Vraag

Niet klaar komen

  • 27 February 2020
  • 2 reacties
  • 213 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo, ik begin me toch aardig zorgen te maken. Ik ben 18 jaar en ik ben eigenlijk nog nooit echt klaar gekomen door bijvoorbeeld af te trekken. Ik heb wel een aantal keren als ik wakker werd een natte droom gehad.

Ik ben ook niet echt vaak geil en trek bijna nooit af, maar de keren dat ik het wel doe krijg ik geen zaadlozing. 

Na een aantal minuten wordt hij ook weer slap…

Ik heb al best veel geprobeerd, glijmiddel etc. 

 

Misschien komt het omdat ik ben besneden, mijn eikel is ook niet echt gevoelig ofzo.

Ik vind het ook genant om bijvoorbeeld hiervoor naar de huisarts te moeten gaan.

Zijn er meer mensen die hier last van hebben? Of heeft iemand tips of raad.

 


2 reacties

Hey,

Ik heb zowat precies hetzelfde als jij, ik ben ook 18 jaar en trek niet heel vaak af, maar wanneer ik het doe kom ik ook nooit klaar, dus je bent zeker niet de enige. Ik ga liever ook niet naar de huisarts hiervoor, ik heb niet echt advies of raad ofzo, maar ik hoop dat de gedachte dat je niet de enige bent een beetje helpt....

Ik ben een transgender meisje en heb ook dat probleem maar best is ga langs bij een arts ookal is het gênant,ik was beschaamd en de arts zij Taylor mag ik even je poep zien niet schrikken ik ga voelen, de arts kwam erachter dat mijn prostaat niet werkt maar hoe vlugger je erbij bent des te beter want ik ben 15 en heb een vriendin maar ik wil niet dat ze moet zeggen lol Taylor slik jij viagra want meisjes hebben een vagina en dat is enkel een gaatje maar wij jongens hebben het niet zo gemakkelijk want werkt de prostaat niet, geen erectie en ook geen sperma productie maar meisjes lachen ermee terwijl wij er niets aan kunnen doen.

Een arts ziet wel wat erger en denk eraan het is je toekomst omdat werkt het niet kun je later ook geen kindje maken dus ga over die schaamte + ik heb ieder schooljaar om de 3 maanden een schoolonderzoek waarbij ze in de ballen knijpen maar dit is om te zien als je je normaal ontwikkelt of als je ballen te klein zijn maar ze doen dit niet om ons te pesten maar uit bezorgdheid voor onze toekomst + niets kan erger zijn dan toen ik zei mama, papa kunnen we even praten ik voel me een meisje mag ik transseksueel zijn want ze hadden een zoon nu hebben ze een dochter met een penis. De arts zij Taylor je bent een transseksueel meisje en hebt vrouwelijke hormonen maar stop een vinger in de poep want dat stimuleert en gaat ervoor zorgen dat je een stijve penis krijgt ik zag rood van schaamte maar de dokter zei tegen mij dat zulke dingen niets zijn om je voor te schamen omdat je hebt maar 1 penis en werkt die niet hoe kun je dan je lief plezier ervan geven.

 

 

Reageer