Vraag

hoe vinger je?

  • 10 July 2020
  • 4 reacties
  • 7806 Bekeken

Badge

Hoi! Ik ben een meisje van 12 en ik wil heel graag vingeren maar ik weet niet precies hoe en wat?!

ik ben dus opzoek naar een soort stappenplan voor vingeren, maar kan het nergens vinden dus hebben jullie misschien tips om te vingen en of om klaar te komen? (Het liefste in stappen) 

 

groetjes anoniemmeisjeee !!


4 reacties

Heyy, 

 

Ik kan je zeker aanraden om te gaan vingeren, het is namelijk heerlijk. 

Als eerste is het belangrijk dat je goed opgewonden bent, je vagina zal hierdoor nat worden. Dat is fijn bij het vingeren. Je kunt bijvoorbeeld fantaseren over dingen die je geil vind zoals seks. Ook kun je bijvoorbeeld porno kijken (maar moet je alleen doen als je het zelf wilt ) 

Als je eenmaal goed nat bent kun je zachtjes over je vagina wrijven. Om het nog natter te maken kun je wat speeksel gebruiken (doe ik zelf ook werkt super) 

Je kunt zachtjes over je clitoris wrijven. Als dit lekker voelt kun je steeds iets harder gaan en sneller wrijven dat geeft een heerlijk gevoel.  Je kunt dit net zo lang doen tot je klaar komt. Als je klaarkomt wordt dat gevoel zo lekker dat heet een orgasme.

Om het nog lekkerder te maken kun je zachtjes kreunen of hijgen dat maakt je nog geiler. Ook is het lekker om zachtjes je borsten te knijpen en masseren dat voelt ook heel lekker en geil. 

 

Als je al vingers in wilt brengen, kun je het best beginnen met 1 vinger. Ga zachtjes naar binnen en langzaam heen en weer. Het beste is met je middel vinger. Maak dan een kom hier beweging richting je buik. En ga door. Dat voelt heerlijk. Als het kan kun je twee vingers doen.

 

Veel succes en plezier!!! 

Laat maar weten of je nog vragen hebt 

Heyy,

Wat eerst belangrijk is voordat je gaat vingeren, is dat je weet hoe alles daar beneden in elkaar zit. Zoek eens op internet wat op (bijvoorbeeld op Sense.info/vagina). Kijk eens of je dit allemaal ook bij jezelf kunt vinden; vagina, clitoris, urinebuis, schaamlippen, anus enz. Neem er gewoon eens de tijd voor. Maak gebruik van een (hand)spiegel en ga gewoon eens kijken, je hoeft er nog niets per se aan te zitten (misschien alleen om je schaamlippen te spreiden zodat je alles beter kunt zien).

Als je bekend bent met je vulva, kun je eens gaan kijken wat prettig voelt. De clitoris (zit onder clitoriskap, soort van capuchon) is heel gevoelig. Veel meisjes/vrouwen vinden het lekker om die te stimuleren, bijvoorbeeld door eroverheen te wrijven. Als je er klaar voor bent kun je ook proberen om eens met een vinger in je vagina te gaan. Zorg dat je dan al goed nat(opgewonden) bent zodat alles makkelijker glijdt en dus beter voelt. 

Je kunt dan zelf een beetje ontdekken wat voor jou lekker voelt. Aan de binnenkant van de vagina loopt de clitoris door. Dit punt heet de G-Spot. Als je deze van binnenuit stimuleert, kan dat ook prettig zijn. Maar zoek vooral voor jezelf uit wat je fijn vindt.

 

Veel meiden/vrouwen komen klaar van stimulatie van de clitoris (van buiten òf van binnen) maar dit kan voor jou weer anders zijn. Ik raad je dan ook echt aan om het gewoon te proberen en zelf te ontdekken wat je lekker vindt. Daar is geen stappenplan voor. Raak dingen aan en kijk hoe het voelt.

 

Suc6 ermee. Laat maar weten hoe het gaat.

Groetjess:kissing_heart:

Badge

k ben een jongen mr kga je proberen ermee te helpen, k denk eerst goeie plekje uitzoeken bijvoorbeeld slaapkamer ofzo en dan lekker liggen en dan denk ik gewoon eerst beetje wrijven over je vagina en kijken hoe het voelt en als het lekker voelt met 1 vinger erin en eruit en daadna 2 of 3 wat jij wilt

 

veel succes :)!

Vingeren is het lekkerste wat er bestaat als je het nog nooit hebt gedaan raad ik aan van het liggend te doen in bed ga gewoon lekker met je hand in je onderbroek of doe het helemaal naakt en wrijf zachtjes over je vagina en clitoris je voelt vanzelf wel wat voor jou lekker aanvoelt eens je vagina nat genoeg is kan je voorzichtig met 1 vinger in je vagina gaan als je dat wil en de 2 combineren de meeste meisjes komen enkel klaar van met hun clitoris te spelen maar vingeren kan ook heel lekker aanvoelen. Je kan ook een beetje plassen om je vagina nat te maken terwijl je er mee speelt doe ik zelf ook altijd zo wordt alles nog gevoeliger vind het zelf geil om een beetje in mijn onderbroek te plassen en dan te vingeren. Als je liever niet in je onderbroek plast kan je ook gewoon eerst naar toilet gaan om te plassen zonder af te vegen en dan onderbroek terug aan en meteen gaan vingeren.

Reageer