Vraag

sex buddy

  • 28 July 2023
  • 5 reacties
  • 710 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Yo,  het lijkt me zo fijn om een sex buddy te hebben. Waarmee je afspreekt en gaat chillen om sexuele handelingen uit te voeren. Heeft iemand dit al?


5 reacties

Reputatie 7
Badge +7

Nope, ik zou inderdaad hetzelfde willen. Heb wel een vriendin (vriendschap) die niet in Nederland woon waar ik 3 jaar geleden wel eens seksuele rollenspellen mee heb gedaan, soms sturen we elkaar wel expliciete dingen en hebben we afgesproken weer een keer zo’n rollenspel te doen.

Ik hoop dat je niet hier zoekt voor zo’n partner,  want ivm anonimieteitsregel kun je die hier niet vinden. 

Maar ik hoop wel dat je hieruit misschien leert dat het ook online kan, of met een kennis in het echt, denk bijvoorbeeld aan een vriend of vriendin waar je misschien al een band mee heb waarin jullie open met elkaar zijn over jullie seksuele situaties. Het is vrij normaal om als vrienden te experimenteren of seks te hebben gewoon om elkaar een plezier te doen. Wees niet te vlug met dit soort voorstellen, vraag het pas als je zeker weet dat er een kans is op een ja, je wil natuurlijk geen vriendschap erdoor eindigen.

Hey ik zou het niet meteen een seks buddy noemen maar het is het eigenlijk wel als ik er zo over nadenk ik spreek altijd speciaal af met mijn bff als een van ons beide alleen thuis is om seks te hebben en ook tijdens het logeren hebben we altijd seks met elkaar we doen dit al sinds we 10 jaar zijn en hebben echt alles al gedaan de laatste tijd vooral plasseks is echt heerlijk om dit met mijn bff te kunnen delen.

Badge

Nope, maar snap wel wat je bedoelt en wil het eigenlijk ook. Jammer genoeg kan ik je niet verder helpen.

Reputatie 7
Badge +5

Ja met m’n beste vriend of een jongen die ik ken van de naturistencamping 

Ik zou eigenlijk wel willen want ik denk er zo vaak over na en kijk heel vaak porno maar ik zou echt willen weten hoe het is

Reageer