Vraag

sex crush op neef

  • 22 April 2022
  • 2 reacties
  • 1449 Bekeken

Badge +1

Hoi ik ben Robin, 15 jaar en hetro.

Ik val TOTAAL niet op jongens en vind dus ook echt helemaal niks aantrekkelijk aan een jongen.

Maar, vroeger toen ik 5 was ging ik altijd doen durf of  de waarheid doen met m’n neef. Het kwam er van dat we altijd elkaars piemel lieten zien of elkaars piemel moesten voelen of vasthouden. Laatste tijd ben ik vaak aan het aftrekken en fantaseer ik hoe ik het samen doe met mijn neef. Ik heb dus een soort sex crush op hem. Het liefst wil ik dat hij me pijpt en ik hem. Ookal vind ik alles aan een jongen vies. Toch is mijn vraag, hoe overtuig ik mijn neef om dit samen met mij te doen, ookal hebben we bijna geen contact? En kan het dat ik alsnog hetro ben en alleen sexuele dingen wil doen met m’n neef? 


2 reacties

Reputatie 3
Badge +2

@hetroboy123

is je neef net zo oud als jij? Lastig als je niet zoveel contact met hem hebt, maar misschien toch een keer voorstellen om te gaan chillen thuis?

Als je dit soort dingen wilt doen met een jongen waarvan je niet weet hoe hij daarin staat is het vaak makkelijk om voor de grap porno op te zetten en kijken hoe hij hier op reageert en is te vragen wat hij wil kijken. Dan komt hij sowieso al in de mood. Daarna kan je eens vragen of die nog weet dat jullie vroeger vaak doen durf of de waarheid deden en zo een beetje te onderzoeken of die dat nog eens wilt doen. 
ja het kan zeker dat je hetero bent en opgewonden word van seks met een jongen/piemels. Ik heb dat zelf ook maar val verder absoluut niet op jongens.

Ik raad je af om seksuele dingen te doen met hem . Het is hartstikke illegaal om met familie sex te hebben en ik zou zeker niet met je neef seksuele dingen doen. Later krijg je zeker spijt van. Ik zou gewoon wachten tot je wat ouder wordt en het doen met een vriendin.  Niet met je neef. Sex crush is niet oké. Want je wil alleen sex met degene. Je wilt sex met degene terwijl je niet eens verliefd op hem is. 

 

Misschien kan de moderatie iets over zeggen ?

Luna

Reageer