Skip to main content

Ik ben the geil en kan mijn verlangens niet binnenhouden, ik voel me impuur tegenover de ogen van God 

Dat hoeft niet.

God heeft niet voor niks zule gevoelens gemaakt, dus dat is niet erg.

Masturberen is ook prima volgens het Christendom, er staat niet duidelijk geschreven dat het verboden is. (zonder porno dan!!)


Hallo! Ik snap waar je vandaan komt en ik heb dat probleem ook gehad voor lange tijd. Wat ik je aanraad is om het te doen voor God, alsof God altijd ziet wat je doet. Dat helpt erg veel. Verder, zodat ik je beter kan helpen, wat is je religie? Wat Justin zegt klopt namelijk niet.  

Fijne dag!


Hoi,

ik weet niet wat Justin verkeerd heeft gezegd. Maar ja.

What would Jesus do?

Geil zijn mag. Verlangens niet inhouden, hoe bedoel je dat?

Concreet?


@Andersom  @Jsjejejej 

Wat Justin verkeert zei is dat mastuberen mag in Christendom. Je kan het wellicht vragen aan je kerk of je ouders die christelijk zijn. Uiteraard is voor christenen de bron van informatie de Bijbel en daar zul je je antw ook in vinden. @ mij als je het niet kan vinden. 

Joe


@mrnice Wat @ItzJustin klopt gewoon. In de bijbel staat niks specifieks over masturbatie. En niet met Leviticus aankomen want dat zijn ceremoniële wetten, geen morele. En er wordt daar geen onderscheid gemaakt tussen seks en masturbatie.

Het verhaal van Onan gaat over ‘voor het zingen de kerk uit’,niet over aftrekken.

En in de islam is het blijkbaar ook niet zo zwart-wit als jij zegt dat het is. Er zijn schijnbaar genoeg stromingen die het wel toestaan onder bepaalde omstandigheden, als een man bijv. niet in staat is om te trouwen.


Hoi @mrnice ,

Ik kan geen masturbatie teksten vinden, wel teksten over lusten enzo. En dat je lichaam een tempel van de Heilige Geest is. Maar of daar masturbatie bij hoort, is een interpretatie. Maar daar laat ik iedereen vrij in, want het niet doen is natuurlijk geen zonde!


Reageer