Vraag

Neuken

  • 1 March 2020
  • 2 reacties
  • 1163 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hoi ik ben Chance en ik ben 15 jaar ik zit zo de hele tijd af te trekken en ik denk zo aan mijn halfzus en ik zit zo foto's van haar te kijken en af te trekken en nu ik wil haar graag eens neuken maar ze is 30 jaar zou het niet raar vinden en ook hoe kan ik het haar vragen aub reageer thanks 


2 reacties

Hey Chance

 

Een minderjarige hoort geen seks te hebben met een meerderjarige. Seks tussen jullie beiden zou daarbij strafbaar zijn. Voor je ontwikkeling is het daarnaast ook gezonder om een partner op te zoeken rond dezelfde leeftijd als de jouwe. 

 

Gr. Kenshin

Hoi Chance,

Allereerst: het is heel normaal dat je fantaseert over familieleden of mensen in je omgeving. Helaas is het voor je halfzus inderdaad verboden om seks met jou te hebben. Als ik jou was zou ik het ook niet aan haar vragen: dit kan voor hele ongemakkelijke en vervelende situaties zorgen. Hou het lekker bij aftrekken en porno kijken en laat je zus erbuiten, ook al is dit niet wat je wil. Verder is 15 sowieso nog wel een beetje aan de jonge kant om seks te hebben. Het kan wel, maar zorg dat dat je iemand uitkiest van je eigen leeftijd die ook seks met jou wil.

Reageer