Vraag

Beste vriend naakt zien misschien meer

  • 12 April 2022
  • 7 reacties
  • 1273 Bekeken

Badge

Hoi,

Ik ben 15 jaar en ik ben gay. Ik heb een beste vriend en we hebben het vaak over dingen als aftrekken en mensen die we knap vinden en zouden doen. Ik zou hem een keer naakt willen zien (misschien ook wel samem aftrekken) omdat ik tijdens gym een keer had gezien dat zijn bulge( dus de omlijning van je penis) best groot was. Hij is ook 15 en gay. Hoe kan ik dit subtiel brengen/vragen?

Ja ik weet dat hier al veel topics over zijn maar toch

Als je ervaringen hebt graag vertellen hoe je tot dit punt bent gekomen

Groetjes


7 reacties

Badge

Ik zou het gewoon vragen aan hem. Jullie zijn beide gay en elkaars beste vriend dus zou niet weten waarom hij nee zou zeggen

Badge

Ik zou gewoon vragen of hij eens samen wouw rukken en misschien Norge meer😏

Reputatie 5
Badge +3

idd, gewoon het onderwerp proberen aan te snijden, of een porno filmpje aanzetten

Reputatie 7
Badge +14

hoi @Ikhebeennaam_1 ,

 

ik heb tot mijn 11e afwisselend in NL en het buitenland gewoond en toen ik in Indonesië en Afrika en Midden en Zuid Amerika woonde gingen we vaak na school vaak in de rivier zwemmen en dan deden we gewoon onze kleren uit en iedereen deed dat, ook jongens van 14-15 jaar nog. Niemand vond dat gek, maar sinds ik in NL ben (zit hier nu op de middelbare) valt het me op dat jongens uit mijn klas niet zo makkelijk even hun kleren uit doen. Zelfs in onderbroek staan ze niet graag. 

Dat vind ik een beetje raar, omdat ik zelf me gewoon omkleedt of uitkleedt waar andere vrienden/klasgenoten bij staan. Sommige zijn dan verbaasd merk ik en dat vind ik dan weer raar.

Ik ben wel 'vrij’ opgevoegd als het om zulke dingen gaat. Toen ik 8-9 was en als we dan in NL op het strand waren, had ik wel een zwembroek aan, maar voordat we dan naar huis gingen trok mama mij mijn zwembroek uit en kreeg ik droge kleren aan. Vaak liep ik tussendoor dan bloot nog naar andere kinderen om te spelen, dus ergens snap ik niet goed waarom jongens (vaak) zo preuts zijn.

Misschien omdat iedereen in NL een telefoontje met camera bij zich heeft. Iemand zei dat een keertje tegen mij. Ja, kan, maar als ik me even bloot omkleed op het strand heb ik nog niet gezien dat iemand gelijk een foto van mij heeft gemaakt.

Maar goed, nu kom ik bij jouw vraag hoe je het voor elkaar krijgt om jouw vriend bloot te zien, zonder dat het gelijk ongemakkelijk wordt.

Volgens mij kan dat heel simpel, maar als je goed nadenkt kun je niet alleen van je vriend verwachten dat ie zich uitkleedt en jij jezelf op dat moment niet. Ik zou het ook niet zo rechtstreeks vragen, maar ik zou er voor zorgen dat mijn vriend me dan soort van per ongeluk expres ‘betrapt’ als ik bloot of in mijn onderbroek ben.

Voorbeeld. je hebt met hem afgesproken en op het moment dat je hoort dat ie eraan komt zorg je dat je (half) bloot bent en dat hij jou ziet of voordat jullie samen ergens naartoe gaan zeg je ‘ík trek nog even iets anders aan’ en je doet je spijkerbroek uit en t-shirt en trekt een ander t-shirt en een jogging aan. Dan heb je al een beginnetje van dat hij jou (half) bloot ziet. Misschien doet hij dat uit zichzelf ook wel een keertje voor jou. Zorg dat hij en jij het 'normaal’ gaan vinden om elkaar zo te zien.

 

Volgende stap kan zijn dat jullie een keertje (na het sporten/zwemmen of logeren) samen even je af gaan spoelen onder de douche en voilà 'jullie zijn allebei bloot’, zonder dat het ongemakkelijk is en je er echt om hoeft te vragen.

 

Natuurlijk kun je dan er ook makkelijker op aan sturen om, als jullie dat allebei willen, iets seksueels te gaan doen. Jullie praten daar nu toch ook al over, niks raars als je dan een keertje tegen hem zegt dat je je afvraagt hoe het is om het echt met een andere jongen te doen en aangezien dat jullie van elkaar weten dat jullie allebei op jongens vallen lijkt me het geen groot probleem.

Is dit iets waarvan je denkt dat dit zou kunnen werken voor jullie en hoe sta je er tegenover om zelf een beetje de eerste stappen te zetten?

 

Gewoon een keertje omkleden waar hij bij is. Das toch niet raar. Meer hoef je in het begin niet te doen.

Als hij jou dan iets vraagt, misschien zegt ie wel dat ie je onderbroek mooi vindt of je buikje mooi vindt. Geef gewoon antwoord en blijft het daar in het begin bij is alles prima. Als er iets ontstaat wat jullie allebei willen is het ook prima toch. Later kun je altijd verder gaan als jullie dat allebei willen.

 

Ik denk dat ik voor veel van mijn klasgenoten de eerste puber jongen ben geweest die ze helemaal bloot hebben gezien. Ik merk nu dat sommige jongens waar ik vaak mee omgaan nu ook iets makkelijk uit hun kleren gaan of omkleden waar ik bij ben.

 

Doe alleen dingen die goed voelen voor jullie allebei en ik hoor graag hoe het verder met je/jullie gaat.

 

 

Gr. MickeyMouse

 

Reputatie 7
Badge +14

@Ikhebeennaam_1 ,

 

het kan even duren voordat mijn reactie komt, want die wordt nu eerst gecheckt

 

Tot later

 

Gr. MickeyMouse

 

Badge

Volgens mij kan dat heel simpel, maar als je goed nadenkt kun je niet alleen van je vriend verwachten dat ie zich uitkleedt en jij jezelf op dat moment niet. Ik zou het ook niet zo rechtstreeks vragen, maar ik zou er voor zorgen dat mijn vriend me dan soort van per ongeluk expres ‘betrapt’ als ik bloot of in mijn onderbroek ben.

nee ik snap inderdaad dat hij niet de enige kan zijn die naakt gaat of iets uit doet. Ik zal je tip proberen als we weer een keer gaan logeren. 

 

Voorbeeld. je hebt met hem afgesproken en op het moment dat je hoort dat ie eraan komt zorg je dat je (half) bloot bent en dat hij jou ziet of voordat jullie samen ergens naartoe gaan zeg je ‘ík trek nog even iets anders aan’ en je doet je spijkerbroek uit en t-shirt en trekt een ander t-shirt en een jogging aan. Dan heb je al een beginnetje van dat hij jou (half) bloot ziet. Misschien doet hij dat uit zichzelf ook wel een keertje voor jou. Zorg dat hij en jij het 'normaal’ gaan vinden om elkaar zo te zien. Dit ga ik ook proberen.

Heeft iemand nog seksuele doen durven of de waarheid vragen/opdrachten? graag deze ook achterlaten

 

 

Reputatie 4
Badge +2

En? Hoe is het uiteindelijk gegaan

Reageer