Vraag

Kijken meiden tijdens gym?

  • 13 January 2022
  • 11 reacties
  • 1039 Bekeken

Reputatie 2
Badge +4

Kijken meiden naar de jongens tijdens gym? en waar kijken jullie dan naar?

 

Laat maar weten!

Groetjes anoniem200678


11 reacties

Reputatie 1
Badge +2

@Anoniem200678 

hier ben ik ook wel benieuwd naar!

 

 

-onnodige quote verwijderd, Kindertelefoon-

Reputatie 3
Badge +1

ja, ik kijk wel eens of ik kan zien of ze een stijve hebben maar dat kan ik niet goed uit elkaar houden

Reputatie 3
Badge +1

:stuck_out_tongue_winking_eye:

Reputatie 3
Badge +2

Ikzelf eigenlijk niet, ik ben meer bezig met de les en heb op het moment ook niet zoveel interesse in de jongens uit mijn klas, ze zijn wel erg saai XD


Groetjes ThatGalacticRobot

Reputatie 3
Badge +1

Ik absoluut niet. Ik focus gewoon op mijzelf en vind het ook niet nodig om zomaar te gaan kijken. Misschien doen andere meisjes dat wel maar ja is verschillend bij iedereen.  Zou het zelf ongemakkelijk vinden als ik merk dat iemand naar mij gluurt dus dan zou ik het logisch vinden dat ik zoiets ook nooit bij anderen doe. 

Reputatie 3
Badge +1

@ThatGalacticRobot 

Ik heb precies hetzelfde

Badge

Ik focus mij meestal op de mijzelf tijdens gym, maar soms ik kijk ik wel eens. Ik kijk dan meestal naar hun kruis of poep. 

Reputatie 4
Badge +3

Heyy @Anoniem200678

meestal let ik alleen maar op mezelf en vriend(inn)en. Ja natuurlijk kijk ik wel als een jongen bijvoorbeeld als enige nog aan het rennen is bij de piepjes test of als hij iets voor moet doen. Maar verder let ik daar niet op. 
 

xx Eenmeisje004 

Badge

Dag Anoniem200678,

Ik ben best sportief, dus ik kijk wel naar welke jongens uit mijn klas sportief zijn. Als je iets anders bedoeld met kijken, dan niet echt. Alleen ong. een maand gelden moesten we klimmen bij gym en kreeg iedereen zo’n klimbroekje aan. En bij de jongens zit dat daar een beetje strak, dus toen keken de meiden wel hahah!

liefs,

hieromjetehelpen

Reputatie 3
Badge +1

Ik kijk wel maar niet de hele tijd.  Sommige jongens zijn best wel mooi en dan kijk je meer. Bij ons moet iedereen hetzelfde aan bij gym dus zelfde  sportbroekje-  of rokje en shirtje en kniekousen en witte schoenen dus das niet spannend maar als ze mooie benen hebben wel ;) en gespierde armen. Of als jongens zomers shirtles gaan. Lekker. of als er 1 moet hardlopen of veel inspannen. als un jongen erg opvalt als ie straf krijgt ook wel.   ik kijk ook naar meisjes. ook benen en boven lijf . Maar dus niet de hele tijd. Wel naar m'n crush-bff jongen. Kijk mn Topic maar :blush:  groetjes Ellen -xxx-

Reputatie 1
Badge

Ik kijk naar de jonge die ik leuk vind de hele tijd. Vooral naar zijn gezicht maar ook naar de rest. Ik vind het zo sexy als hij sport. Naar de rest van de jongen als ze de bal hebben omdat ik die dal niet tegen mijn hoofd wil.

Reageer