Vraag

Was plassen bij zelfbevrediging

  • 5 March 2023
  • 6 reacties
  • 351 Bekeken

Reputatie 4
Badge +4

He meisjes ik lees vaker dat meisjes bij zelfbevrediging en wel is geplast word Het verwonder me om dat er nooit eerder was over gezegd werd Is dat om dat het taboe is of was ?

 

Groetjes Timo


6 reacties

Reputatie 5
Badge +3

Hey ik denk wel dat het daar mee te maken heeft ja ik ben ook een meisje en ik plas ook altijd tijdens het masturberen gewoon omdat het zo lekker en geil aanvoelt vooral in mijn onderbroek plassen vind ik geil. Er zullen meisjes zijn die het vies vinden en andere meisjes die het nets als ik geil vinden en nog andere die het gewoon niet durven proberen. Plassen tijdens de seks of tijdens het masturberen is niet raar of vies maar erg geil ook bij jongens.

Reputatie 4
Badge +4

Ik weet zelf niet of ik het leuk of vies zou vinden dat een meisje zou plassen als we seks hebben of zo Jongens kunnen niet plassen als ze geil zijn  

Reputatie 5
Badge +3

@Timotje Jongens kunnen ook plassen met een stijve ik laat mijn vriend zelfs in mijn kutje plassen als we seks hebben.

Reputatie 4
Badge +4

 Ik ben van mijn 12e hier op forum En lees pas van dit jaar dat meisjes passen om te masturberen Waar komt dat ineens vandaan ?

Reputatie 6
Badge +6

Hoi, 

Ik vind het moeilijk om te peilen wat je bedoelt, maar ik ga er vanuit dat je het over een speelse manier van seks en plassen hebt. Ja, dat is een veel voorkomende kink, en ja, dat is nog al een taboe. 
 

Wat betreft de mogelijkheid tijdens opgewonden zijn of seks hebben, kan het inderdaad moeilijk zijn of compleet onmogelijk om te plassen. Tijdens een orgasme sluit je blaas de leider dicht, zodat er geen urine in contact kan komen met sperma en vocht. Dat gaat namelijk dezelfde weg langs. Bij meiden kan dat ook het geval wezen, dat ze een tijdje na een orgasme pas kunnen plassen. De vagina voelt dan soort van “doof”.

Daarom wordt plassen ook vaak als “voorspel” betrokken. Komt ook goed uit, want als je ‘t fijn vindt, word je van te voren alleen maar meer opgewonden voor je aan seks toekomt.

Reputatie 5
Badge +3

@Timotje Plassen is gewoon heel erg geil als je vingert en veel meisjes doen dit het glijd ook veel lekkerder waardoor elke aanraking nog beter aanvoelt. Mijn vriend vind het ook geil als ik tijdens de seks een beetje plas laat lopen op hem.

Reageer