vingeren en menstruatie

  • 28 February 2022
  • 4 reacties
  • 346 Bekeken

Badge

Hoi ik ben een meisje van 15 en ik heb een paar keer geprobeerd te vingeren maar het lukt gwn niet. Hebben jullie tips? Ook ben ik nog nooit ongesteld geweest en ik weet niet of dat normaal is.


4 reacties

Ik ben geen meisje maar ze zeggen altijd het komt wel dus ik zeg het komt wel. 
 

Maar ik weet wel dat dat Noormaal is want ieders lichaam heeft er tijd voor nodig 

Reputatie 2
Badge

Hey, ik heb hetzelfde probleem, maar het ik niet raar dat je nog niet ongesteld bent en volgens mij heeft het er ook niks mee te maken. Ik kreeg het advies om niet te veel druk op mezelf te leggen en het niet moest forceren, want het komt wel. Je moet je rust en tijd ervoor nemen

Zorg er idd voor dat je in de juiste mood bent, geen tijdsdruk, geen spanning dat je gestoord wordt (doe je deur bijv op slot of doe het in de badkamer), en probeer dan echt goed opgewonden te worden. Op die leeftijd fantaseerde ik vaak maar ik keek ook wel eens porno. Dat kan je ook overwegen. En als je dan in de mood bent, probeer dan gewoon heel ontspannen op zoek te gaan naar wat fijn voelt voor jou. Dat kan pillowhumping zijn maar je kunt natuurlijk ook gewoon met je vingers de clitoris en álles daaromheen stimuleren. Je kunt als je dat wilt natuurlijk ook met je vingers naar binnen of de douchestraal gebruiken. Net wat jij chill vindt en wat voor jou werkt. Dat is je eigen zoektocht. 

 

Hopelijk helpt dit. 

 

 

Reputatie 7
Badge +6

Let op:

 

een aantal reacties is verwijderd door De Kindertelefoon op grand van forumregel 12: ga niet off-topic.

je gaat off-topic als je niet reageert op de topicstarter.

Daarnaast is het altijd verboden om contactgegevens uit te wisselen, dus het vragen om gegevens als ook het geven van contactgegevens is niet toegestaan.

De forumregels kunnen jullie nalezen bij 

groetjes, Mariska (De Kindertelefoon)

Badge

@Anonym14 

Hoi bedankt voor het antwoord!! N ik had niet zo veel tijd om te reageren 

Reageer