Skip to main content

Ik ben een jongen van 13 en ik  ben een beetje benieuwd naar hoe de eerste keer eigenlijk gebeurt. Of dat je het meestal vraagt of dat het gewoon gebeurt een keer. Zou fijn zijn als jullie jullie ervaring kunnen delen of kunnen helpen met hoe het zit als je hier meer van af weet. Alvast bedankt!

Heyy, 

ik heb niet veel ervaring, maar bij mij ging het als volgt: ik en mijn vriendje hadden het over snapchat al een aantal keer gehad over seks maar telkens als we elkaar zagen gebeurde het niet omdat vooral ik er big niet klaar voor was. 
toen heb ik aangegeven dat ik misschien wel seks wou hebben en de keer erna is het gebeurd. We lagen op bed en we waren een beetje aan het zoenen en toen zei ik “wil je het proberen?”  Hij zei ja en toen pakte hij een condoom en hebben we het gedaan. 
altijd vragen! Maar als je eenmaal in de situatie komt gaat het eigenlijk redelijk vanzelf en je hoeft je daar echt geen zorgen over te maken. 
groetjess!


Hoi @rootjuhhh,

 

ik ben een jongen van 15 en ik heb sinds 4 maanden een vriendje en net als jongens met meisjes doen als ze verkering hebben, kussen we en dat deden we al vrij snel en zo langzaam ga je dan steeds iets verder en natuurlijk praat je daar ook over met elkaar. Zo van, vind je het lekker om zo te kussen en zullen we een volgende keer een keertje met tong doen of vind je dat te snel en op een gegeven moment bleven we ook bij elkaar slapen/logeren en ja dan kruip je een keertje bij elkaar in bed en je gaat samen eens onder de douche en je kust elkaar en streelt elkaar en dan zeg je zo van 'wil je nog iets verder’ dat ik je piemel streel en ja, dan gingen we aftrekken en nog later hebben we elkaar gepijpt. Ik had het wel al met een paar andere jongens gedaan, maar mijn vriendje had nog geen ervaring en nu denken we erover om een keertje echt seks te gaan hebben, dus neuken, maar we hebben niet echt haast, want we hebben het zo ook leuk met elkaar. We zien het wel, want omdat we allebei nog nooit geneukt hebben, willen we gwn kijken hoe het loopt en wanneer we dat gaan doen.

Ik hoor ook wel eens van andere jongens dat die soms gelijk seks hebben, maar volgens mij kun je het beter eerst vragen, want je mag natuurlijk nooit iemand pushen om seks te hebben. Maar ja, de één heeft al na een paar weken seks en een ander pas na een jaar. Dat moeten jullie zelf samen bekijken.

Ik heb er ook nog iets over opgezocht en op die sites staat betrouwbare informatie over van alles wat pubers willen weten.

 

Je kunt er meer over lezen op;

https://sense.info/nl/seks/de-eerste-keer

en dan kun je doorklikken op verschillende dingen, maar dat zie je vanzelf wel. het zal wel niet de eerste zijn dat je p internet zit 😂

en die hieronder is een Belgische site (soms zijn de regels iets verschillend tussen NL en België, dus let even op of je zelf in NL of in België woont.) Bij deze site kun je ook weer op allerlei dingen doorklikken:

https://www.allesoverseks.be/eerste-keer

en dan nog een andere NL site:

https://www.jouwggd.nl/onderwerp/de-eerste-keer/

 

Er staat nog veel meer op die sites zoals je op hun homepage kunt zien:

https://sense.info/nl

https://www.allesoverseks.be

https://www.jouwggd.nl

 

Veel plezier.

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 


Reageer