Skip to main content

Heyyyy iedereen,

Ik weet dat hier al veel topics over zijn maar ja exact dit nog niet. Maar ik masturbeer nu al vrij lang en het wordt een beetje saai, ik kijk porno en wordt daar wel echt heel geil van en elektrische tandenborstel werkt ook heel goed bij mij mijn favoriet maar ja het wordt saai hebben jullie nog tips om masturberen lekkerder te maken voor meisjes?

PS: mijn bff en ik zijn heel open over seks maar ik durf het niet te vragen

Heyy!

Ik doe het zelf altijd met de douchekop maar dat begint nu ook een beetje saai te worden... nu ben ik gister gewoon met mijn vingers in mijn vagina gegaan en heb ze rond gedraaid enzo en dat voelde ook écht goed


@Meisje22222 ik zal het eens proberen bedankt!


Hi hi

Wat ik vroeger altijd deed was 2, 3 of meer kussens boven op elkaar leggen en dan het berijden (zodat je clitoris er over heen wrijft). Voor mij voelde het altijd echt heel goed, maar vind ik mijn satisfyer toch lekkerder. Je kan je onderbroek aanhouden of uit doen. Als je hem uit doet,  zou ik er dan iets van een dekentje boven opleggen die vies mag worden en zelf ook kan wassen. Ik gebruik geen handoek want die van mij doen zonder onderbroek een beetje pijn.

Je kan ook bv jezelf vingeren, en tegelijketijd ook je clitoris stimuleren. (Bv met iets dat trilt of gewoon je andere hand).

 

xoxo meisjemeteenijsje <3


Reageer