Vraag

Kleine penis, hoe maak je langer?

  • 7 June 2020
  • 6 reacties
  • 952 Bekeken

Badge

Hoi, ik ben jeffreykiller5000 en mijn penis is abnormaal klein voor mijn leeftijd.

Ik ben 16 jaar en mijn naam is Jeffrey, ik word binnenkort 17 jaar oud en ik heb een erg kleine penis.
De laatste keer dar ik mijn kanjer had gemeten was hij met 1 centimeter gegroeid van 6.7cm naar 7.7cm hard, ik heb geprobeerd hem langer te maken door een steen eraan te hangen met wat touw, het is erg pijnlijk maar het blijkt wel te werken, in 4 maanden is mijn penis met een centimeter vooruit gegaan. 

Heeft iemand nog extra tips om hem langer te krijgen, ik heb namelijk een date binnenkort en ik wil wel graag scoren met haar, misschien meer stenen eraan hangen? Dit was jeffreykiller5000

Groetjes,
jeffreykiller5000


6 reacties

Hey @jeffreykiller5000 .

Ik kan zeggen dat stenen misschien niet de goede oplossing is. 

Misschien kan je dan beter even naar de huisarts gaan als je denkt dat hij echt klein is. Die kan je verwijzen naar iemand die daar gespecialiseerd in is.

Je moet ook zeker niet iets doen wat pijnlijk is ,want dat kan schade aan je penis brengen.

 

En even een feitje.

De vagina is een flexibele buis van 5cm . Of te wel ze voelt de 1e 5cm de rest niet echt. En daarbij een grote hebben is ook nieg handig want sommige meide kan dit pijn doen als hij er helemaal in gaat.

Hopelijk helpt dit. 

Groetjes gebruiker c 

Ps. Sommige mensen zweren bij jelken. 

En er zijn er nog wel wat meer. Maar ja dan ben ik morgen nog bezig.

Er bestaan “penis stretchers”

zoek het zelf maar op want ik denk dat ze een link niet echt tolereren hier xD

Badge

Hallo, dit is jeffreykiller5000  met een update!

Bedankt jongens! Ik heb een penis stretcher gebruikt inplaats van stenen met wat penis vergrotende cream! Mijn kanjer is van 7,7cm hard naar 9,4cm hard gegroeidt, dit is wel wat beter dan de steen manier die ik hiervoor heb gebruikt.

BTW! Mijn date ging super goed, ik was bijna nog met haar naar van der valk gegaan, dit is jammergenoeg niet gebeurt. We hebben na onze date wat gesnapchat en ik heb een naaktfoto van haar ontvangen en heb toen een foto van mijn harde kanjer naar haar gestuurd, sinds dien heb ik niet meer van haar gehoord. Ik hoop dat ik nog van 9,4cm naar tenminste 10cm kan gaan, want dan is die pas echt groot.

Dit was het voor de update van jeffreykiller5000, 

Groetjes,
jeffreykiller5000 
@Gebruiker c 

Hey @jeffreykiller5000 ,

 

Fijn om te horen dat het gelukt is!

Jammer dat dat meisje niet meer heeft laten horen van haar , maar ja, misschien is het ook goed, als zij zich niet meer heeft laten horen is ze het misschien niet waard. Je moet een meid hebben die niet alleen voor een bepaalde reden voor je valt , maar voor het hele plaatje, en ze moet je accepteren, als ze dat niet doet is ze het niet waard.

Bedankt voor de update!

 

Groetjes Gebruiker c 

Badge

hey,

Ik ben een meisje van 15 en ik wil effe zeggen dat een penis niet altijd groot hoeft te zijn. Ik vind persoonlijk een kleinere penis fijner, want het kan best pijn doen als er een grote penis in een vagina zit. Elk meisje vindt iets anders fijn, maar ik denk wel dat de meeste blij zijn met een niet grote penis.

Reageer