Vraag

orgasme door docent

  • 20 June 2022
  • 5 reacties
  • 1419 Bekeken

Reputatie 2
Badge

hallo ik zit op de middelbaar en er is een docent bij ons op school die echt een smash is en elke keer als ik hem zie krijg ik een stijve en het probleem is ik ga volgende week met hem op kamp en ik wil hem eigelijk wel stiekem gaan pijpen, hebben jullie tips?

De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 9: plaats geen choquerende inhoud op het forum. 


5 reacties

Reputatie 1
Badge +1

We lezen dat je seks met een volwassene wilt hebben. We snappen dat het spannend en/of opwindend is om seks te hebben. Tegelijkertijd is het een zorgelijke situatie wanneer je seks hebt met een volwassene. Er is namelijk een verschil in machtsverhouding, ook als je hiermee zelf hebt ingestemd.  

Je kunt De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wil delen of samen met de Kindertelefoon wil kijken hoe je met deze situatie om kunt gaan. Ook kan je voor hulp of ondersteuning anoniem contact opnemen met het Centrum voor Seksueel Geweld via 0800-0188 of www.centrumseksueelgeweld.nl.

Groetjes, Bente van De Kindertelefoon

Badge

Hallo kroketje, ik

zal dit niet doen, omdat hij ook veel ouder is dan jouw en je kan er later ook spijt van krijgen. Als je het echt niet kan laten zal ik naar de wc gaan en je zelf bevrijden. Maar ga hem asjeblieft niet pijpen.

Veel succes en laat nog even van je horen 

Reputatie 6
Badge +2

Als ik naar jouw andere topics kijk, denk ik dat dit een onzinverhaal is.

Badge

Nee doe niet hij heeft vast een jungle van balhaar op zijn pik

Reputatie 7
Badge +5

Beter iemand van je eigen leeftijd 

Reageer