Vraag

geile tante

  • 18 October 2022
  • 5 reacties
  • 1142 Bekeken

Badge

Ik(13) vind mijn tante (33) dus heel geil, ze heeft dikke kont en ik heb haar borsten al gezien want ze gaf mijn nichtje borstvoeding en toen ik bij haar logeerde was ze dus naakt en ik zag alles en ik trek op haar af en toen ik bij haar logeerde heb ik haar onderbroek gelikt en bh.

 

mijn vraag is dus wat moet ik doen nu


5 reacties

Badge

Probeer het te zeggen of jij er je fijn bij voelt dat dit gebeurd 

Badge

Probeer het te zeggen of jij er je fijn bij voelt dat dit gebeurd 

Hoe moet ik dat zeggen

Badge

Ga een keer iets met tweeën doen. Zwemmen ofzo. En geef haar hele tijd complimenten. En als jullie klaar zijn met zwemmen ga gewoon in hetzelfde kleedhokje omkleden als je tante. En zeg het dan

Reputatie 2
Badge +2

Ik weet niet maar als je het haar verteld zoals degene hierboven zegt is er denk ik een kans dat ze het onprettig of ongemakkelijk vind omdat jij haar neefje bent en ook nog minderjarig bent. Miss weet ze niet goed wat ze er mee aan moet ofzo? Zou het heel goed afwegen of je het haar wel moet zeggen en op welke manier vooral. 

Reputatie 5
Badge +4

Hai ,

 

We lezen dat je seks met een volwassene wilt hebben. We snappen dat het spannend en/of opwindend is om seks te hebben. Tegelijkertijd is het een zorgelijke situatie wanneer je seks hebt met een volwassene. Er is namelijk een verschil in machtsverhouding, ook als je hiermee zelf hebt ingestemd.  Bovendien is het voor de volwassene strafbaar, omdat er sprake is van seksueel misbruik.

Je kunt De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wil delen of samen met de Kindertelefoon wil kijken hoe je met deze situatie om kunt gaan. Ook kan je voor hulp of ondersteuning anoniem contact opnemen met het Centrum voor Seksueel Geweld via 0800-0188 of www.centrumseksueelgeweld.nl.

 

Groeten,

 

Britta
De Kindertelefoon

 

Reageer