Vraag

Seksuele oriëntatie?

  • 6 June 2020
  • 3 reacties
  • 139 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Is het normaal voor een 14 jarige jongen om aan  zijn seksuele voorkeur te twijfelen en homo gedachtes te hebben uit het niks? 


3 reacties

Heyy

Ja hoor! Ligt wrs aan puberteit. Heb ik ook soms. Voor zover ik weet ben ik ook hetero.

Groetjs

zoals @Kaas123 al zei is dat heel normaal en licht aan de pubertijd.

Groetjes gebruiker c 

Hi Anoniem237,

 

je bent zeker niet de enige die daar tegenaan loopt. Je bent (neem ik aan) in de puberteit en door een mix van hormonen en de groei van je lichaam gebeurt er van alles.

Veel jongens zien veranderingen bij zichzelf en zijn nieuwsgierig hoe het er bij leeftijdsgenoten allemaal uit ziet. Dat wil natuurlijk niet gelijk zeggen dat je dan ook gay bent. Wel kun je het geil vinden om naar bijvoorbeeld gay porn te kijken of naar andere jongens van je klas of team, bijvoorbeeld bij het douchen, maar ook dan hoef je nog steeds niet gay te zijn. Ook fantaseren over andere jongens is niet gek.

 

Je bent pas gay als je als jongen echt verliefd bent op jongens en alleen maar op jongens en niets anders wil dan bij hem zijn enz.

 

Ook dan is er niet echt iets aan de hand. Dan ben je misschien wel gay, maar voor de rest ben je ook niet veel anders dan andere jongens die hetero zijn.

 

Mijn twin en ik vallen allebei op jongens en hebben ook een vriendje en we hebben verder ook gewoon leuke hetero vrienden en doen allerlei leuke dingen, dus ons leven is eigenlijk super duper nice. Wij zouden er niet aan moeten denken om seksdingen met een meisje te doen. Wij zijn nu 17 en al sinds ons 12e-13e uit de kast en das best wel cool. Het geeft ons de vrijheid om ons zelf te zijn. het is niet zo dat wij nu alle jongens leuk vinden en er mee naar bed willen. Hetero's willen toch ook niet met alle meisjes naar bed, of wel?

 

Als ik jou was, zou ik gewoon mijn leven leven. Go with the flow en dan kom je er op een gegeven moment vanzelf achter hoe het precies zit. Ik zou me er nu iig niet druk om maken. Das nergens voor nodig.

 

Oh ja, wij weten ook wel dat het voor jongens en meisje die op hetzelfde geslacht vallen of op allebei eventjes 'wennen’kan zijn, maar je kunt nog steeds een heel leuk leven hebben. Het is zelfs zo dat als je eenmaal uit de kast bent, dat het alleen maar fijner wordt. Ik bedoel als iedereen het weet, hoef je niet langer meer iets te verbergen ofzo. Dan kun je echt jezelf zijn.

 

Mocht je met die gevoelens zitten en je wilt er over praten met leeftijdsgenoten die met dezelfde vragen zitten, dan kun je altijd eens een account aanmaken op Jong&Out. Daar zitten alleen jongeren tot max 18 jaar. Best een leuke site en ze organiseren ook meetings enzo.

Check it out als je denkt dat het iets voor je is:

https://www.jongenout.nl

 

Groetjes,

M&M's

Reageer