Skip to main content

Hey, ik ben een jongen van 16 en heb dit weekend bij mn neef (16) gelogeerd. Zijn ouders waren een weekend weg en hij was alleen thuis dus vroeg of ik weer een keer wou logeren want dar hadden we al erg lang niet meer gedaan. We hebben gevoetbald, gegamed enzo en toen zijn we ergens patat gaan eten. Toen we terug waren hebben we nog een film gekeken en zijn toen op bed gaan liggen (hij heeft een groot 2 persoons bed). We hebben eerst gewoon over allemaal dingen gepraat en toen werd het op een moment een beetje seksueel. Hij vroeg aangezien ik bi ben wat voor porn ik keek enzo. Na een tijdje vroeg hij hoe groot hij was en toen ik zei 19 cm zei hij 'wat, echt? Dat is echt f***ing groot' toen vroeg ik hoe groot die van hem was hij zei 15 cm. Vervolgens ging hij door op dat die van mij groot was en toen zei ik dat ik een klein gedeelte in mijn mond kan doen en daar stond z'n mond van open. Toen zei ik daarna: 'sterker nog ik kan hem in mn kont doen'. Hij zei, bro je zegt dit nu wel allemaal maar kan je het ook echt. Na het hem 3x verzekerd te hebben zei hij, bluff laat zien.

Ik vroeg mag ik eerst effe douche om alle viezigheid weg te halen en mn spieren warm te krijgen. Hij zei , sure. Ik trok terplekke mn kleren uit en liep naar de douche, na een paar minuten kwam hij ook naakt de badkamer binnen en zei ik moet ook nog douche. Ik stapte eronder uit zodat hij eronder kon. Na 2 minuten kwam hij de kamer weer inlopen en zei laat het nu maar zien. Ik begon met me benen in mn nek te leggen en mezelf te pijpen zijn lul werd echt hard en hij zei wtf, na 30 seconden haalde ik mn bennen uit mn nek en stopte mn lul in mn kont. Hij zei dat dat ook geil was kaar het pijpen meer. Ik zei probeer het is, dit lukte helaas net niet. Hij zei 'ahhh ik wou het eens proberen' vervolgens zei ik probeer het maar bij mij. Hij was verbaasd dat ik het zei maar wou het zelf ook erg graag. Hij zij oke, maar dan wil ik dat jij me ook pijpt, we hebben elkaar lis gepijpt en 69 gedaan tot we kwamen en zijn vervolgens gaan slapen.

 

Wat vraagjes hierover:

Is dit raar want het is mn neef?

Kan ik dit nog een keer doen want we vonden het beide erg leuk?

Heb jij ooit zo iets gedaan, zoja hoe ging dat en doe je het nu nog?

 

 

 

Hoiiii,

Als dit je neef is, dan is het inderdaad heel raar. Ik zou het niet nog eens doen, want als een familielid er achterkomt gaan jullie eraan en nee, ik heb nog nooit zoiets gedaan.

Groetjes, justGhast


Goed verhaal, lekker kort.

Is dit raar want het is mn neef? Ik ben van mening dat je dit soort dingen niet met familie met doen.

Kan ik dit nog een keer doen want we vonden het beide erg leuk? Ik zou je aanraden er mee te stoppen maar je moet het helemaal zelf weten. Als jullie het allebei willen, ga je gang. Ik lig er niet wakker van.

Heb jij ooit zo iets gedaan, zoja hoe ging dat en doe je het nu nog? Nee, en zeker niet met familie.  Ik ben sws niet zo lenig 😂


Sjonge zeg, wat een avontuur. Ik zit wel eens te denken wat ik wel allemaal zou kunnen 'beleven'  (in topics wel te verstaan) als ik al onze boerderij dieren erbij betrek, maar goed. OT: Ja het is wel een beetje merkwaardig. En of je het weer kunt doen ligt eraan hoe gewoon je het beide vind maar mijn blik is dat ik dit sowieso zou skippen. Dus ik heb zoiets ook nooit gedaan. Doe al best wat jaartjes aan sport maar wat jij beschrijft vergt de spier constructie van een slangenmens. Misschien kun je daar wat mee in de toekomst. 

Groetjes Tartan 


Reageer