Skip to main content

hey iedereen, ik heb een vraagje. Al sinds ik 14 ben (zoals de meeste meiden) ben ik begonnen met het experimenteren met masturberen. Ik voelde helemaal niks en dacht dat dat kwam door mijn leeftijd, maar nu ben ik 17 en voel ik nogsteeds niks, ook niet als ik seks heb. Ik kan wel geil worden tijdens mijn ovulatie, maar voor de rest kan ik niks. Ik heb vroeger hormoonprikken gehad, en ik denk dat dat mijn gevoel verstoord heeft. Ik wil dit wel melden bij de huisarts, maar vind dit echt awkward enn geen idee of ze me kunnen helpen. Weet iemand hier iets meer van of een tip ofzo? Ik wil dit goed maken voordat ik in een relatie zit, want de relatie moet voor ons beiden plezierig kunnen zijn. TYYY!!!

Hii @emina,

Lastig.. Ik zou dit zeker bij de huisarts melden als je dat graag wilt! Je kan echt alles met de huisarts bespreken. Ik snap dat je dat ongemakkelijk vindt, maar je kan de huisarts echt vertrouwen en die kijkt nergens raar van op hoor! Hopelijk kan hij/zij je verder helpen en ondersteunen hiermee! :)

Liefs van ItsJustMe <3


Hey meisje,

Ik kan me  wel goed bij voorstellen dat je een orgasme wilt beleven. Ik weet van mijn zus   die had ook zo'n probleem dat Viagra helpt ook voor de doorbloeding dat maakt het gevoeliger. Ze gebruikte ook MACA capsules hoog gedoseerd dat prikkelt intend  de erogene zones. Dat is van een plant en meer natuurlijk te verkrijgen online of bij een drogisterij.  Succes groetjes 

 

nb Medicijnen, maar ook voedingssupplementen uitsluitend gebruiken na overleg met de huisarts.

De Kindertelefoon 


Reageer