Vraag

aangetrokken voelen tot mannen

  • 23 January 2022
  • 4 reacties
  • 227 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

ik ben een jongen van 16 jaar, ik heb alleen al 6 jaar lang last van elke keer dat ik geil ben dat ik dan aangetrokken voel tot mannen. maar alleen als ik geil ben. dit maakt relaties erg lastig. ik heb liever dat ik of hetero of gay ben.


4 reacties

Misschien is het handig om voor jezelf uit te zoeken of je ook op mannen valt? Voordat je een relatie begint met een meisje. Het is niet erg als je homo bent hè. 

-Onnodige quote verwijderd door De Kindertelefoon-

maar hoe zou ik dat kunnen deon.

Reputatie 3
Badge +1

Hoi, 

Het kan natuurlijk een fase ofzo zijn, maar het kan ook zijn dat je heteroromantisch en homoseksueel bent. De naam spreekt redelijk voor zich, maar ik zal het toch uitleggen. Het houdt in dat je (als je non-binair even achterwegen laat) je seksueel aangetrokken voelt tot mannen en romantisch aangetrokken voelt tot vrouwen. Je kan natuurlijk ook biseksueel of ceteroseksueel ofzo of biromantisch of panromantisch ofzo zijn(de keuze is reuze), kijk hier voor meer informatie: (….)

Er is niets mis met varioriëntatie, maar in relaties kan het best een beetje ingewikkeld zijn. 

Ik hoop dat je er wat aan hebt, succes in elk geval 🍀

 

Wat goed dat je meedenkt! De informatie die je geeft, klopt alleen niet helemaal en daarom is de link weggehaald. Voor correcte informatie verwijzen we je naar https://genderpraatjes.nl/ of https://sense.info/nl/liefde-en-relaties/lesbisch-homo-bi-hetero

Groetjes,

Anne / De Kindertelefoon

@An noniem 

heel erg bedankt ik had hier nog niet aan gedacht!!

 

Onnodige quotes verwijderd door De Kindertelefoon

Reageer