Skip to main content

Ik ben dus 13 en hoor heel veel

in mn klas over sex. Er worden dan ook filmpies enzo in de groepsapp gestuurd over porno. Ik ben toen geïnteresseerd geraakt ofzo. Ik wil nu heel graag met een random jongen pijpen of sex(die ik zegmaar wel ken, maar niet echt een relatie ofzo mee heb), maar is dat niet een beetje vroeg en is dit normaal?!

Dat is heel vroeg inderdaad, ik zou nu nog wachten want daar ga je later heel veel spijt van krijgen


Oke!


Beter eerst iemand vinden die je echt leuk vindt. Seks kan dan altijd nog. Ik zou niet zomaar random jongens gaan pijpen.


Is niet vroeg hoor


nee hoor niet niet heel vroeg 


Zelf vind ik het te vroeg en ook niet echt heel normaal. Seks zou iets speciaals moeten zijn tussen jou en een ander, en door iemand random “te nemen” bestaat de kans dat je er spijt van gaat krijgen. En voordat je aan seks begint kan je nog heel veel andere dingen doen, maar ook hier zou ik zelf pas beginnen als ik echt iemand heel erg leuk vind en al een tijd ken.


Dat je seks wil is heel gewoon. Ik was ook 13 toen ik voor de eerste keer seks had. Dat was wel met een meisje en ze was toen m’n vriendin. Toen ik 14 was had ik voor het eerst seks met jongens.

ik heb nooit spijt gehad dat ik al zo snel ben begonnen met seks. Seks is heel lekker en als je het allebei lekker en goed vind is het ook geen probleem.

Ik zou wel de eerste keer het doen met iemand die je kent en vertrouwt. Het liefst een vast vriendje, maar anders een jongen die je goed kent.


Reageer