Vraag

Ik denk dat ik homo ben/ naaktfoto's

  • 7 January 2019
  • 36 reacties
  • 6845 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hoi, ik ben E, 16 jaar. Ik denk dat ik homo ben, want ik ben steeds meer geïnteresseerd in jongens. Ik zou soms gewoon met m'n vrienden willen fappen. Soms probeer ik te kijken hoever mijn vrienden gaan, maar dan denk ik dat ik m'n vrienden kwijtraak omdat ik te ver ga. Ik wil wel meer ontdekken, maar er lijkt niemand te zijn die dat ook wil.

Sinds ik porno kijk, kijk ik gay-porn. Ik wilde eerst niet toegeven dat ik misschien gay ben, maar ik vind het gewoon veel opwindender. Soms als ik geil ben ruil ik foto's met andere jongens op snapchat, maar achteraf voel ik me dan altijd heel stom.
Iemand raad (uit ervaring?) of een oplossing? En hoe denken jullie over naaktfoto's ruilen met wildvreemden?

Een hoop vragen, ik weet het...

36 reacties

Hi , ( tekst iets aangepast kindertelefoon)

hoe wil je (het liefst) dat ik je noem?
Btw haal ff je achternaam weg (handtekening), want die mag je hier niet noemen i.v.m. anonimiteit.

Ok, dus jij bent gay haha (hier had dus een leuke emoticon moeten staan, maar ja, die zijn ineens verdwenen, zie mijn andere topic. Dus in dit topic jammer genoeg geen emoticons)

Nou, ik ook en we zijn niet de enigen, gelukkig voor jou, anders zat je met mij opgescheept als vriendje

Maar ff serieus, mijn twin en ik zijn allebei op ons 12e-13e uit de kast gekomen en we zijn nu 16. Wij weten al heel lang dat we jongens leuker dan meisjes vinden, als in verkering en meer.
Het is dus (bij ons iig) niet alleen lichamelijke aantrekkingskracht voor andere jongens. Wij willen (later) ook met een jongen samenwonen en ons leven delen.

Ik lees dat je graag een keertje zou willen aftrekken met (een) andere jongen(s). Daar is niks mis mee en zeker in het begin is het experimenteren wel spannend, maar vooral ook heel leuk en dan hoef je natuurlijk ook niet per sé verliefd te zijn op die andere jongen. Misschien ben jij dat dan wel, maar het hoeft natuurlijk niet wederzijds te zijn.

Twin en ik hebben (te) vaak en met (te) veel verschillende jongens seks gehad en dat waren voor een groot deel heteroseksuele jongens.

Heb je wel al eens verliefde gevoelens voor een andere jongen gehad of is dat iets dat je nog moet gaan ontdekken? En hoe was/is dat voor meisjes?

Misschien ben je er nog niet helemaal uit en is de aantrekking voor jongens vooral lichamelijk. Vergelijken en experimenteren of is het meer dan dat?

Nou ja, dat lees ik wel in je reactie.

Nu wil je natuurlijk graag weten hoe je een andere jongen zover kan krijgen, toch?

Tsja, recht op de man af vragen of je hem uit mag kleden en met zijn piemel mag spelen, dat gaat ‘m niet worden. Kan wel en hebben wij wel eens gedaan, maar ik zou je het niet aanraden.

Bij ons ging het meestal geleidelijker.

Ik skip dan ff dat jaar dat we misbruikt zijn door een aantal iets oudere (nog wel minderjarige) jongens, want die gingen gwn hun gang met ons wanneer ze er zin in hadden.

Dus, toen het weer beter ging met ons raakten we bevriend met jongens uit onze klas en onze sportclub en buurt etc. Die kwamen bij ons thuis en van het één komt het ander.

Wij wonen niet vlak bij school en daarom mochten onze vrienden in het weekend of vakantie wel eens bij ons blijven logeren. Dan slapen we met zijn allen op onze slaapkamer en dan sliep die vriend ook wel bij mij in bed of bij mijn twin. We hebben een 2-persoonsbed, dus ja, dat is niet gek als je vrienden bent toch.

Het is ook niet dat er dan vanaf het begin gelijk van alles gebeurde, maar het wordt wel makkelijker door de situatie.

Twin en ik (en de rest van de familie) gaan van kleins af al naar het naaktstrand (en tot 2 jaar terug naar zo’n camping), dus we hebben geen moeite met bloot.

We slapen allebei naakt en als er jongens blijven slapen vragen we of ze dat erg vinden. Meestal is dat geen probleem.
Omdat wij zo makkelijk met bloot omgaan, zijn er ook vrienden die dan bloot slapen.

Voor het slapen of ’s morgens gaan we altijd douchen en dan vragen we meestal of die vrienden ook willen douchen en of ze dan gelijk mee willen of apart. Wij hebben een eigen badkamer samen met ons jongere broertje, dus das wel makkelijk.

Als je bloot onder de douche staat dan doe je wel eens voor de grap een beetje trekken ofzo en zo gebeurt het dan wel dat we elkaar aftrekken.

Als je het eenmaal met een andere vriend hebt gedaan, zijn er wel andere momenten dat het weer kan gebeuren en dan kun je er wat duidelijker op aan sturen of gwn zeggen dat je wel zin hebt en of vragen hij mee doet of dat je elkaar doet. Twin en ik hebben iig die ervaring.

Zo zijn er jongens waar we best regelmatig seks mee hebben gehad, terwijl ze niet ons vriendje waren. We hadden dus geen verkering, soms zelfs hadden die jongens wel verkering met een meisje, maar ja

Als ik een jongen echt leuk vind en iets van hem wil, dus aftrekken of pijpen ofzo, dan laat ik hem zien dat ik er wel klaar voor ben. Dat doe ik dan bv. door als hij bij me op mijn kamer is even om te kleden, zo van “ik doe ff andere kleren aan, want deze moeten nog in de wasmachine” en dan kleed ik me helemaal uit en dan ga ik pas kleren uit de kast pakken. Dan kan hij lekker naar mij kijken en dat vind ik ook wel opwindend. Als hij niks wil, dan vind ik dat wel jammer, maar meestal gebeurt er wel wat.

Je moet nooit iemand pushen en zelf moet je natuurlijk ook niets tegen je zin doen, want daar ga je spijt van krijgen.

Ik hoor dan altijd van andere jongens, maar durf je dat dan wel en als die ander niet te vertrouwen is en het doorvertelt?

Daarom is het wel handig om het met een jongen te doen die je “goed genoeg” kent of juist eentje die je helemaal niet kent. Dus bv. met een vriend of met een vakantieliefde die je nooit meer ziet.

Vrienden kun je vertrouwen en zijn geheim is veilig bij jou en omgekeerd. Mocht hij het vertellen, dan heeft hij er een groter probleem mee dan ons, denk ik dan, want wij zijn al jaren uit de kast en hij misschien nog niet.

Wij hebben er met jongens die we zelf gekozen hebben en die onze vrienden waren nooit problemen mee gehad.

Experimenteren hoort nou eenmaal een beetje bij de puberteit. Natuurlijk is het ook weer niet zo dat iedereen experimenteert met andere jongens, dus ja, dat.

Oh ja, foto’s ruilen met andere jongens op snap enzo.

Been there, done that.
Ik (her)ken dat gevoel wel van super geil zijn en een foto sturen en je daarna aftrekken op die piemel van die andere jongen en dan denken wtf, why. Maar ja, dan een uurtje later komt er weer eentje binnen op je snap en begint alles opnieuw en ben je weer net zo geil haha.

Wij hebben wel gehad dat we dachten met één jongen foto’s uit te wisselen, maar die wisselde ook met een heleboel andere jongen en niet alleen zijn foto’s. Hij ruilde ook onze foto’s met andere jongens en onze snap en toen kregen we van al die jongens piemelfoto’s en rukfilmpjes.

Het lijkt wel leuk, maar het werd een beetje veel. Ik vind piemels mooi en wil ze beethouden en likken enz., maar als je net wakker wordt, een broodje aan het eten bent, op school zit of bij oma op de bank zit en je krijgt weer een spuitende piemel te zien….het kan ook teveel zijn. Huh, really, zijn dat mijn woorden?
Dus ja, toen hebben we de stekker er maar uitgetrokken en dat account verwijderd.

Meestal was het ruilen met wildvreemden. Wij stonden er nooit met ons hoofd op, alleen onze piemels kon je zien. En onze buikjes en kontjes.
Daar zou ik sws rekening mee houden als je een foto van jezelf stuurt. Ook niet teveel herkenbare dingen uit je kamer op de foto zetten. Je weet nooit waar die foto’s uiteindelijk terechtkomen.

Met vrienden wisselden we niet zo veel foto’s. Wel met een echt vriendje, maar das anders. Maar ja, als het uit gaat moet je ook maar afwachten wat ie ermee gaat doen.

Heb je al seksuele ervaringen met anderen? Jongens of meisje? Wat heb je al gedaan?

Wow, wat een verhaal. Ik zit tegelijk tv te kijken en las net ff een stukje terug. Ik had niet in de gaten dat het al zo’n lang stuk was.

Nou ja, als je nog vragen hebt, ga je gang. Ga ik kijken of ik er een antwoord op weet.

Groetjes,
M&M’s
Hey wat @M en Ms zeg moet je hennig an doon dit is een achterhook woorden ( rustig aan doen ) maar over proberen met vriend Tja dat zoek ik ook soms uut
Ps
sorry voor de achterhooktaal
HOI M&M'S,
IK BEN HEEL BLIJ MET JE REACTIE, MAAR IK KAN MIJN ANTWOORD NIET VERSTUREN. HIJ PAKT ALLEEN DE EERSTE ZIN. ENIG IDEE HOE DIT OP TE LOSSEN?
Hi Edward,

ik typ mijn reactie vaak eerst in Word en dan alles selecteren (Ctrl+A), dan copy (Ctrl+C)/paste (Ctrl+V) ik 'm in het vakje waar je je reactie kunt schrijven. Meestal lukt dat wel, maar soms gaat dat ook bij mij fout.

Wat dan nog wel (soms) lukt is om niet gwn Ctrl+V (dus plakken) te doen , maar rechts met je muis in het reactievak te klikken en dan te kiezen voor Plakken als platte tekst. Dan ben je de opmaak wel een beetje kwijt, maar de tekst lukt meestal wel. Je kunt hiervoor ook CTRL+Shift+V gebruiken.

Ik hoop dat dit lukt.

Ik lees het wel.

Groetjes,
M&M's
ja t probleem is dat zodra ik t post hij alleen de bovenste 2 zinnen pakt
ook op mn pc
Kan ik het ergens naartoe sturen? een nieuwe gmail ofzo?
Strange. Heb ik ook wel eens gehad, maar toen lukte het met Ctrl+Shift+V volgens mij wel.

Anders misschien eerst de tekst die je wilt plaatsen even kopieëren en dan in een nieuw documentje van Word ofzo plakken en dan saven en vanuit dat nieuwe documentje het nog eens proberen. Idk of dat lukt?

Ik heb ook al de meest vreemde dingen meegemaakt bij het plaatsen van reacties. Bv. als ik op backspace of delete klik om een letter weg te halen, dan worden er zomaar regels verplaats naar helemaal van onder of als ik op enter klik midden in een tekst om een witregel te maken dan krijg ik helemaal bovenan of onderaan een witregel.

Er is iets niet helemaal ok hier.

Anders misschien in een andere browser proberen?

Internet Explorer, Google Chrome of nog iets anders?

Succes.

Ik hoop dat het lukt.

Ben wel benieuwd naar wat je schrijft.

Groetjes,
M&M's
Kan ik het ergens naartoe sturen? een nieuwe gmail ofzo?

dat mag hier niet, want je mag geen gegevens uitwisselen, dus ja
Handig dit. Mozilla en chrome werken niet.
Badge +1
Beste EDWARD,

Er hebben zich problemen voorgedaan op het forum vandaag. Hopelijk zijn deze snel verholpen, mogelijk is dat ook de reden dat je niet goed kan reageren. Ik noteer het in elk geval voor je. Voor nu is het weer belangrijk om bij het onderwerp te blijven, het is niet de bedoeling om te veel van het onderwerp af te wijken.

Hopelijk werkt alles snel weer helemaal goed.

Veel plezier verder op het forum.

Groetjes Sanne
De Kindertelefoon
en een link naar een openbare site ofzo?
Ja, ik ben ook heel blij met het nieuwe forum 😂, alleen niet met die foutjes die er in zitten 🙄

Ok ff denken, als het zo niet lukt, kan ik op dit moment nog maar 1 ding bedenken en dat is een screenshot te maken van de tekst die je wilt sturen.

Je selecteert dan de tekst en plak die in bv. Paint en dan schrijf je het weg als een plaatje in JPG of PNG en dan ga je het plaatje uploaden via dat fotocameraknopje onderaan het reactievak.

Het is wel raar dat het gewoon niet lukt, maar voor het moment weet ik geen andere oplossing.

Anders ff bewaren op je tellie of pc en morgen nog eens proberen. Misschien komt er iemand met een oplossing.

Groetjes,
M&M's
Ik quote jouw reactie ff voor de duidelijkheid, dan kun je het hierboven een beetje aanpassen, zeg maar

Edward schreef:

Hoi M&M’s,

Wooooooooow, lange en open reactie man. Bedankt!
Ten eerste: ik gebruik altijd een schuilnaam, ten tweede nogmaals bedankt voor je reactie!

Noem me maar David, hoe moet ik jou(/jullie?) noemen? M&M's?

Ik kijk inderdaad goed naar wat ik op de foto's zet, en ik laat m’n gezicht nooit zien. Ik gebruik nooit m’n echte naam (ik heet dus niet echt David).

Oké, ff bij t begin beginnen. Ik ben vaak met mijn gezin naar naaktcampings geweest, dus bloot zijn is hier ook geen issue. Ik experimenteer soms met mijn broers, maar dan denk ik dat zij het uit geilheid doen ofzo, en dat het dan voor mij anders is (?) Idk, dat dus. Ervaring: aftrekken, soms pijpen en heel soms anaal.

RELATIE
Met meisjes geen ervaring, wel veel bloot gezien (naaktcamping dus). Ergens vind ik het zonde om later een man te trouwen, want kinderen hebben lijkt me geweldig. Wat dat betreft wil ik dus zoveel mogelijk hetero denken, als dat iets is.
Ik heb een vriendinnetje gehad op de basisschool. Ik was wel echt smoor op haar, maar ik wist nog niet goed hoe ik met een verkering om moest gaan, dus ik heb het toen verknald door het zelf uit te maken... echt slim.

VRIENDEN
Ik ken echt niemand bij wie ik me zou kunnen uitkleden (laat staan douchen), want al m'n vrienden zijn erg preuts. Van de basisschool misschien een paar, maar die zie ik echt maar zelden. Dat gaat m ook niet worden. Ik woon dicht bij school, en m'n kamer is klein en te open...
Ik zou dus echt niet weten hoe ik iemand zou moeten vinden die open is voor seks of iets in die richting.

Ik weet niet of jij gewoon hele goede vrienden hebt, of dat ik gewoon niet zo close met ze ben, want ik kan echt niet dit soort gesprekken met ze beginnen. En ik heb hier wel behoefte aan ofzo...

Je zei dat je niet vaak foto’s deelt met vrienden. Soms wel dus? Ben je dan heel close met die vrienden ofzo?

Oh wacht, ik heb het met m’n beste vriend een keer geprobeerd, we waren een beetje flauw aan het doen op WhatsApp, en hij ging op omegle naar die vrouwen-accounts zoeken die geile chats op kik aanboden. Toen hebben we allebei kik geïnstalleerd en toen ging ik (allemaal voor de grap natuurlijk) hem pushen om een dp te sturen. Uiteindelijk hebben we allebei een foto van onze benen gestuurd en toen stopten we omdat hij zei dat we niet gay waren natuurlijk. We hebben afgesproken te doen alsof er niets was gebeurd, maar ik vond het wel jammer dat het daarbij bleef natuurlijk.

RANDOM VRAGEN EN DINGEN
Oké ik ben slecht in een volgorde aanhouden, en het is veel. Als iets onduidelijk is hoor ik het wel.

Wow, 12/13 is echt vroeg, ik ben r pas een jaartje mee bezig (gayporn en fantaseren enzo) kwamen jullie er tegelijk achter?

Oh en ik ken je niet, maar je klinkt echt als een hele leuke jongen haha. ;)
Bedankt voor je openheid. Heb ik echt veel aan!

Ik fantaseer soms over jongens uit m'n jaarlaag. Dan vind ik hun persoonlijkheid leuk en niet zozeer het lichaam.

Soms heb ik het idee dat ik val voor jongens die iets jonger zijn dan ik ben, maar dat vind ik heel vies van mezelf.

Ben je eens verliefd geweest op iemand uit een serie of film? Ik twee keer namelijk, maar die acteurs waren toen ik de film keek al ouder geworden en toen voelde ik me dus twee keer rot voor een week.

Ik heb trouwens nog nooit een jongen gekust. Hoe is dat? Lijkt me veel intiemer dan samen rukken.

Hoe is dat recht op de man afgaan afgelopen, en hoe is het om een blauwtje te lopen als homo? Is dat niet veel beschamender dan jongen-meisje?

TWIN
Wat heb je allemaal met je twin gedaan? En in hoeverre heb je iets met je andere broertje gedaan?

Heb je dan echt met je twin samen 's avonds op een van jullie telefoons gechat en foto's gedeeld met vreemden? Hoe is dat? Lijkt me echt raar om samen te doen haha.

Gaan jullie soms ook alleen met z'n 2en onder de dekens als het ware? Of alleen met anderen erbij?

Hoe jong waren jullie met de eerste keer aan elkaar zitten? Bij mij was dat experimenteren echt vroeg namelijk. (Kleuterklas)

Hebben jullie geheimen voor elkaar?

Zijn jullie ooit door jullie ouders betrapt? En hoe open zijn jullie naar hen?

Hoe is het voor jullie jongere broertje? Ik neem aan dat hij wel straight is?

Bij de volgende vraag moet je maar kijken of je die wilt beantwoorden:
Hoe zijn jullie mishandeld en hoe zijn jullie daar samen heelhuids uit gekomen? Hoe kan ik dat bijv. voorkomen, behalve niet met oudere jongens te gaan?

Slotvraag: welke chatbox gebruikten jullie? Ik had eerst chatlokaal, maar sinds dat kickorstick.com is geworden moet je inloggen. Hierdoor zijn er een stuk minder mensen van mijn leeftijd, laat staan homo's.

Sorry voor de vele vragen, je bent de eerste die zo openhartig is. Nogmaals thx!!
Als iets nog te vaag is, licht ik het graag toe.

Groet, D
Oh haha, ik dacht ik plak jouw tekst hier ff, maar dat gaat dus ook niet goed.
Ik kan 'm wel lezen, dus dat komt wel goed uiteindelijk.

Ik ga er later op reageren. Eerst ff goed lezen

EDIT: het is me gelukt om jouw reactie hierboven te plaatsen. Het enige dat ik er aan veranderd heb is dat ik in de eerste zin achter het woordje "Bedankt!" de code voor een emoji weggehaald en toen lukte het om de tekst in zijn geheel te plaatsen. Het ging om deze emoji, nu met spaties ertussen, want anders gaat het wsch weer fout < 3
Je meent het! Dat doe ik dus ook nooit meer. Heeft me iets van een uur gekost.
Hi David,

ik heb jouw reactie hierboven in zijn geheel kunnen plaatsen. Het kostte even tijd om dat voor elkaar te krijgen, dus heb ik nog geen tijd gehad om het allemaal goed te lezen.

Dat ga ik zo nog wel ff doen, maar ik weet niet of het lukt om er voor school nog op te reageren.

Maar ik ben er mee bezig.

Slaap lekker 😉

Tot snel

Groetjes,
M&M's
Hi David,

Ik heb mijn antwoorden tussen jouw vragen gezet. Ik hoop dat het allemaal en beetje te volgen is. Ik heb jouw vragen ff in dik en cursief gezet en per reactie ongeveer een derde beantwoord.

Hoi M&M’s,

Wooooooooow, lange en open reactie man. Bedankt!
Ten eerste: ik gebruik altijd een schuilnaam, ten tweede nogmaals bedankt voor je reactie!
Noem me maar David, hoe moet ik jou(/jullie?) noemen? M&M's?

M&M’s is goed, zo sta ik hier bekend. Het is mijn account alleen, twin zit wel vaak bij me, maar ik post alles. Natuurlijk heb ik het wel met hem over het forum. Logisch toch, tis mijn twin.

Ik kijk inderdaad goed naar wat ik op de foto's zet, en ik laat m’n gezicht nooit zien. Ik gebruik nooit m’n echte naam (ik heet dus niet echt David).

Slim

Oké, ff bij t begin beginnen. Ik ben vaak met mijn gezin naar naaktcampings geweest, dus bloot zijn is hier ook geen issue. Ik experimenteer soms met mijn broers, maar dan denk ik dat zij het uit geilheid doen ofzo, en dat het dan voor mij anders is (?) Idk, dat dus. Ervaring: aftrekken, soms pijpen en heel soms anaal.

Wij gaan nog steeds naar het naaktstrand, alleen ga ik nu meestal alleen met mijn twin en een paar vrienden. Soms gaat onze zus met een paar vriendinnen mee of ons jongere of oudere broer. Ik heb (bijna) alleen seks met mijn twin gehad toen we misbruikt werden, maar daar straks nog wel iets meer over.
Zijn jouw broers ouder of jonger? Jouw gevoel is meer dan alleen alleen lichamelijk, bedoel je dat? Ook een soort van geborgenheid of liefde als je dat zo kunt zeggen?

RELATIE
Met meisjes geen ervaring, wel veel bloot gezien (naaktcamping dus). Ergens vind ik het zonde om later een man te trouwen, want kinderen hebben lijkt me geweldig. Wat dat betreft wil ik dus zoveel mogelijk hetero denken, als dat iets is.
Ik heb een vriendinnetje gehad op de basisschool. Ik was wel echt smoor op haar, maar ik wist nog niet goed hoe ik met een verkering om moest gaan, dus ik heb het toen verknald door het zelf uit te maken... echt slim.

Ik denk nog niet na of ik getrouwd zou willen zijn met een jongen. Ik weet wel zeker dat ik met een jongen wil wonen en alles delen en doen, maar of ik daar een papiertje voor nodig heb, idk. Twin en ik vinden kinderen leuk, maar we zijn zelf nog kinderen. Ik droom wel eens om later kinderen te hebben en dat lijkt me cool. Ik denk dat het wel mooi zou zijn om dan kinderen van jezelf te hebben, alleen moeten we dan op zijn minst nog een “ei-donor” en een draagmoeder zien te vinden. Ligt er ook aan of mijn vriendje dat dan wil en hoe. Ook als je trouwt met een jongen kan dat nog steeds.

Gevoel is soms best lastig om in de praktijk te brengen. Je wilt niet opvallen en “als ieder ander zijn”. Klinkt mooi, maar dat wil je natuurlijk ergens helemaal niet, je wilt 100% jezelf kunnen zijn. Das misschien een knelpuntje, maar je kunt je gevoelens niet (blijven) verbergen. Daar wordt je niet vrolijk van. Maar er zijn allerlei vormen van vriendschap en samenwonen en relaties te bedenken en is er vast iets wat bij jou past.

Wij hebben nooit iets met meisjes gehad en ook niks voor gevoeld, behalve gewoon vriendschap. Nooit iets seksueels. In het begin van de puberteit waren we er zelfs soort van “bang” voor en voelden we ons ongemakkelijk als ze aan ons gingen zitten en wilden kussen. Zelfs nu snappen sommige meisjes nog niet dat we op jongens vallen. Een tijdje terug knepen ze weer eens in mijn piemel en bij twin ook. Echt ziek haha. Ja ik weet dat er jongens zijn die dat wel ok vinden, maar ik niet.

VRIENDEN
Ik ken echt niemand bij wie ik me zou kunnen uitkleden (laat staan douchen), want al m'n vrienden zijn erg preuts. Van de basisschool misschien een paar, maar die zie ik echt maar zelden. Dat gaat m ook niet worden. Ik woon dicht bij school, en m'n kamer is klein en te open...
Ik zou dus echt niet weten hoe ik iemand zou moeten vinden die open is voor seks of iets in die richting.

Ik gaf het maar als voorbeeld, want bij ons gebeurt dat thuis regelmatig dat we even omkleden of gaan douchen of in de sauna als er vrienden bij zijn. Maar het kan natuurlijk ook anders. Wij zitten thuis in de zomer ook vaak bloot in de tuin te zonnen en dan komen vrienden soms langs of vrienden en vriendinnen van onze broers of zus. Niet al onze vrienden zien het zitten om zich helemaal uit te kleden en dat hoeft ook niet natuurlijk. Maar we hebben thuis ook een zwembad en een sauna, dus daar ga ik ook wel met vrienden in. Ze hebben niet altijd een zwembroek bij en dan gaan we gwn bloot zwemmen. Ze mogen ook wel droge kleren van mij en mijn twin aantrekken, dus ze hoeven niet bloot. Met logeren slapen we zelf ook eigenlijk altijd bloot en twin en ik hebben 2 kamers aan elkaar en we slapen in eentje en die andere is om te chillen. Als je op een gegeven moment een jongen leert kennen die je echt leuk vindt, kun je altijd een keertje samen naar het zwembad gaan en dan kijken of hij mee wil in hetzelfde hokje. Maar dat moet je een beetje aanvoelen. Misschien kan het ook makkelijker bij hem thuis dan. Met een beetje fantasie verzin je wel wat als het zover is. Kussen kun je overal, in een parkje of in een brandgang ofzo. Als het lekker weer is kun je buiten ook wel andere dingen doen, zonder dat je opvalt.

Ik weet niet of jij gewoon hele goede vrienden hebt, of dat ik gewoon niet zo close met ze ben, want ik kan echt niet dit soort gesprekken met ze beginnen. En ik heb hier wel behoefte aan ofzo...

We hebben wel vrienden waar mee we over alles kunnen praten. Onze “Duitse vrienden” Christian en Justin (verzonnen namen die ik ook in andere topics gebruik, net als alle andere namen) kennen we al van kleins af aan en die weten wel ongeveer alles van ons. Verder nog wel goede vrienden van school en uit de buurt en met een aantal neefjes en natuurlijk onze broers en zus

Je zei dat je niet vaak foto’s deelt met vrienden. Soms wel dus? Ben je dan heel close met die vrienden ofzo?

Ja, meestal ben ik dan wel een beetje verliefd op ze en dan deed ik dat wel eens. Op zich zagen we elkaar dan toch al bloot en trokken we elkaar al af of pijpten we samen. Daar maakten we dan wel eens foto’s van. Dat was ook voordat ik verkering had, want nu is het anders en heb ik ook niet meer met veel verschillende jongens seks.

Oh wacht, ik heb het met m’n beste vriend een keer geprobeerd, we waren een beetje flauw aan het doen op WhatsApp, en hij ging op omegle naar die vrouwen-accounts zoeken die geile chats op kik aanboden. Toen hebben we allebei kik geïnstalleerd en toen ging ik (allemaal voor de grap natuurlijk) hem pushen om een dp te sturen. Uiteindelijk hebben we allebei een foto van onze benen gestuurd en toen stopten we omdat hij zei dat we niet gay waren natuurlijk. We hebben afgesproken te doen alsof er niets was gebeurd, maar ik vond het wel jammer dat het daarbij bleef natuurlijk.

Ja, ik ken dat gevoel voor andere jongens. Ik ben vaak genoeg verliefd geweest op een jongen en dan was het wel gezellig en goed tussen ons en dacht ik dat het nog meer zou worden, maar dan was dat niet zo. Das wel jammer dan. Meestal kun je het dan ook niet uitspreken, terwijl je dat wel graag zou willen. Zij wisten vaak wel al dat ik op jongens val en een hoop jongens vinden lichamelijk contact wel fijn, ook hetero jongens. Ik heb regelmatig dan een arm van die jongens om me heen gehad en een knuffel gekregen, zonder dat ze meer dan dat wilden. Voor ons (als familie) is het normaal om elkaar te knuffelen en twin en ik zijn een beetje de “ergste knuffelaars” in huis en ik denk dat andere kinderen dat soms een beetje missen. Ik vind het wel mooi om gevoelens te tonen en tegelijkertijd respect voor die ander te hebben door zijn vertrouwen niet te schaden. Wij weten hoe het is als dat respect ontbreekt.

Wordt vervolgd in de volgende reactie
Vervolg:


RANDOM VRAGEN EN DINGEN
Oké ik ben slecht in een volgorde aanhouden, en het is veel. Als iets onduidelijk is hoor ik het wel.

Geen probleem, komt goed

Wow, 12/13 is echt vroeg, ik ben r pas een jaartje mee bezig (gayporn en fantaseren enzo) kwamen jullie er tegelijk achter?

Eigenlijk wisten we het “altijd” al, alleen had het toen nog geen naam. Wij vonden jongens leuk en met meisjes konden we niet zoveel. Ik bedoel dat voelde altijd al anders. Toen we klein waren speelden we wel met meisjes, maar wij waren altijd verliefd op de jongens bij het spelen en in toneelstukjes enzo. Uit de kast komen bij ons thuis is nooit echt een issue geweest. Toen we 8 waren kregen we een “pleegbroer” (niet officieel, maar die kwam wel bij ons wonen) van 15, want hij kon niet meer thuis wonen, omdat zijn ouders niet konden accepteren dat hij op jongens valt. Nou ja, hij had dus ook vriendjes die over de vloer kwamen en dat vonden we heel normaal en ook wel interessant. Ook hebben we nog een oudere broer (nu 17) en die valt ook op jongens en hij was een paar maanden voor ons uit de kast gekomen en daarom had hij een feestje gekregen en toen zijn wij ook maar uit de kast gekomen en kregen we ook een feestje. Papa en mama wisten het eigenlijk al lang, maar wilden ons zelf de kans geven om op onze tijd en manier uit de kast te komen. Hoe denk je dat ze bij jou thuis zullen reageren?

Oh en ik ken je niet, maar je klinkt echt als een hele leuke jongen haha. ;)
Bedankt voor je openheid. Heb ik echt veel aan!

Haha, cool en ook superlief dat je dat durft te zeggen. Ik ben wie ik ben. Twin en ik hebben van alles meegemaakt, some good, some bad en we hebben er geen moeite mee om het te delen, omdat we nog vaak meemaken dat andere jongens (onze specialiteit) en natuurlijk ook meisjes niet het geluk hebben om op te groeien in een omgeving die zo tolerant is als de onze of die er gewoon zelf moeite mee hebben om zichzelf te accepteren. Omdat er vaak zo geheimzinnig over gedaan wordt als je als jongen op een andere jongen valt en er ook vaak jongens uitgescholden worden voor homo, is het best lastig om dan jezelf te kunnen zijn. Als je al niet geaccepteerd wordt op het moment dat je nog niet uit de kast bent, hoe zal dat dan zijn als je wel uit de kast wilt komen. Daarom is het wel fijn om iemand te kennen of er over te lezen hoe dat allemaal werkt en te zien dat het goed is om te laten zien wie je bent. Wij hadden en hebben onze pleegbroer en broer natuurlijk om altijd naar toe te kunnen met vragen, die alleen andere gay jongens kunnen begrijpen, omdat ze dat ook zelf voelen of meegemaakt hebben.

Ik fantaseer soms over jongens uit m'n jaarlaag. Dan vind ik hun persoonlijkheid leuk en niet zozeer het lichaam.

Dat snap ik wel. Alleen hun lichaam is wel oppervlakkig, maar soms ook wel ff lekker haha. Ik denk sws dat je niet alleen op iemands lichaam kunt vallen. Wel van een afstandje, dus dat je dan denk, oh die is echt lekker. Mooi koppie, wat een ogen en een leuk wipneusje ofzo en cool haar en een lekker kontje. Maar ja, er moet verder ook wel een klik zijn, dus ik begrijp wel dat jij persoonlijkheid belangrijk(er) vindt en ik denk ook dat dat een betere basis is, zeker voor de toekomst.

Soms heb ik het idee dat ik val voor jongens die iets jonger zijn dan ik ben, maar dat vind ik heel vies van mezelf.

Ik vind jongens ook al snel oud. Ik bedoel, ik zou niet zo snel op zoek gaan naar een jongen van 19 ofzo, dat klinkt oud. Ze doen allemaal andere dingen dan ons en hebben soms al een auto of werken al enzo. Maar eigenlijk zijn ze maar 3 jaar ouder. Jongere jongens vanaf een jaar of 14 vind ik wel ok maar dan moeten ze wel al een beetje volwassen zijn. Nou ja, niet echt volwassen, maar ook niet meer teveel kind. Beetje lastig uit te leggen. Soms zien we wel jongens die jonger zijn en echt knap (bij fotoshoots of zomaar in het “wild” haha), maar op onze leeftijd zijn ze dan toch net ff te jong. Als we nu 5 jaar ouder zouden zijn is dat verschil minder erg of zo. 18 en 22 klinkt anders dan 12 en 16. Meeste jongens waar we mee omgaan zijn tussen 14 en 17-18. Dus tussen de leeftijd van ons jongere broertje en onze oudere broer.

Ben je eens verliefd geweest op iemand uit een serie of film? Ik twee keer namelijk, maar die acteurs waren toen ik de film keek al ouder geworden en toen voelde ik me dus twee keer rot voor een week.

Haha, ja zo vaak. En precies dat wat jij zegt, dan zit je naar een oude film te kijken en dan ben je helemaal weg van die jongen en eerst weet je niet hoe die heet dus aftiteling kijken of op internet zoeken en dan zie je zijn foto van nu en heeft ie ineens een baardje en een vriendin, yuk of het lijkt alsof ie al het geld dat ie met die film heeft verdient uitgegeven heeft aan drank, sigaretten en hamburgers. Ik vond Peter in Prince Caspian (The chronicles of Narnia) leuk en dan vooral in de eerste film, toen ie nog 15-16-17 was ofzo, hij was ook een goeie jongen in die film en dat helpt ook wel haha, https://www.youtube.com/watch?v=OAMSu1T47DU (op 48 seconden kun je zien wie ik bedoel. Ik vond hem, toen ik hem voor het eerst zag, nog leuker dan nu ik hem weer zie, maar ok. Het liedje vind ik ook mooi) of jongens uit bv. Spangas of Voice Kids of uit Time To Dance (april-juni 2018) en wij vinden William Franklyn Miller echt hot, hij is bijna 15 nu

Ik heb trouwens nog nooit een jongen gekust. Hoe is dat? Lijkt me veel intiemer dan samen rukken.

Kussen is echt speciaal. Het is veel intiemer dan iemand gewoon ff aftrekken, tenminste… Kussen is gwn gruwelijk lekker man, van die kleine kusjes op zijn lippen geven en hem dan aankijken in zijn ogen en dan met je wangen tegen elkaar en zijn haar ruiken en met je hand dan over zijn rug of zijn kontje. Die eerste keer is echt niet normaal, zo lekker en daarna ook natuurlijk. Maar die eerste keer is f*ck*ng spannend. Dan sta je ergens buiten na een schoolfeestje of de kermis en dan breng je hem naar huis en dan wil je natuurlijk afscheid nemen of eigenlijk liever bij hem blijven, maar ja, dat kan niet. Dus daar sta je dan en eigenlijk weet je allebei dat je het wilt. Hij zat net nog bij jou (bij mij echt gebeurt) achterop de fiets en we hadden een leuke avond gehad en hij had zijn handen een beetje om mijn middel en raakte bij het trappen steeds even mijn bovenbeen (daar kreeg ik dus een boner van) en zijn hoofd tegen mijn rug. Dat voelt echt zo fijn. Je wilt het liefst nog een extra blokje fietsen om dat gevoel langer te laten duren, maar ja, op een gegeven moment sta je daar naast je fiets en durf je eerst niet en hij ook niet. Je houdt zijn hand vast en kijkt in zijn ogen. Je loopt mee de brandgang in naar de poort en je weet dat het nu of nooit is. Je buigt je hoofd naar het zijne en dan als je lippen de zijne raken begin je helemaal te tintelen. Je streelt zijn gezicht en even later ben je aan het tongen. Hij trok me met een hand om mijn billen naar zich toe en ik raakte zijn kruis met mijn boner. Wow, echt super lekker. Voor mijn gevoel duurde het uren, maar het was hooguit een paar minuten. Ik weet niet meer hoe ik thuis gekomen ben en heb er een halve nacht van wakker gelegen, maar ik voelde me goed en hij ook, want toen hadden we even wat gehad. Dat dus, next question please haha

Hoe is dat recht op de man afgaan afgelopen, en hoe is het om een blauwtje te lopen als homo? Is dat niet veel beschamender dan jongen-meisje?

In het begin vond ik het moeilijker als nu. Ik kan nu beter inschatten of die andere jongen jongens ook leuk vindt. Gaydar in proces. Toch gaat het nog wel eens mis, maar ja, wie niet waagt wie niet wint. Een goeie plek en tijd is als je op vakantie bent ergens. Lekker weg, mooi weer, vakantie, vrijheid, zon enzo helpt wel. Maar ja, echte liefde komt meestal onverwachts. Trouwens meestal gaat het geleidelijker als we vrienden maken. Je doet gwn leuke dingen en ook stomme dingen zoals huiswerk en schooldingen en dan leer je die jongen beter kennen en dan kan het zo zijn dat het meer dan gwn vriendschap wordt. Het is dus lang niet altijd duidelijk hoe het ontwikkelt. Meestal ben ik sws met mijn twin en dan hebben we sws wel bekijks en soms ken je wel jongens of meisjes die die jongen die jij leuk vindt kennen en weten ze of hij gay is. Wij hebben het grote voordeel dat als we met onze oudere broer en pleegbroer op stap gaan (niet naar de kroeg, maar gwn dorpsfeest of concert of pretpark dat we sws best veel gay jongens tegen komen. Tip: kijk eens rond op de site van jong&out, zij organiseren ook meetings https://www.jongenout.nl. Aanmelden werkt zo: https://www.youtube.com/watch?v=lh74qd_ZbWY

In de volgende reactie het laatste deel
Laatste deel:

TWIN
Wat heb je allemaal met je twin gedaan? En in hoeverre heb je iets met je andere broertje gedaan?

Omdat twin en ik een jaar lang samen en tegelijkertijd misbruikt zijn, hebben we ook seks met elkaar moeten hebben van die andere jongens. You name it, we did it of beter had to do it. Op zich raar om te doen natuurlijk, maar het was met mijn twin minder erg dan met die jongens. Twin en ik houden tenminste nog van elkaar en door samen te zijn, konden we ook voor elkaar opkomen. Tijdens en kort nadat het misbruik gestopt was, zijn we een beetje van het padje af geraakt en hadden buiten het misbruik om, veel korte sekscontacten met andere jongens. Vaak gingen we (in de vakanties en na het sporten) onder de douche met andere jongens van ongeveer onze leeftijd tot max 18 ofzo en dan bleef het niet altijd bij alleen jezelf wassen onder de douche. Dat soort dingen doen we nu niet meer. Met ons jongere broertje of andere familieleden doen we niks seksueels. Ons jongere broertje deelt de badkamer met ons en we zien hem bijna elke dag wel onder de douche en van die dingen.

Heb je dan echt met je twin samen 's avonds op een van jullie telefoons gechat en foto's gedeeld met vreemden? Hoe is dat? Lijkt me echt raar om samen te doen haha.

Wij waren toen niet echt slim bezig, maar ja, wat wil je als je elke dag gebruikt wordt voor seks, dan denk je dat anderen dat ook allemaal zo doen. Op die site die jij hierboven ergens noemde deden we wel camfappen en dat gaf ons een soort macht, omdat wij daar iemand weg konden klikken als we hem niet leuk genoeg vonden. Iets wat met die jongens die ons misbruikten niet lukte. Het is allemaal zo raar, maar ok, wel gebeurd. Met sommige van die site gingen we op snap of kik ofzo en dan verhalen en foto’s en filmpjes sturen of voor de cam aftrekken samen.

Gaan jullie soms ook alleen met z'n 2en onder de dekens als het ware? Of alleen met anderen erbij?

We slapen normaal samen in één bed (2-persoons), maar dat heeft ook een reden en dat is omdat mijn twin nog regelmatig nachtmerries heeft vanwege het misbruik en als ie alleen ligt dan raakt ie sneller in paniek en gaat rare dingen doen. Ik voel het vaak al aankomen en dan kan ik hem geruststellen. Er zijn ook wel andere jongens bij soms, maar dit is wel intiem haha. Ik heb hier wel al wat meer over geschreven in mijn andere topics (eerste vakantieliefde … en ook in stapelverliefd op…) Het voelt fijn om te weten dat er altijd iemand voor mij is en om mij geeft zoals ik ben. Soms heb je gewoon die knuffel nodig als je gaat slapen. Het is vertrouwd.

Hoe jong waren jullie met de eerste keer aan elkaar zitten? Bij mij was dat experimenteren echt vroeg namelijk. (Kleuterklas)

Wij zij wel knuffelaars, maar behalve dat je tegen de puberteit nieuwsgierig wordt en dan ook dingen deelt en samen doet om te experimenteren, zoals een heleboel kinderen, zijn er voor ons misbruik geen dingen tussen ons gebeurd. We gingen wel samen in bad en onder de douche enzo. Tijdens ons misbruik hadden we echt voor het eerst seks met elkaar, omdat het moest. Misbruik was toen we 13-14 jaar waren en in het buitenland op school zaten.

Hebben jullie geheimen voor elkaar?

Nope, behalve misschien dingen die iemand anders tegen ons in vertrouwen heeft verteld en waarvan we beloofd hebben ze niet verder te vertellen. Maar dat zijn niet veel dingen volgens mij. Wij praten over alles en zien ook aan elkaar als er iets dwars zit ofzo. Woorden zijn ook niet altijd nodig om elkaar te begrijpen. Als we niet bij elkaar zijn, voelen we het als er iets is of we bellen elkaar tegelijk ofzo.

Zijn jullie ooit door jullie ouders betrapt? En hoe open zijn jullie naar hen?

Ja, maar niet dat ze niet wisten dat we seks met jongens hadden. Dat wisten ze wel. Ze zorgen ook dat we beschermd zijn en zorgen dat er altijd voldoende condooms zijn. Het was dan meer dat ze niet wisten dat we thuis waren of sws iets aan het doen waren. Meestal kwam dat omdat we onze slaapkamerdeur niet dicht hadden gedaan of zo stom waren om seks te hebben in de sauna of het zwembad en dan de tijd niet in de gaten hadden gehouden. Dat was vooral shaming voor die andere jongens. Maar het is niet zo dat we elke dag seks hebben en steeds weer met andere jongens. We zijn best trouw. Papa en mama weten het meeste wel van ons, maar ze hoeven ook weer niet altijd alles in detail te weten. Ze snappen wel dat het ook goed is om niet altijd alles te vertellen, maar we kunnen wel altijd bij ze terecht. Meestal zijn we het zelf die onze mond niet kunnen houden als we ergens een leuke jongen hebben gezien en dan vertellen we het meestal gelijk als we met eentje gekust hebben ofzo. Niet alle details natuurlijk haha

Hoe is het voor jullie jongere broertje? Ik neem aan dat hij wel straight is?

Hij valt op meisjes ja. Hij is ons ondertussen wel gewend en onze vriendjes. Maar verder is hij gwn ons broertje en we houden superveel van hem. Kom dus niet aan ons broertje, want dan krijg je met ons te maken haha. Er is vooral veel liefde bij ons in huis en seks gebeurt niet waar iedereen bij is. Hij ziet en hoort wel eens wat, maar dat is niet onze schuld. Hij is gwn soms te nieuwsgierig en das niet altijd handig. Dan komt ie toevallig net douchen als ik met een vriendje onder de douche sta ofzo en dan kunnen we niks met elkaar doen, alleen douchen

Bij de volgende vraag moet je maar kijken of je die wilt beantwoorden:
Hoe zijn jullie mishandeld en hoe zijn jullie daar samen heelhuids uit gekomen? Hoe kan ik dat bijv. voorkomen, behalve niet met oudere jongens te gaan?

Het was seksueel misbruik op school toen we daar zaten intern. Die jongens (geen familie van ons) waren iets ouder maar nog wel minderjarig en ook intern, dus ja, wij waren een makkelijke prooi en toen we het vertelden na de eerste paar weken, werden we door een hulpverlener niet geloofd. Toen heeft het dus nog een jaar langer geduurd. Thuis durfden we nooit iets te vertellen, hoewel we dat natuurlijk beter wel hadden kunnen doen. We schaamden ons en dachten dat het onze schuld was. Want dat zeiden die jongens ook tegen ons. Ze zeiden “jullie krijgen er toch een stijve van en komen klaar” “dus dan willen jullie het zelf toch” en meer van die dingen. Bovendien chanteerden ze ons ook met filmpjes en dat ze onze familie iets aan gingen doen en meer rottigheid. Ik weet niet hoe we dit hadden kunnen voorkomen, het begon ook een beetje uit nieuwsgierigheid en ze hadden een goede gelegenheid en kans, waardoor het voor hun makkelijker was ofzo. Idk. Ik weet ook niet alles meer, hoe het ging en wat wanneer precies. Op een gegeven moment laat je het maar gebeuren, tenminste zo lijkt het, want dan was het het snelste weer voorbij. Ik denk dat je als gay jongen op ontdekkingstocht naar jezelf de risico’s wel aardig kunt beperken door gewoon je verstand te gebruiken. Ik bedoel wat wij meegemaakt hebben is uitzonderlijk. Je kunt best naar een feestje gaan, maar doe dat dan met een vriend of een vriendin. Dan kun je eerst ff aan de omgeving wennen en met anderen contact maken. Ik zou niet gelijk met andere jongens afspreken. Zeker niet zomaar via internet, als je niet eens weet of ze het echt wel zijn op die foto. Mama zegt altijd, dat we eerst die jongens mee naar huis moeten nemen en moeten leren kennen. Ga niet afspreken op plekken waar je onbekend bent en zeker niet gelijk bij iemand thuis. Kan wel bij iemand uit je klas of die je kent van de sport ofzo. Twin en ik zijn bijna altijd samen of weten iig waar de ander is. We kunnen op onze telefoon ook altijd zien waar de ander is. Dat voelt goed voor ons.

Slotvraag: welke chatbox gebruikten jullie? Ik had eerst chatlokaal, maar sinds dat kickorstick.com is geworden moet je inloggen. Hierdoor zijn er een stuk minder mensen van mijn leeftijd, laat staan homo's.

Eigenlijk alleen die website waar we camden en dan soms daar snap en kik uitwisselen met iemand die leuk leek. Ik denk dat het veiliger is via de site van jong&out en de meetings die ze organiseren of met een groepje naar bv. de kermis in Tilburg op roze maandag. Je kan ook via GSA gay jongens leren kennen, weet niet of die op jouw school zitten. Als je eenmaal een paar gay jongens hebt leren kennen, dan ken je er zo wel wat meer. Twin en ik praten nogal makkelijker met anderen en als we ergens een leuke jongen zien dan zeggen we al snel wat. Bijv. tegen leuke vakkenvullers enzo en dan gaan we elke dag door de winkel lopen enzo haha en dan vragen of ie een keertje wil komen zwemmen of naar het strand. Van die dingen.

Sorry voor de vele vragen, je bent de eerste die zo openhartig is. Nogmaals thx!!
Als iets nog te vaag is, licht ik het graag toe.

Is goed. Ik vind het niet erg. Dan maar een uurtje minder slapen.

Groet, D

Ga je geen zorgen maken om hoe het allemaal moet. Doe lekker wat goed voelt en op jouw tempo. Je moet er zelf achter komen op wie je valt en om te weten wie dat is mag je best wat “foutjes” maken. Eigenlijk is het gwn ervaring opdoen. Kun je er thuis over praten of heb je een goede vriend of vriendin ofzo. Maak je niet gelijk zorgen om een relatie. Maak eerst vrienden en daarna zie je wel hoe het verder gaat. Vrienden hoeven niet altijd lovers te zijn. En een goede vriend waar je op terug kan vallen is ook erg belangrijk. Wat nog? Er is vast nog een heleboel te vragen en te vertellen, maar ik ga nog ff een paar uurtje slapen als je het goed vindt. Daarna nog ff doorlezen en dan posten.

Tot de volgende

Groetjes  😉,
M&M’s
Badge +2
Zoals jullie zien zijn er een aantal berichten verwijderd ivm de leesbaarheid. Attachments die niet open konden bijvoorbeeld zijn verwijderd.
Gr Sandra De Kindertelefoon
Wow, heftig, gaaf, ik weet weer niet waar ik moet beginnen...
Oke, verliefd op acteurs: Ik had dat met Joes Brauers die Jasper (Jappe) speelde in tv-serie Tessa. Heb toen ook andere films met hem gekeken en ik wist niet zo goed wat ik er mee moest. Nu is hij 19 en heeft hij heel lang haar en dat voelde eerst wel echt k*t. Laatst hadden we op school een Franse film gekeken, een jongen in die film was dus iets jonger dan ik, maar ik vond 'm heel aantrekkelijk. Toen heb ik ook heel het internet afgezocht over hem. Hij is nu singer-songwriter met bakkebaarden : ( ik zoek zo wel ff linkjes

Hoe is het om door je ouders betrapt te worden terwijl je met een andere jongen bent en alletwee (of drie dus : ) ) een stijve hebt?
En hoe groot is jullie douche wel niet??

Dat je mishandeld bent spijt me echt man. Waarom zou je zoiets doen?? Waren die jongens dan ook gay en supergeil ofzo? WTF
Weten je ouders inmiddels wel wat daar toen gebeurd is?

Heel iets anders: Dat verhaal van het kussen, o m g. Hoe is jullie leven zo mooi??
En kinderen krijgen: vind je het dan niet jammer dat je niet samen iets kunt maken en grootbrengen wat echt alleen van jullie is? Dat lijkt me wel echt tof namelijk!

Naakt zwemmen of sauna gaat m hier niet worden helaas. Ik woon in het cemtrum dus moet altijd een zwembroek aan... sauna staat al tien jaar in een doos bij ons, ik woon in een verbouwing. (Als dat een woord is)

Gaan jullie naar roze maandag op de Tilburgse kermis? Dat ligt helemaal in Brabant... is dat alle reistijd waard?
Wij hebben een gsa op school, heb overwogen om daar bij te gaan, maar durf ergens niet denk ik.

Tot slot: Jullie hebben zo'n mooi leven volgens mij. Lijkt me echt gaaf om een twin te hebben die ook gay is. En dat jullie zulke goede vrienden hebben, daar mag je echt blij mee zijn.

De linkjes:
https://youtu.be/Vel-9_wA_WQ het begin en vanaf 1:25
https://youtu.be/gbVYApSnstk het hele filmpje eigenlijk
Best raar om dit zo voor het eerst uit te spreken. Nota bene tegen iemand die ik niet eens ken. Misschien maakt dat het ook wel makkelijker...

Groet, David/Edward/mijnechtenaamzegiknie
Hoi EDWARD en M en Ms,

Jullie gaan offtopic, willen jullie bij het onderwerp blijven? Anders moeten we helaas reacties aanpassen.

Groetjes,
Ramon van de Kindertelefoon
Hi @Ramon_ van de Kindertelefoon,

Hoi EDWARD en M en Ms,

Jullie gaan offtopic, willen jullie bij het onderwerp blijven? Anders moeten we helaas reacties aanpassen.

Groetjes,
Ramon van de Kindertelefoon


Kun je dat misschien even toelichten?

Ik bedoel @Sandra L van de Kindertelefoon heeft vanmorgen dit topic helemaal bekeken en ze heeft alleen een paar reacties, waarin geprobeerd is bijlagen te uploaden verwijderd, omdat jullie site kuren had gisteren en het uploaden niet goed werkte. Verder heeft zij helemaal geen opmerkingen gemaakt over offtopic.

Zoals jullie zien zijn er een aantal berichten verwijderd ivm de leesbaarheid. Attachments die niet open konden bijvoorbeeld zijn verwijderd.
Gr Sandra De Kindertelefoon



Dus dan vind ik het wel een beetje vreemd, dat jij nu zegt dat het offtopic is.

Daar komt ook nog bij dat ik hier helemaal niks meer gepost heb na de reactie van Sandra (behalve deze reactie dan), dus….

Volgens mij is dit topic best gay en alles wat er in staat ook 😉

Groetjes,
M&M’s
Badge +2
Hi M&M's,

Ik zal je een persoonlijke email sturen om te reageren op je bericht. Op deze manier gaan we niet off-topic.

Gr. Pauline (de Kindertelefoon)
Hi M&M's,

Ik zal je een persoonlijke email sturen om te reageren op je bericht. Op deze manier gaan we niet off-topic.

Gr. Pauline (de Kindertelefoon)

Kun je het mij ook uitleggen? Ik snap het topic-gebeuren niet helemaal dan denk ik. Had ik ipv een vraag een gesprek moeten aanmaken dan?

Reageer