Skip to main content

Hey, ik ben een 12 jarige meisje bijna 13 en sinds kort masturbeer ik. Alleen als ik alleen thuis ben en ik wil masturberen wordt het op een gegeven moment een beetje saai. Heeft iemand nog ideetje die ik kan doen als ik  alleen thuis ben en geil? 

Gr <3

Je kan gewoon googlen, (ik zou wel incognito doen) "wat voor seksuele dingen om te doen thuis alleen" ofzo iets. Dan kom je echt wel iets tegen.

Groetjes mij @Anoniemxv 


Hey,  ik ben een jongen van 15j. En wil je gerust op enkele ideeën brengen.  Als je opgewonden bent,  kan je vb. Naakt op je buik liggen,  en je hoofdkussen tussen je benen doen en je vagina goed tegen het hoofdkussen drukken en neuk bewegingen maken.... of je kan een in de douche gaan en met je sproeier,  je clitoris verwennen. 

Geile kutjes 


Misschien kan je porno kijken en dan masturberen. Dat is ook geil


Thx allemaal voor de reacties k ga ze proberen. Als er nog meer ideeën zij. Hoor ik ze graag

Gr nobody.2011 


De hele tijd dat je alleen bent je helemaal uitkleden  alles wat je normaal ook doet met kleren aan doe je dan naakt. In elke ruimte ergens gaan zitten en met jezelf spelen. Als het buiten wat warmer wordt op het terras in je blootje zitten met jezelf spelen of misschien ergens in de tuin achter een grote struik/boom gewoon een beetje creatief zijn. Ik ben ook wel eens hier in de buurt naar een hele grote kledingzaak gegaan en toen iets van een broek gepakt en daar een kleedhokje in gegaan wel met een deur en me daar helemaal uitgekleed 


Klinkt goed dat ga ik proberen thx

 

Ik sta voor alle ideeën open! 

Gr nobody.2011 


Reageer