Vraag

Eerste keer sex maar met mn beste vriend

  • 27 June 2022
  • 3 reacties
  • 2121 Bekeken

Badge +1

Hoi ik ben Robin, ik ben hetro en ik heb nog nooit sex gehad, tot gister.

Gister was ik met mijn beste vriend thuis aan het chillen. Z’n broer zat beneden op tv porno te kijken en wij gingen naar boven hetzelfde doen. we waren aan het kijken en een beetje aan het afvragen hoe het zou voelen. En opeens kwam het ervan. We begonnen met rukken toen pijpen toen tepels toen voeten en toen anaal. We hadden drank op.  Nu is mijn vraag, ben ik gay?


3 reacties

Reputatie 5
Badge +1

Hoiii,

Vond je het lekker? maar je had het ook over dat je drank op had, dus als je het je nog kan herinderen of je het fijn vond.  als je wil weten of je echt gay bent kun je je zelf gaan afvragen of je sexueel aangetrokken word door jongens, en je kan een paar ik keer rukken op jongens een dan kijken of je het lekker vindt? meer kan ik ook niet verzinnen….

 

Purple

Reputatie 2
Badge +1

Je bent niet perse gay als je het gedaan hebt met hetzelfde geslacht, zeker niet als er drank in t spel is. Ik zou zeggen, zoek het uit. Vind uit wat je fijn vind.

Reputatie 1
Badge

Ik ben een jongen en hebt ook ooit is seks gehad met vriend wij zijn allebei hetro maar waren gewoon aan het experimenteren

Reageer