Skip to main content

Hoi ik ben een jongen van 13 (bijna 14) en wil graag sex. Ik weet dat ik jong ben enzo, maar ik wil sex ofzo wel proberen.

Iemand advies?

 

-Niels

Op deze leeftijd kom je in de puberteit logisch dat je seks wilt maar probeer je erover heen te zetten en ga lekker porno kijken en rukkkrn .

 

Een deel van de tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregel 

10. Plaats geen illegale, schadelijke, triggerende en/of choquerende (seksuele) inhoud of links op het forum. Masturberen / aftrekken in het openbaar is strafbaar. 

Topics en reacties mogen niet het doel hebben om seksueel opgewonden te raken. Topics over het delen van seksuele fantasieën of het tot in detail delen van seksuele ervaringen zijn dan ook niet toegestaan. 

Omdat we willen dat vragen op het forum duidelijk overkomen halen we (choquerende) details die afleiden van de vraag of het antwoord weg, of we passen de tekst aan. Afhankelijk van de vraag en het doel van het topic kijken we of het nodig is. We vinden het belangrijk dat de vraag die wordt gesteld centraal blijft staan.

Anne - De KIndertelefoon


Ik ben een meisje (13) en ik vinger me wel eens (ik ben pas geleden pas begonnnen) en lijkt me ook wel ja. Maar ik denk ook dat ik veelste jong ben


Ik ben een meisje van 13 en heb al sinds mijn 10 jaar met seks met mijn bff die even oud is als mij we hebben eigenlijk alles al gedaan met elkaar seks beffen vingeren en de laatste tijd ook plasseks we zijn niet lesbisch of zo we doen het gewoon om elkaar te bevredigen en omdat  we het allebei geil vinden om te doen maar weet niet of jongens dat ook doen of dat dit een meisjesding  is heb ook nog geen seks gehad met een jongen.


Reageer