Ben ik gay of niet?

  • 26 June 2020
  • 2 reacties
  • 270 Bekeken

Ik ben een jongen van 13 jaar. En ik val op meiden en ben nu verliefd op een meisje. Ik zag ooit op youtube een filmpje voorbij zien komen dat 2 vrouwen zaten te tongzoenen en te zoenen. Ik vond dat geil. En ik ging op pornhub seks kijken tussen 2 vrouwen. En ik vind dat soort seks zo geil. Dat ik dat ook wil. Ik ging dus gay porno kijken. En eerst wou ik het niet maar ik keek het regelmatig en toen vond ik dat net zo geil als 2 vrouwen. En sinds dien vind ik seks tussen een vrouw en een man net zo geil als tussen 2 mannen en tussen 2 vrouwen. Het liefst wil Ik echt met een Man seks hebben later. Alleen ik val op vrouwen en ik kan het me niet voorstellen om op een jongen verliefd te worden. Alleen ik wil het soortvan want ik wil de seks meemaken tussen 2  jongens.  Of met een transgender die van een jongen naar een meisje is veranderd. Ik hou vooral van de manier van seks op dat gebied en kan mij eigenlijk niet meer voorstellen om met een vrouw seks te hebben ik hou vooral van seks sinds dat moment tussen mensen die allebei een penis hebben. Ik vind het met een transgender of een man geil en zou dat later te graag willen. Alleen ik val dus nog op vrouwen. Met een transgender kan het nog wel lukken omdat het uiterlijk een vrouw is en ik denk dat dat ook een hele goeie optie is. Maar ik zou ook echt met een echt man seks willen hebben. Alleen ik voel mij volledig hetero ik kan niet verliefd raken op een Jongen maar ik wil het wel soortvan. Maar ik vind meiden nogsteeds knap en ook hun uiterlijk en ik wil nogsteeds een relatie met degene waar ik verliefd op ben. Maar dus kort samengevat ik wil liever seks met een Man/transgender dan met een vrouw maar ik val nogsteeds op vrouwen wat ben ik? Hebben jullie ook dit soort ervaringen gehad. Zo ja hoe ging je ermee om. Zo niet heb je tips. Ben ik nu gay of bi wat ben ik?


2 reacties

Reputatie 3
Badge +2

Heeey!

Ik denk persoonlijk dat je dan gewoon hetero bent. Het is mogelijk om hetero te zijn en een keer met een man seks te hebben omdat je dat geil vindt. Een transgender persoon is zeker een goede optie als jij dat fijn vind. Het is ofc wel zo dat je wel moet kijken of die persoon dat ook wilt.

Groetjes !

Het kan inderdaad zo zijn dat je op sexueel gebied bent aangetrokken tot een het ene gender. En op relationeel gebied het andere gender.

MVG. casper

Reageer