Vraag

pijn bij vingeren

  • 13 January 2021
  • 3 reacties
  • 1533 Bekeken

Badge

Hey! ik wil heel graag vingeren maar zodra ik dat probeer doet het pijn! bij m’n schaamlippen en in mijn vagina. Ik heb mijn nagels geknipt en het is nu ietsjes beter maar het blijft pijn doen. Ik ben ook nat als ik het probeer dus dat is het ook niet. Weet iemand iets? Of zijn er tips?

alvast bedankt!  -anoniem1001


3 reacties

Heyy

Dat is heel vervelend voor je, en ook een beetje gek. Ik ga proberen je advies te geven maar het is een beetje lastig, aangezien er allerlei redenen kunnen zijn. 

- ten eerste denk ik dan bij mezelf dat er iets niet helemaal goed gaat, weet je zeker dat je het goed doet? (dit bedoel ik niet onaardig) misschien heb je er niks aan, maar ik zou kijken op de website van Sense, hier alvast een link https://sense.info/nl/seks/sekstechnieken/vingeren/hoe-werkt-vingeren of porno die nogal vagina gericht is opzoeken werkt misschien ook

- ten tweede kan het woord 'pijn' natuurlijk nogal zorgwekkend zijn. Dat het misschien onprettig of onwennig is kan, maar pijn, echt pijn... Dat kan een probleem zijn. Probeer bij jezelf na te gaan wat voor pijn het is, is het echt pijn alsof je je teen stoot, of is het gewoon niet fijn, en waar voel je de pijn precies? We gaan er natuurlijk altijd vanuit dat het allemaal simpel op te lossen valt, maar er kan ook sprake zijn van een medische aandoening bijvoorbeeld, en als dat zo is zou je dat natuurlijk willen weten. Als je echt erge pijn ervaart, zou ik het totaal niet gek vinden als je dit bijvoorbeeld bespreekt met je moeder of eventueel een huisarts. 

Reputatie 1
Badge

Hoi! Ik heb hetzelfde probleem, dat betekend waarschijnlijk dat je clitoris gevoeliger is dus ik denk dat je voortaan je clitoris moet masturberen of gewoon blijven proberen

Reputatie 1
Badge +1

Hii

ik heb dit zelf ook 

maar ik heb een nieuwe manier ontdekt 

met de douche straal os heel geil en kom je snel van klaar normaalgezien 

als het pijn dort zet de straal dan iets zachter

suc6

Reageer