Vraag

aftrekken wordt saai, tips?

  • 17 February 2023
  • 4 reacties
  • 798 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Yo, ik heb wat tips nodig. Ik vind het aftrekken saai worden. Hebben jullie nog leuke tips?


4 reacties

Je kan een beetje plassen om het extra geil te maken doe dit zelf ook altijd maar ben wel een meisje weet niet of dit bij jongens ook werkt.

Reputatie 7
Badge +17

Edgen. Dan ga je aftrekken tot je voelt dat je bijna klaarkomt. Dan stop je even, laat je het gevoel wegzakken en dan ga je weer door tot je weer bijna komt. Dan weer stoppen, weg laten zakken enz. Als je dat een paar keer doet bouw je de spanning steeds meer op zeg maar. Je komt dan echt veel harder en lekkerder klaar.

Hier staan ook nog wat tips:

 

Reputatie 7
Badge +5

Nu nog te koud maar doe het eens een keer buiten. Thuis op het terras ofzo als niemand thuis is 

Badge

Heeey 

Ik ben zelf een meisje van 14 ik heb gehoord dat aftrekken dat als je dat saai begint te worden je je moet veranderen in positie dus daarmee wil ik zeggen je kan andere dingen proberen iemadn die ik ken was op Omegle een meisje wij opgewonden raken dus ging die jongen z’n uiterste best doen om. Haar geil te maken en je kan fantaseren om een meisje met wie je nu praat 😛 of porno kijken, je kan je eikel van je piemel net anders bewegen of ga om een knuffel ruwen zo ben je alvast voorbereid op een echte lekkere sappige chick met veel kracht 

Reageer