Vraag

masturberen meisjes tips

  • 24 December 2023
  • 8 reacties
  • 779 Bekeken

Reputatie 4
Badge +1

Heyy,

Weet er iemand nog tips voor te masturberen, zo bijvoorbeeld zo wat je kunt doen om snel klaar te komen of zo of wat vinden jullie een goed gevoel?


8 reacties

Reputatie 1
Badge

He je zou kunnen proberen iets in vorm van een penis te vinden om je te stimuleren. Desnoods probeer je de g-spot te masseren dit geeft natuurlijk het gevolg van squirten. Maar probeer vooral zelf te ontdekken.

Reputatie 4
Badge +1

Hey, ik wordt zelf heel geil van een knuffel tussen mijn benen schuren en er dan een soort van tegen aan rijden. Tip: Neem een grote knuffel zo heb je het gevoel alsof het een persoon/penis is. Zo stimuleer je je clitoris en wordt je heel nat. Je kan dan fantaseren over een persoon alsof het die knuffel is waar je seks mee zou willen. Zelf gebruik ik hierbij soms ook mijn handen om de knuffel harder tegen me aan te drukken of om de clitoris te wrijven. Hier kom ik meestal na 10/15 minuten mee klaar. 

Hopelijk heb je hier iets aan!

Liefs M

Badge

heyy ik heb wel een tip om te masturberen. Het klinkt miss een beetje gek! Gebruik zo'n groot rietje net zoals bij bubble tea die maat kwa rietje en vrijf die eerst een beetje over je vagina en daarna erin of kijk porno want dat maakt veel mensen geil 

Reputatie 7
Badge +6

@AnoniemeF

Hoi,

Wat lief dat je wilt helpen, maar het advies wat je geeft is gevaarlijk. Bij De Kindertelefoon wordt er aangeraden om niks in kont of vagina te doen behalve je vingers of speciaal ervoor gemaakte seksspeeltjes, omdat je anders jezelf ermee kan beschadigen of een deel van het voorwerp kan vast blijven zitten waardoor je naar de dokter moet. 
zie ook forumregel 6: plaats geen schadelijke tips.
 

Groetjes, Mariska

Badge

O sorry @Mariska H dat had ik niet zo bedoeld. Maar een vraagje hoor. Waarom doen meiden dan wel borstels voor je haren in hun geslachtsdeel 

Reputatie 7
Badge +6

@AnoniemeF 

Hoi,

Experimenteren met masturberen is heel gewoon. Om redenen van veiligheid en hygiëne, kunnen wij alleen maar benadrukken dat het beter is om seksspeeltjes te gebruiken, die daarvoor zijn gemaakt. Antwoorden in een vragenlijst zoals ‘ik gebruik een borstel’, zijn feitelijke antwoorden. Maar als iemand een tip geeft hierover, dan zullen wij erop wijzen dat er een risico is.

Ik hoop dat ik dit voor je heb verduidelijkt zo. 
Groetjes, Mariska

 

Badge

Dit is mijn “routine”. Hopelijk heb je er wat aan!

Reputatie 4
Badge +1

Dit is mijn “routine”. Hopelijk heb je er wat aan!

Heel erg bedankt het heeft echt geholpen!

Reageer