Skip to main content

Masturberen is fijn, maar kan het beter?  💭

Lieftalige mensen van het forum! Normaal gesproken praat ik niet vaak over dit onderwerp, aangezien ik me nogal ervoor schaam. Toch wil ik het proberen! Hopelijk kan ik hier veel informatie uithalen op deze manier. Als iemand tips heeft, laat ze alsjeblieft weten! Ik waardeer het enorm en het zou mij echt heel erg kunnen helpen! Ik zou mezelf wel even een klein beetje voorstellen en het proberen uit te leggen!

Ik ben een jongen, 16 jaar en ik masturbeer regelmatig. Ik ben heel nieuwsgierig rond het gebied van masturbatie en orgasmes. Het is heel moeilijk uit te leggen, dus ik hoop dat jullie het snappen en mij misschien kunnen helpen! 

Vaak als ik masturbeer kom ik klaar, maar het voelt maar voor even fijn, mijn orgasmes zijn te kort of het gevoel is snel weg. Ik wil graag iets beters kunnen, iets waardoor ik mijn gedachtes aan de kant kan zetten, dat ik tril van het gevoel of zachtjes kreun omdat het zo fijn voelt. Ik heb veel dingen geprobeerd maar niks voelt goed voor mij. Ja, ik krijg wel een orgasme, maar het is niet dat ik denk van "oh mijn god, dit voelde zo fijn!” als je snapt wat ik bedoel. 

Is er iemand die mij uit de brand kan helpen? Alle tips zijn welkom en ik zou het enorm waarderen! Ik wens jullie allemaal een fijne dag verder en ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik zou allemaal op jullie tips reageren en proberen alles zo mogelijk te beantwoorden en nogmaals, alle hulp is welkom!

Alvast bedankt!

Hoi! Mijn tip is om van te voren of tegelijkertijd porn te kijken. Dat helpt mij altijd. Fantaseren over iets dat je erg geil vind helpt ook. Probeer het zachtjes op te bouwen en dan steeds harder en gebruik glij middel of wat spuug om het nog beter te laten verlopen.


Hé ts misschien is edgen wat aftrekken tot je bijna komt en dan even stoppen en dan weer doorgaan. Misschien zonder onderbroek een broek aantrekken misschien heb je een lange t shirt die tot ergens je bovenbenen komt en daaronder geen onderbroek doen. Zelf lig ik nu met m’n broertje naakt in de jacuzzi en hebben allebei een stijve als we klaar zijn gaan we ook in ons blootje naar binnen 


Reageer