naaktfoto gestuurd en bedreigt

  • 23 May 2022
  • 5 reacties
  • 638 Bekeken

Badge

Hoi mijn naam is Mark(16) ( niet mijn echte naam) ik  ben afgelopen weekend heel dom geweest. ik werd op insta ge dm't door een meid van 19 die ik niet kende en me net volgde we kregen een gesprek en het voelde wel een beetje alsof het een bot was waar mee ik chatte maar toen zei ze dat  ze wel interesse in me had en enzovoort

toen zei ze van beloof je me dat alles tussen ons blijft ik zei ja wat is het dan toen vroeg ze of ik kon video bellen via google chat. dat deed ik en voor dat ik het wist stond ze zich uit te kleden voor de camera. ik werd er beetje geil van want het was wel een mooie meid. ze vroeg of ik mn geslachtsdeel wilde laten zien ik weigerde en toen deed ze camera uit. toen riep mn vader mij dat mn ouders naar een feestje gingen en ik dus alleen thuis was.

de meid had opgehangen en ik kwam terug en ze wilde weer videobellen. ze deed toen heel even camera aan en ik zag dat ze met een dildo in haar vagina zat. ze deed camera uit en typte dat ze alleen weer camera aan deed als ik mn lul liet zien. dat deed ik (zonder mij gezicht er op te doen) en toen was het al te laat want ze had mijn gezicht al eerder gescreenshot en nam toen 2 screens van mijn lul. die plakte ze onder de foto van mijn gezicht op een zwart beeld. toen dreigde ze mijn leven te verpesten en naar iedereen in mijn volg lijst op insta te sturen.

ze had het naar mijn zus gestuurd die heb ik meteen in paniek gebeld en uitgelegt wat dr was ze heeft het toen meteen verwijderd. de vrouw stuurde screenshots van  naar wie ze had gestuurd naar mijn broertje en mn vader gelukkig kijkt mijn vader nooit op insta en achteraf keek ik op zijn telefoon en was hem niks gestuurd net als mijn broertje.

ik heb de vrouw toen meteen geblokt en google chat app verwijderd. meteen met een vriendin van me gebeld en gepraat het is nu maandag en voor de rest is er nog niks gebeurd alleen ik zit er wel heel erg mee in mn hoofd hoe kon ik zo dom zijn het te doen. aan de andere kant is het slecht eronder ge edit dus ik kan wel zeggen als hij  rond zou gaan dat het er onder is geplakt en het alleen mn hoofd is. tot zover is er nog niks uitgelekt gelukkig ik hoop ook dat het hier bij blijft heeft iemand tips hier voor al vast bedankt 

Mark.


5 reacties

Badge

Was het een meid in een blauwe bikini achtig iets zo ja mij is helaas precies het zelfde gebeurd je kunt er niks aan doen je hormonen nemen gewoon de controle over je hoeft je er niet schuldig over te voelen want die dreiging zijn nep geloof mij maar

Groet anoniem

Ps het is een recording die gebruikt word door veel oplichters

 

Reputatie 7
Badge +11

Wat naar. Kijk eens op Helpwanted.nl. Hier vind je de juiste informatie, tips en adviezen voor jouw specifieke situatie.

Badge

@Anomiem200615 nee dat was haar niet, ah wat rot dat het jou ook is overkomen. aah top dan zal ze wel niks sturen aangezien het dan om kinderporno gaat bedankt  en @xLisa ook bedankt voor de tip

Reputatie 3
Badge +2

Hallo Mark, 

wat jij hebt gedaan is niet ‘dom’. Dit komt gewoon door het reptielenbrein, wat neerkomt op: voortplanting/sex? Gas dr op! Dit maakt niets uit; het reptielenbrein is de baas van de rest van je brein, en is dus niet bestuurbaar. Hier maken andere mensen helaas heel erg misbruik van en daar was jij onder andere de dupe van.

Reputatie 3
Badge +2

Hallo Mark, 

wat jij hebt gedaan is niet ‘dom’. Dit komt gewoon door het reptielenbrein, wat neerkomt op: voortplanting/sex? Gas dr op! Dit maakt niets uit; het reptielenbrein is de baas van de rest van je brein, en is dus niet bestuurbaar. Hier maken andere mensen helaas heel erg misbruik van en daar was jij onder andere de dupe van.

O ja, als je hier meer over wil weten: https://www.npostart.nl/tmi-aandacht/POW_04443418 

Reageer