Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

Verkracht door mentor

  • 25 oktober 2017
  • 12 reacties
  • 1766 Bekeken

Hoi, ik ben sophie, 12 jaar oud en zit oo de theater havo/vwo. Tijdens mentorles keek hij al erg vaak naar me en vaak vroeg hij me of in na de les nog even kon blijven. Ik wist van niks en bleef gewoon. Vaak ging hij over sexuele dingen praten... Gister vroeg hij of ik na school even naar zijn lokaal kon komen. Dat deed ik, hij zei: "Sorry sophie ik heb haast, loop anders even mee roching mijn huis." Ik wist van niks en liep mee naar zijn huis. Voor ik het wist zaten we binnen. Hij zat heel dicht naast me en begon aan mijn borsten te voelen... Ik wilde het niet en wilde wegrennen, maar hij had de deur op slot gedaan. Toen ik naar terug wilde lopen om de sleutels te zoeken zag ik hem staan met touw in zijn handen. Hij zei: "Naar boven jij!" Ik wilde niet en bleef tegen de deur schoppen. Hij pakte me beet en tilde me naar boven, hij smeet me neer in zijn bed. Hij kwam boven op me liggen en kleedde me wreed uit, ik spartelde volop tegen en sloeg hem in zijn gezicht. Waardoor hij boos werd en me vastbond. Hij knipte mijn onderbroek los en kleedde zichzelf uit. Hij kwam bovenop me en begon me te zoenen en te vingeren. Daarna begon hij me te jeweetwellen... Wel 2 hele uren lang. Zonder condoom. Hij was klaar en maakte me los, hij maakte naaktfoto's van me en zette ze op insta naar mijn vrienden. Iedereen zeg het. Hij zette me daarna naakt buiten en zei: "Zoek het uit." De volgende les liet hij de foto's aan iedereen zien. Hij kondigde de nieuwe opstelling aan. Ik zat alleen. Helemaal vooraan, bij de mentor. En tot op de dag van vandaag blijft hij elke keer voelen. Ik ben bij de dokter geweest en heb een test gedaan. Ik ben nu zwanger. Een 12 jarig kind, ZWANGER!!! Ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik denk constant aan zelfmoord... Hebben jullie tips??

12 reacties

Ik wil niet onaardig zijn maar dit verhaal komt wel een beetje ongeloofwaardig over, het leek net alsof ik een dramatische roman aan het lezen was, haha. Het zou wel een beetje flauw zijn als dit inderdaad verzonnen is want er zijn hier wel mensen met echte problemen.

Maar ik wil niet meteen conclusies trekken, dus als dit toch waar is; neem iemand in vertrouwen, vertel je verhaal en zoek hulp.
Badge +3
Hoi sophietjuhh

Wat erg wat er gebeurd is, dit mag je mentor absoluut niet doen. Het ergste is nu dat je zwanger bent. Aangezien het pas net is geleden kun je het aan je ouders vertellen en kunnen ze met je naar de huisarts. Die kan er nog wat aan doen, ik denk niet dat je op je twaalfde een kind wilt.

Groetjes, 360popescope.
Bedankt voor de tips
Idkgeeninspiratie, dit is niet nep
Reputatie 5
Badge +16
"De volgende les liet hij de foto's aan iedereen zien."
Tja...
De meeste mensen zijn niet zo open over het verkachten van minderjarigen...
Dit komt een beetje ongeloofwaardig over, ik bedoel, als dit echt waar was was je mentor echt wel ontslagen en zou dit nu heel veel op het nieuws zijn. Als hij dit echt gedaan had, zou hij nu echt in de problemen zitten. Maar als dit toch waar is, ga naar je ouders en de politie. Praat er eerst over met iemand die je vertrouwt.
komt idd beetje ongeloofwaardig over maar als het waar is ga met je ouders en dde rector praten of ga naar de politie want hij is dan hartstikke illegaal bezig
das niet mooi gewoon naar politie
dat vind ik niet kunnen als ik jouw was zou ik de politie derbij halen mischien militairen dit kan niet ik vind dat ie geexecuteerd moet worden maar dat is mijn mening
Hoi!

Dit is heftig zeg! Je mentor is een rotzak! Hij moet hiervoor gestraft worden, en jij verdient steun van iemand die je kunt vertrouwen.

Kun je dit aan je moeder vertellen? Ze komt er sowieso achter dat je zwanger bent, en zal willen weten van wie. Je zult hierover niet kunnen liegen, je moet eerlijk tegen haar zijn.

Je mentor heeft je heel veel pijn gedaan, heeft je vernederd, en zwanger gemaakt. Hij moet hiervoor boeten. Vertel dit aan je moeder, zoek die foto's als je ze kunt vinden en ga samen naar de schoolleiding. Hier mag hij niet mee weg komen. Wie weet hoeveel leerlingen heeft hij al pijn gedaan. Als jij nu aan de alarmbel trekt, help je waarschijnlijk nog andere leerlingen, want de kans is groot dat die mentor nog andere slachtoffers heeft gemaakt.

Heb je met de dokter gepraat over de zwangerschap? Hij vond het vast ongewoon dat je zwanger was, wilde hij niet weten van wie? Of waar het fout is gegaan?
Je kunt aan de dokter vertellen wat er gebeurd is, en de dokter kan jou onderzoeken op bewijsmateriaal, zoals blauwe plekken op je lichaam. Dat bewijsmateriaal kan in je voordeel spelen als je een zaak tegen hem begint.

Blijf hier alsjeblieft niet alleen mee zitten. Je verdient hulp, steun, een luisterend oor, want dit is een heel ernstige gebeurtenis. Die mentor, de rotzak, mag hier niet mee wegkomen. Hij moet gestopt worden.

Groetjes
x

Reageer