Skip to main content

Hallo allemaal, ik ben een jongen 16 jaar,

 

Over een poosje ben ik een weekje alleen thuis met mn broers. Soms zijn ze een poosje nie thuis omdat ze ook werken. Heeft iemand geile ideeën om dan te doen. 

Mischien de hele dag naakt rondlopen. Mischien gewoon een x aftrekken samen met je broer, porno kijken etc..


als je echt geen fantazie hebt kijk dan eens in de zoekfunctie hier. Is al tig maal aan bod gekomen. 


Hoii, ik heb zulke goeie ideeën, 1. Trek jezelf af en ga lekker spuiten overal. Als je in het donker gaat liggen op een tafel en dan faking hard aftrekken. 2. Maak een eigen toy, voor meiden weet ik heel veel voor boys eig niet. Veel plezier! Laat je het ons weten als je het hebt gedaan?


Dankjewel voor jullie reactie s. Ik zal zeker laten weten hoe het was als ik er aan denk want het duurt nog wel een poosje. Zijn er nog andere mensen met geile ideeën?

 


@Trekker heb je al wat gedaan?


Ja ik heb het vorige week gedaan, ik heb op een tafel gelegen in het donker en hard getrokken. Ik heb op verschillende plekken in het huis afgetrokken. En heb een elektrische tandenborstel gebruikt en die tegen mn eikel aangehouden ik kwam herl snel en heftig klaar. En ben bijna betrapt door de vriendin van mijn broer. Dat vond ik wel geil want zij is knap en als ze bij ons blijft slapen kijk ik altijd stiekem in haar tas voor lingerie. Daar doe ik verder niks mee maar tis zo geil


Hebben jullie nog meer ideeën die ik een keer kan doen


Doe maar niet nog een keer haar tas doorkijken lingerie.

Beetje raar...


Ik zou niet in haar tas kijken Het is echt haar prive En kan jou  afvraag als jij bij een vriend zou geen slapen Of jij het fijn zou vinden als de broer van je vriend in je privé  snuffelen 


@Trekker ergens buiten is heel geil en als het even kan dan ook helemaal naakt en in allerlei houdingen doen 


Hallo allemaal, ik ben een jongen 16 jaar,

 

Over een poosje ben ik een weekje alleen thuis met mn broers. Soms zijn ze een poosje nie thuis omdat ze ook werken. Heeft iemand geile ideeën om dan te doen. 

Aftrekken op een plek waar je dat normaal niet doet dus bijvoorbeeld in de keuken ofzo of op het aanrecht

 


Reageer