen uitlachen hoor ! Ik ben zelf ook wel eens lacherig in de klas. Bedankt iedereen voor jullie verslagjes !

Sanny xxxx

Reputatie 7
Badge +19

  

laat maar...

@Tom09  Wat laat maar? Jij bent welkom klein verslagje mag gewoon doe het.

 

Verslag gister:

Ik was vrolijk en ben dus veel naar buiten geweest.

Eerst wandeling in een parkje geskeelerd met de skeelers van mijn zus toen in een bos gelopen en toen langs een klein boerderijtje. Nou ik was dus in dat speelbos. Voor kleine kinderen;) en er zijn van die waterpompen. Dus ik deed dat omdat ik me verveelde. En toen kwam er zo een creepie man aan en die ging op een bankje zitten en heeft 15 minuten zitten staren naar mij. Toen ben ik rustig weggelopen.  Ik ben dus richting dat boerderijtje gelopen. En ik liep even naar de paarden om te kijken. En ik liep er zo langs komt er een paard recht op me af gelopen. Terwijl ik:

  1. Niet zoveel met paarden heb.
  2. Dit paard voor de 1e keer zie.

Dus mijn vraag is voor de mensen hier betekent dit iets? @Eenmeisje004 ?

 

En daarna gingen honden naar me piepen omdat ze naar me toe wilden. Ik wil dus graag een huisdier iemand tips om mijn ouders over te halen?

 

En ook de hele weg terug (er waren zowat alleen maar mannen en jongens op straat.) keken heel veel mannen me na met een rare blik in hun ogen. Wat is dit?

En de dag was leuk.

 

Verslag van vandaag:

Ik was boos want mijn ouders hadden mijn telefoon en computer weer afgepakt. Dus ik chagrijnig naar school waar het veel beter werd. Helaas is het project nu afgesloten.:(. Maar we hadden sportdag en was leuk. En school ook. En morgen beginnen de cito's. En dus ik ging naar huis weer boos want ik ben boos op hun en wil daar niet zijn. En toen honden geaaid en naar de  GAMMA geweest om gehoorbeschermers te halen voor kinderen vanwege de cito's maar ik vond ze te duur €17,09 dat vind ik teveel. En toen naar huis gegaan en vriendin gebeld (met de huistelefoon) of we konden afspreken. En dat vond ze leuk dus was leuk  eerst de weg kwijt en toen daar aangekomen. We zijn naar de stad geweest. En toen naar haar huis en met haar konijn geknuffeld en pizza gegeten mjam🙃😀😋😛. En toen tiktoks gekeken op haar telefoon (ik heb geen tiktok). En naar huis gegaan en gezongen.

 

Wilhelmavemela.

P.S @Julian12 Hoelang zijn we nu al een setje?

P.P.S allemaal als jullie antwoorden hebben op mijn vragen zeg het.

P.P.P.S ik wens jullie allemaal een fijne dag toe.

P.P.P.P.S ik ben dus weer terug.

P.P.P.P.P.S @Sano07 Gefeliciteerd met je badge.

Reputatie 7
Badge +19

Oh ja arme @Julian12 Hihi😊😘. Je verdient wel een kus. Om je vingers te troosten😘😘😘. En wat een mooi handschrift mijne is onleesbaar. Het lijkt een beetje een ouderwets handschrift maar dat vind ik juist mooi. Leuk om dat te zien;). Oh ja jongens ik heb ontdekt hoe je emoji's moet doen op de foon. De enter ingedrukt houden dan verschijnt er op het wis dingetje een smilie en kan je de enter loslaten. En kan je er een uitkiezen.

 

Xoxo Wilhelmavemela.😘😘😘

Reputatie 7
Badge +19

Hoi allemaal vanavond  lekker gegeten en daarna naar het zwembad geweest, misschien ga ik van de zomer aan de zwem 4 daagse meedoen, lijkt me wel wat :) en net mijn hw gemaakt,  en heel mooie muziek er bij.  Ik zat net te denken dat ik hier nu 2 maandjes op het forum ben en dus ook loves heb met @wilhelmavemela  <3  ( dankjewel voor je kiss) haha en mijn handschrift wisselt trouwens  vaak, als ik het afraffel ziet het er dus zo uit ;)  en ik zit nu heerlijk mee te zingen met  The Gathering ( bedankt aan @J8j8  voor de tip in de liedjes topic) en  de laatste dagen is onze kat niet bij me weg te slaan haha .  Heeft ontdekt dat mijn schoot lekker zit en dat ik haar kroel in dr nekje enzo vind ze fijn.  :D  schattig. Dank jullie weer voor de verhalen en morgen weer een fijne(re) dag !  Kus !

Groetjes liefs Julian X

Hoi,

Nu Pasen voorbij is hebben wij nog een hele mand vol met paaseitjes over (zoals letterlijk elk jaar). Omdat iemand ze niet opeten, anders is het zonde, ben ik daar vandaag maar aan begonnen. Vind ik helemaal niet erg om te doen haha.

Ik ben niet naar school geweest vandaag want ik voelde me nog niet helemaal 100% beter en ik had eigenlijk vooral gewoon geen zin. Daarom had ik m’n moeder overgehaald om me af te melden voor vandaag en het is dus gelukt. Nu twijfel ik of ik het voor morgen nog een keer ga proberen. Zo lekker thuis bevalt me wel.

Omdat ik dus niet op school was had ik genoeg tijd om in de zon te zitten en dat was echt heerlijk. Ik heb er van genoten en dus een goeie dag gehad zo.

Hopelijk was jullie dag ook leuk, laat maar weten!

Reputatie 7
Badge +19

@Julian12 Ongeveer 2,5 maanden dus 2 maanden relatie.

Wilhelmavemela.

Reputatie 7
Badge +19

Hoi vandaag dik op tijd op gestaan en zelfs een kwartier te vroeg op school, en eigenlijk ging alles wel goed. Zelfs gym was gewoon leuk want buiten en eerste warming up was best lekker ( doe ik bij karate ook) en toen voetbal  4 tegen 4 ( 2 j 2 m per ploegje) , wel leuk,  ik scoorde er een paar en dan is iedereen blij met je. Alleen de tegenstanders scoorden er net weer 1 meer 😉 haha  maar gewoon leuk.  En bij wiskunde een  formule geprobeerd waaruit een olifant  tevoorschijn kwam, bij ak gepraat over herinrichting landschap , ik vind dat het wel groen mag blijven dus de lerares was het helemaal met me eens  zowaar .  In de pauze  zijn een maat van mij ( E) en ik op zijn inititiatief bij een meisje gaan zitten dat alleen zat aan een tafeltje , ze heeft een oogafwijking en E zei van “dat er nou niemand bij haar gaat zitten even praten”, ze heeft wel vriendinnen maar die waren er even niet . Dus wij bij haar zitten en ze had eerst zo'n beetje angstige houding toen wij wat vroegen, en toen later merkte ze dat we gewoon aardig waren werd ze een beetje emotioneel want ze was net hier heen verhuisd en op haar andere school werd ze vaak gepest en zo, en met haar afwijking bespot,. je gelooft het toch niet. En ze dacht dus  er komen 2 jongens bij haar zitten daarom dacht ze eerst dat wij haar kwamen dizzen. Nee dus 🙂 en ze was heel aardig en vertelde over haar hobbys en  hulphond die ze heeft, hartsikke leuk en interessant. En ze was heel blij dat wij bij haar kwamen zitten. Dus morgen weer.  Nou zo zie je dat even een praatje al zoveel doet. waarom zoveel mensen dat dan gewoon niet doen is echt apart.  Na school weer naar huis gefietst en lekker in het zonnetje en korte broek  bruin worden ;)  en wat boodschappen meegenomen  die mn ouders hadden gevraagd. Eigenlijk dus een heel gewone dag maar ook weer bijzonder :)  en nu hw maken en forum . 

Groetjes liefs Julian X

Reputatie 7
Badge +19

Ik had vandaag CITO's en was makkelijk! En ben naar school geweest (middelbare) of iknword toegelaten tot TTO en naar toneel gegaan en lekker gerapt Yo;) en ging veel beter dan de rampzalige vorige keer;)😂 en toen naar huis met vrienden uit Engeland pizza gegeten naar buiten geweest en gewandeld. Nu forum en genieten van de leuke verslagjes. @Julian12 Wat lief zou ik ook doen! En ik hoef nog maar 2 medailles.

De 5000ste reactie

En de geweld subforum badge

 

Wilhelmavemela.

Hoi, vandaag heb ik in een korte broek in de tuin gezeten. Ja, je leest het goed, ik had een korte broek aan haha. Ik heb namelijk besloten dat het er helemaal niet uit gaat zien als ik straks helemaal bruin ben en m’n benen nog wit want als het echt heet wordt wil ik ook gewoon een korte broek aan denk ik. In de tuin boeit het niet want daar ziet toch niemand er iets van :). Het enige probleem was dat het steeds meer ging waaien dus toen kreeg ik het koud en ben ik naar binnen gegaan. Het bruin worden lukt nog niet zo hard want ik zag er nog niks van. Ik probeer het een andere dag nog wel een keer dan haha.

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne dag hebben!

Reputatie 7
Badge +19

Hoi vanaaf heb ik na mn huiswerk buiten de maaier even gepakt om hem te "testen”want dat was heel erg nodig ( ahum) en hij deed het nog ! ;)  geen sprietje gemaaid natuurlijk en mn pap die stond te lachen zovan “nou dat was echt hard nodig” .. en nu lekker in de ochtend-bad-kamerjas hoe noem je zo'n ding eigenlijk ?  en haha goedzo @J8j8   lekker toch het is veel te warm ook voor lange kleren ;).  En @wilhelmavemela  ja dat meisje was echt blij met ons dat we even kwamen buurten.  wat een boel badges ! Daar ben ik nog niet aan haha. ik wist niet dat er ook 1 voor 5000 reacties was.  En nu lekker  even forum en straks wil ik eens een boek pakken, lang geleden.  Denk een fantasy ofzo. Dat wereldje met draken en trollen is toch wel leuk XD.  En allemaal weer bedankt voor jullie verhaaltjes, ik vind het super leuk en het houd me vrolijk :)  betekent best veel voor mij.  En morgen weer een fijne(re) dag !

Groetjes en liefs Julian X

Reputatie 7
Badge +19

Vertel je welk boek het is?

Wilhelmavemela.

Reputatie 7
Badge +19

Hoi vandaag weer een prima dagje, weer op tijd op school ( ik leer het al) en buiten gesport.  Op de terugweg een LP opgehaald voor mn ouders ( en mezelf) van The gathering  ( @J8j8  je tip heeft heel wat betekent ;)  ) en thuis van alles gedaan, de dieren gevoerd en eieren geraapt in de ren en dat soort dingen.  Niet gezeild zowaar,  ik had er geen tijd voor . Wel mijn mam geholpen met koken en daar was ik zeer overtuigd dat ik gelijk had toen ik 1 van de 2 eierdozen uit de koelkast pakte, dat ik de gekookte eieren te pakken had. “Kijk maar mam, hij draait snel rond dus is gekookt”  en mijn mam was daar niet van overtuigd.Dus ik pak dat ei en tik het zo tegen het aanrecht “dit is echt een gekookte hoor mam”  pats !  …..en jullie mogen nu raden wie er gelijk had…..ahum…. Laat ik het zo zeggen ik had 2 ouders in een deuk en ze gingen elkaar ook nog soort van ‘beschuldigen’ zovan dat heeft ie van jou ..nee hoor dat heeft ie van jou …. haha. Nouja en vanaaf even trainen ging flink hard trouwens, de trainer vond me een beetje lui dus ik werd extra aan het sparren gezet, flink wat geïncasseerd ;)  en nu chillen en hw maken en geleerd en forum. Onder begeleiding van muziek :)

Nou ik hoop weer dat het leuk was om te lezen en ik wens iedereen weer een fijne(re) dag morgen !

Groetjes liefs Julian X

Hoi, vandaag snapte ik als enige van de klas het wiskunde huiswerk. Omdat ik de enige was die het had gemaakt mocht ik zelf verder werken en dat vond ik erg prettig. Verder heb ik op school een hele discussie gehad over wie van het groepje waar ik mee stond het meeste kans heeft op een ongewenste zwangerschap. Het was echt hilarisch hoe hard bepaalde mensen in de verdediging schoten.

Na school ben ik in m’n eentje met de trein geweest. Ik hou van reizen met de trein omdat je veel kan zien en je hoeft er zelf niks voor te doen. Je gaat gewoon zitten en je komt vanzelf op je bestemming. En als je het uitzicht zat bent, heb je altijd nog WiFi in de meeste treinen. Dus trein reizen is echt een aanrader volgens mij.

Nu nog ff op het forum met een lekker muziekje eronder. Het nummer wat ik nu luister is Now & Forever van Xandria, is opzich wel een goed nummer (als je van powermetal houdt). Straks luister ik misschien kog een aflevering podcast in bed en dan lekker slapen :)

Ik hoop dat jullie dag ook leuk was, laat het maar weten!

Reputatie 7
Badge +19

Haha dat had ik zoo graag willen zien @Julian12 !!! Mijn dag was oké cito's gehad daarna raketten gebouwd en morgen na de cito's afvuren en met vriendinnen naar de stad geweest en het kwaliteiten spel gedaan met mijn gezin onder begeleiding. Dit waren mijn kwaliteiten volgens hun:

Lef: omdat ik altijd gewoon een gesprek begin met een vreemde en dingen vraag.

Eerlijk: omdat ik mijn gevoelens vertel en altijd mijn mening zeg.

Vrienden maken: dat gebeurt heel makkelijk als ik zomaar op iemand afstap.

Behulpzaam: omdat ik altijd iedereen wil helpen en soms daardoor zelf in de knel kom.

Initiatief: omdat ik vaak ideeën heb en daarin de leiding neem.

Creatief: omdat ik van alles bedenk.

Fantasie: omdat mijn hoofd altijd bomvol zit met verhalen fantasieën en ideeën.

Kunstzinnig: omdat ik op toneel zit en altijd er iets bijzonders van maak.

Opkomen voor de ander: als iets onrecht vaardig is kom ik altijd op voor de ander.

Nieuwsgierig: ik wil altijd alle geheimen weten en weten hoe het met iemand gaat dat vraag ik overal ook na. Een voorbeeld: een oudtante van mij was overleden en die woonde samen met een goede vriendin van haar en 1 jaar later toen mijn gezin daar was ik was 6 was het eerste wat ik vroeg: ‘ben je nog verdrietig?’ ik ben ook behoorlijk hlgoed in lospeuteren van geheimen. En kan ook goed vertrouwen geven.

 

Wat vinden jullie mijn kwaliteiten? En schrijf erbij waarom.

 

Wilhelmavemela.

Reputatie 7
Badge +14

Heyy, de examenklassen hebben vandaag LSD. Tijdens bio had de docent bedacht dat we naar het gedeelte waar de examen leerlingen zaten mochten want  we moesten “onderzoek doen naar relaties”. Dus we gingen met de hele klas op een soort van springkussen en op een rodeo stier. Ik bleef er heel lang op zitten haha. :) 

xx Eenmeisje004 

Reputatie 7
Badge +19

Hoi het was nog best koud vanochtend dus vlot een dikkere jas halen kwam net op tijd. En net gym en we deden honkbal wel leuk ik sloeg een homerun en deze keer won mn team jaja 😎.  Straks nog gewoon les tot 15:30 en dan even naar de stad met een groepje ijs halen enzo. Vanaaf gaan we op bezoek bij vrienden dus missc ben ik morgen weer op het forum.Haha cool @Eenmeisje004  dat wil ik ook wel ;) lijkt me lol xd. 

Groetjes liefs Julian X

 

Reputatie 7
Badge +14

Ik was m’n fiets vergeten, dus hij stond nog op school. Mijn moeder had  me naar school gebracht en toen zag ik een kip (nog van de LSD) op het school plein. De dieren ambulance gebeld en toen was ik de kip kwijt, dus zoeken en toen ik hem gevonden had, de dieren ambulance weer gebeld, hebben we hem met behulp van de buren van de school weten te vangen en nu ligt hij bij ons in een oude paardenstal te slapen achter het hooi. Dat was nog eens een rare vrijdag avond haha. 
 

xx Eenmeisje004 

Hey om te beginnen knap van @J8j8  dat is goed zeg, als enige ! Top ! En @Eenmeisje004   aah wat lief !! Echt goed dat je dat deed ! je bent een schat ! ❤  

Ik had vandaag bijna weer een te laat melding was echt nét op tijd ik moet echt eerder weg van huis :(  Mijn moeder speelde een nummer af vanavond : Te laat van DoeMaar , Hmpffgrrmbll  😉 maar gelukkig ging het goed.  En met gym was er een stage lerares heel jong nog iets van 19 ofzo en 1 jongen uit de klas (D) dacht even populair tegen haar te doen en bijdehand,  dat was dus geen goed plan van hem want ze  zei zo “ga jij me even een plezier doen want je bent de stoerste hier merk ik “  en stuurde hem dik 10 minuten aan het looppassen-dribbelen-looppassen rond het veld terwijl wij leuk aan het tikkerballen waren  en schipper mag ik…. erg leuke les was het. Behalve voor onze D die stond wel een beetje voor schut  aahw, haha maar dat had ie verdient ( of ben ik nou te  streng of gemeen ) . En vanmiddag trakteerde een lerares op choco zoenen dat werd een heerlijke knoei bende maar wel heel leuk en zo ging ik met een hele vrolijke bui met mijn vriendje even fietsen en knuffen en ijs halen . En dat heb ik er net weer afgetraind dus  het mocht haha .  En nou weer chillen, Weekend !!  Dankjullie voor al jullie verhalen ik vind het erg leuk en net als Julian , het doet me  goed !!

Sanny xxxxxx

PS @wilhelmavemela  jouw kwaliteiten zijn veel en top !

Reputatie 7
Badge +19

Mijn dag was raar. Het leuke was dat de cito's klaar zijn jjjeah!!!!!! We mochten polonese door de hele school en schreeuwen heel tof! En daarna de raketten afgevuurd en wat prachtig! Allemaal naar de gallmieze 😀😂! En ook in de boom.

En lekker geknuffeld met de honden en katten en buiten gespeeld met de buurglkinderen.

 

Niet leuke aan vandaag:

Ik was gister naar de stad geweest met een paar meiden. K, (niet de gemene) L (niet ik) E en J (+ ik) en we hebben ijskoffie gehaald maar het blijkt dus dat E en L meekwamen om mij te pesten. En ze deden helemaal niet aardig. En ze hebben allemaal gestemd of ze mij aardig vonden. En iedereen zijn nee zelfs J en K (dat zijn hele goede vriendinnen van me) ik heb ze verteld dat ik een vriendje had (niet hoe en wat) en ze hebben achter mijn rug om over dat ze een gat zouden maken in iets  zouden maken en er een sextoy in zouden stoppen zodat ik aan hem kon laten zien hoe ik het met mezelf deed. Ze hebben nare opmerkingen gemaakt en ik ben diep gekwetst. En zit ook te huilen nu. En J en K hebben me dit verteld ze hebben gezegd dat ze logen (maar ik weet niet of ik dat geloof) over het stemmen. Moet ik J en K laten vallen? Het is nu ook heel akward tussen ons en ik voel me heel alleen want ik dacht dat het pesten was gestopt.

En J kan niet nee zeggen want ze zei dat ze eigenlijk niet wilde dat J en L mee zouden gaan.

 

Wilhelmavemela.

Wat stom dat ze je zo behandelen @wilhelmavemela, dat verdien je niet. 

Mijn dag was leuk omdat heel veel lessen uitvielen! Dus ik had lekke veel vrij. Daarom hebben we spelletjes gespeeld en dat was heel gezellig. 

In de avond was het wat minder leuk want ik moest heel vroeg weer thuis zijn. Mijn moeder vind dat ik niet te laat weg mag omdat ik ziek was aan het begin van de week. Maar ik vind dat het best kon want ik ben toch beter?! Ik weet zelf het beste of ik me goed voel of niet lijkt me. Nu heb ik wel extra tijd voor het forum en om spelletjes te spelen op m’n telefoon.

Morgen ochtend weer vroeg op voor de scouting dus dat wordt vast wel weer leuk. Hopelijk wordt het een beetje mooi weer. 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe!

Reputatie 7
Badge +19

Hoi ik heb nog steeds een leuke avond we zijn bjj vrienden van mn ouders en nu film kijken lord of the rings heel mooi. Maar ik dacht heel even kijken via de foon op het forum. @wilhelmavemela  omg wat gemeen van die lui. Wat zal jij blij zijn straks naar de nieuwe school te gaan !  Ik leef mee en steun jou en iedereen hier ❤ .   Ik kan niet zo veel typen nu maar ik zal altijd duimen voor jou.   Maar ik typ morgen weer meer zit nu op een vet donkere zolder die film te kijken. Wel heel spannend . Allemaal morgen weer een fijne(re) dag ! 

Groetjes liefs Julian X 

Ps @Eenmeisje004  dat vind ik schattig ! @J8j8 ik ook morgen;) en @Sanny nee niet gemeen haha

Reputatie 7
Badge +19

Hoi een heerlijk dagje. Bjjna de hele dag op en om het water bij de scouts ik heb nog geholpen bij de kleintjes de bevers. Heel schattig en ging best goed xd. En ik ga een badge halen voor astronomie lijkt me wel mooi. Dat is niet met horoscopen maar met sterrenkunde zelf. Het was echt lekker en nog even ( nadruk op even) gezwommen want als je 5 minuten in een koelkast kon staan is dat ongeveer net zo fijn 😉 maar toch. En na de tijd brandslang gevecht ( op sproeistand don't worry hihi) in de zwemkleren,  meteen weer schoon worden haha. En nu lekker forel en groentes en dan vanaaf met mn ouders en neefje en nichtje naar de bios  The Lost City zien dat lijkt me dus zèèr vet spreekt mij wel aan 😃 . Ik ben benieuwd naar jullie verslagen weer. En alvast morgen weer een fijne(re) dag !! Love you !

Groetjes liefs Julian X

Reputatie 7
Badge +5

Hey!! Ik hoop dat iedereen een leuke dag gehad heeft!   Ik ben vandaag naar gaia zoo gegaan. Hier een paar foto's!

Fijne dag verder!