Vraag

Hoe laat je penetratie goed voelen?

  • 28 July 2023
  • 1 reactie
  • 437 Bekeken

Reputatie 7
Badge +7

Hoi,

Een jaar geleden ben ik voor het eerst tampons gaan proberen. Dit was het eerste dat ooit in mijn vagina is gegaan. Ik masturbeerde namelijk eerder op manieren waarbij er niets in mijn vagina komt dus ik had geen ervaring met penetratie. Die tampon wou er dus absoluut niet in, zelfs de mini niet, en mijn vinger amper. Niet alleen was het heel vastgeklemd, maar het deed ook erg pijn. Dat is vlak voordat ik leerde wat vaginisme was. Dat was natuurlijk jammer. Eens in de zoveel periodes probeerde ik het nog wel eens, maar nooit lukte het. Ik wou uiteindelijk wel graag tampons kunnen dragen dus ben ik gaan uitzoeken hoe ik eraf kan komen. Ik vond het onnodig om daarvoor professionele hulp te zoeken dus heb ik gelet op hoe ik er zelf (veilig!) van af kon komen. Toen las ik dat je kan oefenen met buikademhaling en daardoor de spieren kan ontspannen. Dat heb ik toen een tijdje een aantal keer gedaan, en ondertussen weer eens geprobeerd met mijn vinger of een tampon erin te komen. Uiteindelijk heeft dit veel verbeterd, of het nou komt door het oefenen of de buikademhalingsoefeningen, dat weet ik niet. Maar erg veel kan het niet tussen mijn oren zitten, aangezien ik een erg groot verschil en verbetering merk. Er kan nu veel meer in, zonder pijn. Het voelt ook veel wijder, maar hoe groter iets is, hoe gevoeliger het nog wel is. Niet gevoelig in de zin van pijn, gelukkig, maar gewoon, gevoelig… En ook erg ongemakkelijk. Dit gaat niet zo zeer over de tampons, maar meer andere objecten. Ik wou andere manieren van masturberen proberen en ik ben ook benieuwd naar het gevoel achter penetratie. Ik zou ook nog wel eens op die manier seks willen hebben dus voor mij is het wel van belang dat ik weet hoe dat is en of ik het fijn vind. Ik hoop natuurlijk dat ik het uiteindelijk wel fijn vind, maar tot nu toe voelt het dus.. ongemakkelijk. Nogmaals, niet persé zeer, als ik het maar goed doe, maar ook niet fijn. Het voelt eerlijk gewoon alsof, nouja, er iets in geforceerd wordt. Denk maar eens aan hoe het zou zijn als je iets in je neus stopt, en het niet pijn doet, maar ook niet fijn voelt. Als ik opgewonden ben en voor me zien hoe het is om gepenetreerd te worden in mijn vagina, lijkt dat me wel een fijn idee, maar als ik met mijn vinger of een object (bijv onderkant van een borstel) het probeer, kan ik me niet voorstellen hoe dat ooit goed moet voelen. Het geeft me meerdere vragen,

  • Als hoofdvraag natuurlijk, doe ik iets verkeerd?!
  • Komt het door het object dat ik gebruik? Aangezien je vagina in een klein boogje gaat, en de borstel stijf, maar ook aangezien het een hard en stevig materiaal is
  • Kan het nog door vaginisme komen? ben ik misschien nog niet ver genoeg? (Ik voel me namelijk nog steeds niet erg wijd. Het klemt niet erg of zo, maar het lijkt me dat als er iets groters in gaat dat dat misschien niet gaat passen. Ook als ik porno van anderen met een vagina zien, lijkt het veel wijder en uitgerekt dan de mijne.)
  • Hoe diep zou een piemel gaan, eigenlijk??? (Met Sense als bron, weet ik dat te ver erin ook pijn zou kunnen doen, maar hoe weet ik nou hoe ver ik zit, en moet? Is er iets waar ik het ermee kan vergelijken? Of een bepaalde centimeter? Kan ik het ergens aan voelen?
  • Kan het zijn dat ik het nooit lekker ga vinden? (Met dezelfde bron, las ik dat je het beter kunt opbouwen, met iets anders te doen voordat je met penetreren begint, en ook dat penetreren zonder een andere manier van stimuleren bijna onmogelijk is. Ik weet niet of ik dat door elkaar haal, maar ik kan het me moeilijk voorstellen, aangezien seks op die manier zo gewoon lijkt.)
  • Is het makkelijker om met vingeren te beginnen? En wat als dat niet fijn voelt? 

Het zou erg fijn zijn als ik zoveel mogelijk informatie krijg. Ik wou dit graag eerst hier vragen, en eventueel als ik nog onvoldoende weet ook in een Sense chat. Maar die is nu t/m zondag niet beschikbaar, dus dat is even afwachten. 

 

Alvast bedankt!


1 reactie

Je kan kleine beetjes plassen en dat als glijmiddel gebruiken om te vingeren dan lukt het bij mij wel om te vingeren en begin voorzichtig met je pink net een klein stukje er in en dan er terug uit en steeds een beetje dieper proberen het mag vooral geen pijn doen en streel terwijl ook je clitoris. Als je je onderbroek aanhoud en daar kleine beetjes in plast gaat het ook gemakkelijker dan blijft het langer natter en glijd het veel beter en is ook veel geiler waardoor je jezelf ontspant en het nog beter lukt.

Reageer