Hebben jullie ook wel eens van die dagen dat alles mis gaat? Wat doen jullie als de wet van Murphy toeslaat?Toon eerste bericht

51 reacties

Hey,

 

Weer ff een update.

 

Gisteren avond weer terug van een kleine vakantie in Duitsland. Ik heb net ook weer een mailtje gehad van de verzekering waarin stond dat ze weer een bedrag hebben laten storten op mijn rekening, dus dat moest ik nog even overschrijven naar mijn andere rekening.

Ik zit nog te twijfelen of ik de 2 grote tv's ga kopen ter vervanging van de andere 2, maar ik zag net dat de 2 tv's die ik wou kopen nu in de aanbieding zijn, maar dan zit ik eigenlijk te twijfelen of ik moet kiezen voor 2 andere tv's die wel weer nog betere kwaliteit geven,  maar die zijn dan wel weer een stuk duurder. Wat zouden jullie doen?

 

Wat hebben jullie eigenlijk gedaan vandaag?

Omdat ik vandaag en morgen eigenlijk nog soort van vrij ben , dacht ik , ik ga maar is mijn slaapkamer beetje pimpen/herinrichten.  Dus ben ik vandaag naar een verf specialist gegaan om verf  en tex te kopen. Ik heb vandaag ook gelijk maar mijn kamer getext , dus weer wat productiefs gedaan. En ik heb maar is gekeken voor een andere vloer , omdat die vloer eigenlijk echt niet meer kon, dus weer naar een vloeren specialist gegaan en een vloer uitgezocht, en een afspraak gemaakt. Dat was dan de ochtend. Ik ben daarna naar een bouwmarkt gegaan en ja , het moest weer een keer gebeuren, ik heb 45 minuten zitten fietsen om daar naartoe te gaan en ze hadden vanalles , behalve wat ik nodig had, dus maar weer terug , klein tegenvallertje,  maar dat moet ook weer gebeuren. Daarna nog wat belletjes , en toen was het al weer 6 uur , dus maar is het eten maken,  toen ik bezig was met het eten , belde de buurman van een paar deuren verder,  hij vroeg of ik even kon helpen met zijn auto, ik dacht dat kan wel , met eten moet toch nog een uurtje bakken, dus heb wel tijd. Ik heb daarna met de buurman zitten kijken naar het probleem, ik heb dan wel iets verstand van auto's,  maaar niet veel. Uiteindelijk kwamen we op de conclusie dat zijn rechter voorband leeg was , en zijn accu ook leeg was.  Dit was een oldtimer, dus die hebben niet zo'n systeempje waarbij er een melding komt dat de accu leeg was en de band weinig bar had. Toen maar de startkabels van de auto gepakt en de auto van zijn vrouw gebruikt als oplader😋 , toen deed hij het wel weer,  zijn band moet hij zelf ff laten plakken ofzo. Toen ik weer naar huis liep zag ik een beetje rook, en ja je raad het al, mijn eten was aangebrand en in de fik gevlogen,  het was niet zo'n grote vlam, maar oke. Ik heb toen maar een emmer gepakt en met water gevuld en over het eten gegooid 😅. Ach ja, beetje pech en het was ook mijn eigen schuld dus ja. 

Verder niet veel gebeurd. 

Nog over de inbraak, er is nogsteeds veel onderzoek naar , maar ik heb nu nog niet veel gehoord.  Maar dat kost ook tijd.

 

Dat was weer ff de update, ik hoop dat het niet al te lang was.

 

Groetjes Gebruiker c 

Reageer