tips voor wat je op school kan doen.

  • 10 March 2021
  • 1 reactie
  • 47 Bekeken

Reputatie 3
Badge +3

wil je graag iets leuks doen of heb je hulp nodig op school? dan heb ik tips voor jou voor op school.

  1. vraag je jezelf of iemand uit je klas af of bloot normaal is? klik dan maar eens hier maar: Gewoon. Bloot. - Zapp . het is voor allen leeftijden en gaat niet over seks. dit kun je kijk in de klas.
  2. wil je wat leren op een leuken manier? ga dan naar www.school.nl vergeet niet om te klikken op de juisten leeftijd-categorieën.
  3. luister naar de nieuwste podcasts van zapp met je klas. klik op dezen link: Sterke Verhalen van Super meiden - Zapp. wat vind jou klas ervan? kunnen meisjes volgens jou klas ook stoer zijn en doorzetten?
  4. wil jij dat jou klas liever tegen elkaar gaat doen? klik dan op dezen link:  Plaagmuur-wensmuur.pdf (zapp.nl). de link zelf is een wensmuur van de plaagmuur.
  5.  klik op dezen link: Plaagmuur-complimentje.pdf (zapp.nl). laat je helen klas complimentjes aan elkaar geven.
  6. klik op dezen link voor tips wat je voor je klas kan doen om pesten te stoppen:  Plaagmuur-5tips_voor_in_de_klas.pdf (zapp.nl). print ook dezen link voor de Extra tips: Plaagmuur-extratips.pdf (zapp.nl).
  7.  beluister de  verhalen De Plaagmuur - Je staat er niet alleen voor ❤️︎ - Zapp Tegen Pesten - Zapp. ga naar beneden om meer filmpjes van de plaagmuur te kijken.

1 reactie

Of chill met vrienden in plaats van alleen maar dingen te kijken op internet.

Reageer