Vraag

ik wil seks maar ben 13

  • 28 March 2022
  • 7 reacties
  • 504 Bekeken

Badge

Ik wil heel graag seks omdat het me lekker lijkt maar ik ben 13 toch zou ik het met bescherming willen proberen 


7 reacties

Onder 16 jaar mag je helaas geen sex . Je kan al beginnen met porno kijken of aftrekken.  Meer helaas niet . Het hoort bij de puberteit . 

Reputatie 5
Badge +2

Ben het niet helemaal eens met Emma want je mag wel sex hebben maar waarom zou je! Je bent jong en je wilt toch niet al met 10 meiden/jongens  geneukt hebben voordat je de ware tegen komt. Je bent toch geen slet of hoer! En zo wil wil je ook niet genoemd worden toch?! 

W8 nog even anders krijg je miss spijt!en doe het alleen met mensen waarvan je heel zeker bent je van hem of haar houd

 

Geen kritiek alleen mijn gedachten 

Xxjeeeesss

Het is eigenlijk heel illegaal om onder de 15 of 16 sex te hebben , maar soms krijg je de gevoel dat je sex wilt . Puberteit is het . Zij heeft zeker gelezen over mensen die sex hadden met anderen op De Forum 

Reputatie 5
Badge +3

Ik wil heel graag seks omdat het me lekker lijkt maar ik ben 13 toch zou ik het met bescherming willen proberen 

Ik snap je helemaal, is eerst zelf vingeren geen oplossing?

Reputatie 5
Badge +1

Hoi!

 

Ik ben het zeker niet eens met Emma. Het is niet illegaal om seks te hebben met iemand van je eigen leeftijd.

 Seks als minderjarige met een meerderjarige onder dwang is wel strafbaar. Ik snap dat je je zo voelt maar het hoort bij de puberteit. Als ik jou was zou ik lekker wachten totdat je - (klinkt heel cliché maar is wel zo) de ware tegenkomt. Het komt vanzelf!

 

Liefss<3

Je mag wel seks als je jonger bent maar dan  moet het wel met een andere minderjarige zijn.  Ik snap wel dat je nieuwsgierig bent,  maar ik zou wachten totdat je iemand tegen komt die je ook echt leuk vindt en waar je verliefd op bent. 

Reputatie 1
Badge

Als jij, en degene met wie het allebei willen en weten dat jullie het leuk gaan vinden zou je dit kunnen doen. Je zou het kunnen uittesten met een vriend/vrienden.  Maar je zou het ook kunnen doet met je huidige partner, dan denk ik dat je er minder spijt van zou krijgen 

Reageer