Skip to main content

Hoi allemaal,

Ik heb geen idee hoe dit werkt, zit voor 't eerst op deze site en heb mij net pas aangemeld. Ik ben dus een 15 jarig meisje en ik heb mezelf al een keer gevingerd, toen ik denk ik 13 was.. Ik vond het toen eng om bloed te zien komen uit mijn vagina, later kwam ik erachter dat dat normaal is toen ik het tegen mijn moeder durfde te vertellen.  Mijn ouders zouden mij nooit op deze leeftijd laten neuken, maar ik ben toch wel erg benieuwd hoe dat is.. Ik kijk heel vaak porno en vinger mijzelf heel vaak. Ik heb ook wel 's gemasturbeerd met een make-up kwast, maar wat voelt nou het meeste aan als een penis?? En hoe vertel ik mijn moeder dat ik daar wel geïntereseerd in ben (aan het worden)?

Hopelijk hebben jullie antwoorden voor mij, want ik weet echt niet wat en hoe ik het moet doen allemaal..

Heyyy,

 

Dit gaat heel nutteloos klinken maar ik ben pas 13, ik weet wel dat je bijvoorbeeld spulletjes kunt kopen zoals een apparaat enzo. Aangezien je 15 bent denk ik dat je dat miss ook eventueel stiekem kunt doen en als ze erachter komt, dan is dat maar zo, ze zou je gevoelens wel moeten accepteren aangezien je ook niet meer dat kleine meisje van toen bent ik bedoel meid, je bent 15! (Oké sorry dat was echt heel cringe.) En ik weet natuurlijk niet hoe je moeder zou reageren maar op 15 jarige leeftijd zou IK al op zoek zijn naar een vriendje, ik weet ook niet hoe dat bij jou zit maar je moet natuurlijk zelf ook kijken wat JIJ fijn vindt. Kortom: je kan idd een gladde, grote borstel-achter/onderkant gebruiken, speeltjes kopen en uitproberen wat je zelf lekker vindt.

 

 

x~x~x   Groetjes J   x~x~x

 

( naam verwijderd door De Kindertelefoon vanwege anonimiteit )


-onnodige quote verwijderd-

Hey,

Ja, ik ben wel 15, maar mijn ouders vinden me alsnog veel te jong daarvoor en vooral mijn vader. Ik heb al 2 vriendjes gehad, maar nog nooit gekust (al helemaal dus niet meer dan dat). Ik kan ook geen apparaten kopen, want dat kunnen mijn ouders gelijk zien op mijn bankrekening, plus, ik weet niet in welke winkel dat zou moeten. het ligt namelijk niet zomaar in de winkel of bij de kassa. Je zou denken dat ik het online ergens kan bestellen, maar dat kan ik ook niet ugggh! Jemig, ik kan dus eigenlijk helemaal niks en dat vind ik dus echt niet fijn. Die reactie van jouw was trouwens echt niet cringe hoor, meid hahaha! Ik zal je er niet al te druk om maken. En als zoiets kopen op de 1 of andere manier uiteindelijk lukt (als ik 17 of 18 ben ofzo lol), dan wil ik toch niet dat ze het weten. Meid, je wil mijn vader echt niet kennen (vooral niet daarin). Hij is echt verschrikkelijk! De achterkant van een make-up borstel gebruiken is soms ook wel een heel klein beetje pijnlijk hoor en ik ben gewoon bang dat het mijn eh-, nou ja.. vagina beschadigd, want ja, die is en blijft gevoelig. En het in de kont doen gaat ook een beetje stroef en moeilijk (ik probeerde nog andere en nettere woorden te vinden, maar daar kwam ik even niet op.. Beetje gek voelde het OOK voor mij om dit zo te bespreken haha, maar daar is deze website ook wel voor toch? hihi). Sorry, ik lijk zo voor alles bang te zijn en niks te kunnen kopen enzo. Het lijkt niet alleen zo, het is dus ook zo . Ookal ben ik 15 *zucht*.  Dus.. nog tips?? Groetjes!


Ik weet dat ze bij de Hema speeltjes in de winkel verkopen en dat je die dan stiekem met contant geld kan betalen


Wat @X_Anoniem_meisje_X zecht. 
bij Hema/action/Kruidvat kan je wel spullen kopen hier voor. 
men dan betalen met contant. Dan is het ook niet zo snel te achterhalen dat je wat gekocht hebt. Tip voor als je dit stiekem wilt doen


Je hoeft het niet tegen ouders te zeggen. 
mij denk dat niemand dat doet.


Reageer