hoe word ik paranormaal?

  • 28 February 2013
  • 54 reacties
  • 4985 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
ik wil echt super graag paranormaal worden want mn bff is dat en mn vriendin in de straat en ik wil liz een geesten meisje zien die altijd bij me is.
ik wil het echt super graag , maar ik kan geen geesten oproepen want dat is te gevaarlijk.
dus wie weet iets? mn bff zei ik werd paranormaal toen ik een dierbare voor me zag sterven en mn andere vriendin zei dat ze haar vriendin zag sterven. maar wat moet ik doen om paranormaal te worden? ik wil het super graag ook omdat ik dan nie alleen ben.
help meeeeeeeeeeeeee!

54 reacties

Hey, 

Iedereen heeft een zesde zintuig zoals dat heet. Bij de een is het sterker dan de ander, je kan altijd oefenen om ergens beter in te worden.
Maar het zal niet snel zo zijn dat je daadwerkelijk met geesten comminuceert, sommige kunnen het wel maar zo sterk dat je echt verranderingen merkt als je met ze (probeert te) communiceren zal het niet snel worden.
Je zal het je eerder verbeelden want onthoudt er bestaat ook zoiets als wind, elektriciteit storingen of je bent bijvoorbeeld niet zo fit.
Ook geesten als 'vrienden' zodat ze je gaan helpen gaat niet zo snel gebeuren denk ik. 
Natuurlijk is er altijd wel een kans dat je zoiets kan verbeteren maar grotendeels op internet is nep.
Net als heel veel verhalen nep zijn. 

Xxx.
Je kunt dit beter NIET doen. Het is gevaarlijk en de geesten waar je in contact komt zijn NIET goede geesten. God zegen je.
Je bent niet paranormaal.

Aan je reacties te lezen ben je een beetje bang; je staat dus niet open voor geesten. Als je ze toelaat zul je ze wel zien. Maakt niet uit wie je bent. Iedereen kan geesten zien. Het moeilijke is alleen; hoe zet je jezelf open voor geesten?
heyy,

ik kan aura's zien en het is waarschijnlijk minder eng dan geesten zien. ik heb geen idee hoe het komt dat ik dit kan zien. ik keek een keer naar iemand en ik zag opeens wat om diegene heen, een soort zacht licht in de vorm van diegene.

groetjes,

Reageer