Vraag

hoe wordt het glad tussen me schaamlippen?

  • 21 April 2024
  • 6 reacties
  • 494 Bekeken

Badge

Hoi ik ben Emma 15 jaar en Ik wil mezelf vingeren maar het is erg stroef wat ik ook doe, ik wrijf tussen me schaamlippen maar er gebeurt weinig ik kan me clit of g-spot nog niet echt vinden maar als ik met me vinger er in ga is het erg stroef en als ik dan klaar ben brand het een beetje, het wordt ook erg saai, klaarkomen lukt ook niet en met de douche kop ook niet.. wat moet ik doen??


6 reacties

Reputatie 3
Badge +2

Je kan proberen speeksel te gebruiken?

Reputatie 2
Badge

Hey, 

Je zou het inderdaad met speeksel kunnen proberen. Daarnaast kan je bij de kruidvat of online glijmiddel kopen, misschien dat dit helpt. Je kan ook proberen jezelf voor het vingeren op andere plekken aan te raken (borsten, billen, etc), hier zou je ook nat van kunnen worden. Succes.

Reputatie 2
Badge +1

Hey! Is je kutje wel nat, als in ben je wel echt geil genoeg? Wat anderen aanraden is om eventueel speeksel of glijmiddel te gebruiken. Je kan ook je clit stimuleren en kijken of dat helpt?

Laat maar weten of je een oplossing hebt gevonden!

Reputatie 4
Badge +3

Ik denk goed uitzoeken waar je geil van wordt. Ik wordt geil van sommige porno, denken aan sex met mijn vriendje of bff. Dan ga ik mn borsten masseren en met mijn hand tussen mn benen langs mn poes strelen. Verhalen lezen vind ik ook leuk, en de vragenlijsten invullen hier. Zo wordt ik nat. Hopelijk kan je iets vinden wat je supr geil maakt!

Reputatie 1
Badge

Heyy @Em-Anoniem 

Dit had ik in het begin ook maar je kan dus eventueel glijmiddel of speeksel gebruiken. Om jezelf te stimuleren kan je over je clitoris wrijven en de G-spot zit ongeveer 10cm diep in je vagina.

 

Hopelijk lukt dit!

Groetjes van mij

 

Reputatie 2
Badge

Heey ik denk eigenlijk dat je dan niet geil of nat genoeg bent, je kan misschien speeksel gebruiken of iets kijken ofzo waar je geil van word🤷🤷

Reageer