verhaal maken met zn allenToon eerste bericht

34 reacties

Emiel schrok er van, maar was slim genoeg om te weten dat hij snel actie moest ondernemen om zijn vriend te redden. Hij ging achter hem staan en toen, ja wat deed hij toen, hij wilde de Heimlich manoeuvre doen, maar wist niet meer precies hoe die ging.  Hij verwarde dingen die hij eerder die dag op het internet gezien had met de Heimlich manoeuvre. Zou deze actie het leven van zijn vriend redden of op zijn minst toch wat fijner maken, in het geval dat hij toch kwam te overlijden….

 

Groetjes,

M&M's

Luuk belde 112 en ze kwamen er snel aan maar... was het te laat?

ja idd, het was Luuk die 112 belde en niet Emiel, want wat was er nou net allemaal gebeurd? Luuk die net nog dreigde te stikken in een frikandelbroodje had het broodje uitgekotst door de actie van Emiel. Die had wel niet precies de Heimlich manoeuvre gedaan, maar toch heeft het effect gehad. Je zou denken dat Luuk hem dankbaar was voor die actie,maar toch was Luuk heel boos op Emiel geworden, omdat hij dacht dat Emiel hem wilde laten stikken in het broodje. Dat er dus kwade opzet in het spel was. Daarop had Luuk Emiel gehoekt. Emiel ligt nu gestrekt op de grond en er komt bloed uit zijn oor. Luuk bekijkt het van dichtbij en ziet dan iets verdachts in het uitgekotste broodje frikandel waar Emiel met zijn gezicht op is gevallen. Het lijkt wel een chip, wat was Emiel van plan. Om dat te weten te komen is het belangrijk dat Emiel het overleeft en daarom had Luuk 112 gebeld. In de verte hoort hij de sirenes al aankomen. Snel voelt hij nog in de zakken van Emiel om meer bewijsmateriaal te verzamelen. Hopelijk levert dit iets op. Is Luuk gek geworden of niet. Overleeft Emiel het en wat levert het onderzoek op……

 

Groetjes,

M&M's

Emiel ging dood en werd 2 weken later begraven, Luuk ging een broek kopen.

Luuk ging een broek kopen, toen hij uit de winkel kwam keek hij verbaasd op, het was een grote olifant met een grote snuit en....…

Die blies het hele verhaaltje uit. 

-The End-

Om eerlijk te zijn was dit best een tof idee jammer dat ik dit zo laat zag... 

Daarmee is het verhaal niet echt uit natuurlijk. Luuk was onder gedoken, want hij had op de chip belangrijke informatie gevonden over een geheime organisatie. Hij had contact gezocht met een oude vriend die detective was. Oh ja, dat de begrafenis van Emiel 2 weken op zich had laten wachten was omdat ze in eerste instantie geen nabestaanden konden vinden, maar daar was door onderzoek een verklaring voor gekomen. Emiel was niet een gewoon mens. Hij is een kloon. Er waren er dus meer van hem. Luuk wachtte in een safe house op informatie van zijn vriend, de detective. Waar was hij in verzeild geraakt?

 

Groetjes,

M&M’s

Het bleek een foutje te zijn en Emiel bleek geen kloon. De begrafenis duurde 2 weken omdat er een kattenplaag was. Hij ging een potje gamen.

Vrienden van Emiel plaatsten een rouwadvertentie in de krant met heel groot de woorden ‘Waarom?’

Waarom moest het leven van Emiel hier eindigen. Emiel had nooit iemand kwaad gedaan.

Emiel zat in de harten van velen en zij blijven nu ontroostbaar achter.

Het enige wat ze nu nog kunnen doen is een ode brengen aan het leven van Emiel door verhalen over zijn leven te vertellen en zijn wensen en doelen in het leven uit te voeren. Dat is wel het minste dat hij verdient.

Luuk bijt het spits af en zegt met betraande ogen ‘ik kan niet geloven dat het voorbij is. Zo uit het leven gerukt. Nog zoveel plannen en nu is het voorbij. Maar houdt het hier dan echt op? Nee, voor mij niet en voor al diegenen van hem houden ook niet. Wij met zijn allen kunnen Emiel levend houden door over hem te praten en zijn levenswerk voort te zetten.

Gelukkig had Luuk de chip van Emiel gevonden en daar stond tot in detail op waar hij mee bezig was en welke ontdekkingen hij allemaal al had gedaan.

Emiel leek een gewone jongen, als ieder ander, maar dat was hij niet. Zo was Emiel in het geheim al een hele tijd bezig met de ontwikkeling van een virus tegen corona. Emiel wilde iets goeds doen voor de mensheid en het vaccin gratis op de markt brengen. Anderen die er alleen maar geld aan wilden verdienen hebben hem dat waarschijnlijk onmogelijk gemaakt. Wat speelde er zich af in de laatste weken van het leven van Emiel. Is hij gewoonweg uit de weg geruimd? Moeten wij wraak nemen op diegene die daar verantwoordelijk voor is?

Nee, geen wraak, dat zou Emiel nooit gewild hebben. Emiel stond altijd positief in het leven en dat moeten we voortzetten.

Luuk startte een powerpoint presentatie en zei dit is wat we gaan doen:

 

 

Groetjes,

M&M's

We gaan 1 week lang staken op school tegen frikandelbroodjes aangezien frikandelbroodjes levensgevaarlijk zijn voor consumenten.

Reageer