Skip to main content

Ik heb dus wel gwn sperma maar geen voorvocht hebben jullie dat ook 

Hoi @Brammmm  ik ben ook 15 en heb ook sperma, maar ook voorvocht. Dat is gewoon dat spul wat eruitkomt als je aan het rukken bent en je bijna komt, maar het nog even uitstelt om lekker lang te genieten van het gevoel. Dan komt er wel eens vocht vrij en is je eikel een beetje plakkerig.  Als je sperma hebt heb je ook voorvocht. 


In principe kan dit niet dan zijn de Cowperse klieren ontstoken die verantwoordelijkheid zijn voor de vocht. Elke gezonde  jongen in de puberteit of  man produceren helder vocht bij seksuele opwinding.  Probeer eens  lang met je tepels te spelen,  langzaam aftrekken  en porno te kijken... meestal zie je dan wel het voorvocht al is het een druppeltje. Bij sommige jongen is het erg veel anderen zeer weinig.

Ik weet van de jongens op de internaat dat ze allemaal last  hebben 

Het kan zijn dat je  het zelf niet merkt maar het wel aanwezig is bv je trekt super snel af in 5 minuutjes.  Het voorvocht komt vlak er voor dan samen gemengd met het jouw sperma eruit. Dan metkt je het idee niet

 

 

 

Voorvocht, of pre-ejaculatievloeistof in meer wetenschappelijke termen, is een lubricerende vloeistof die tijdens seksuele opwinding uit de penis vrijkomt. Het komt uit de Cowperse klieren en de klieren van Littré, die aansluiten op de urinebuis.


jup


Ik heb dat ook niet voordat ik klaarkom verlies ik ook geen vocht


Word je dan wel geil genoeg? Ik heb zelf best veel voorvocht altijd. Misschien dat je dan glijmiddel moet gaan gebruiken? 

 


Je  moet eerst een beetje edgen, daarna laat je het een klein beetje los of je moet je heupen een beetje los laten


@Gamer16  ahh ja dan heb ik het dus als ik klaarkom   heel soms komt er wel wat uit maar dan moet ik heel geil zijn. 


@Gamer16  ahh ja dan heb ik het dus als ik klaarkom   heel soms komt er wel wat uit maar dan moet ik heel geil zijn. 

@Brammmm Weet je wat hot  is als je naakt en botergeil bent bv bij vriend of thuis  en er komt druppels helder slijm uit de eikel...ze spotten dit dan  je broer , vader,  zusje etc

..


Reageer