Vraag

Sperma

  • 30 April 2020
  • 8 reacties
  • 253 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo mensen ik heb een vraag

Voor mijn gevoel heb ik nog nooit een natte droom  gehad, het zou kunnen zijn dst ik het niet doorhad,  als ik mezelf aftrek komt er eerst iets doorzichtig uit en daarna iets niet doorzichtig maar ook niet echt wit maar in  in porno dingen wel vaak is, ook  plakt en kleeft wel en het is zeker wel 2 of 3 telepels vol (sperma) mijn vraag is kan het dus dat je geen natte droom hebt en wel sperma hebt of heb ik het niet gemerkt of heb ik geen sperma nog? 

 


8 reacties

Beste @Jongen104 ik denk dat je het niet  hebt doorgehad.  Maar wat is je leeftijd? Dan kan ik misschien een betere schatting maken.

Groetjes.  Gebruiker c 

Het kan ook zijn dat het eerste.  Alleen voorvocht is. 

En @Jongen104 het kan ook liggen aan de ontwikkeling van je ballen.

Heyy

Ik ben 14 jaar, trek al sinds 12. Heb sperma enzo , maar heb nog nooit een natte droom gehad. Heb gelezen als je aftrekt dat je dat niet/ minder hebt. Heb wel 1x wakker gekomen met het gevoel dat ik klaarkwam en een enorm harde penis, maar is toen niks uitgekomen terwijl als ik gewoon aftrek ik wel sperma heb. Was wat raars maar heb me er verder geen zorgen over gemaakt.

Groetjs

Kaas123

Het kan ook zijn dat het eerste.  Alleen voorvocht is. 

En @Jongen104 het kan ook liggen aan de ontwikkeling van je ballen.

Ik ben 14 en al best alng 14, somnige mensen zeggen dat hun als hun klaarkomen maar 1 lepel aan sperma hebben maar ik heb er meestal 2 of meer ook ia het echt dik en plakkerig 

@Jongen104 dat kan. Ik word altijd wakker met een stijve. Ik kan zelf niet echt herinneren dat ik een echte natte droom had. 

Ik ben 15 . Ik heb redelijk veel maar bij mij is het wel echt wit. Ik heb dan ongeveer best veel . 5 eetlepels. Maar ik doe het ook niet elke dag.  2x per week. Max en nu ie r s van 2x per maand omdat ik nu veel werk. 

Ik doe het sinds ik 11 ben . 

Zoals @Kaas123 al zei heb ik mij er niet echt zorgen over gemaakt. 

 

Dus als ik jou was zou ik dat ook niet doen. Als je 17 bent en nog niet denkt dat je echt sperma hebt kan je even naar de dokter gaan. Maar ik zou nog even afwachten.

 

Groetjes. Gebruiker c 

 

Ah oke ik ruk 1x per dag dus ja. Toch ben ik na het Googlen er wel achter gekomen dat het wel sperma is als ik het een beetje vergelijk wamt het is niet wit maar al helemaal niet doorzichtig ook vaak als ik na het rukken 5 minuten uitrust word het sperma op mn pik wel een beetje wittig dusja

Toppie👍

Onthoud het kan erger zijn met rukken.

Ik ken mensen die het wel 8x per dag doen , maar die zijn er aan verslaafd. Dus onthoud. Doe het niet te veel en met mate. 

Groetjes Gebruiker c 

Reageer